10 KASIM 2014 - Yüce Önder Mustafa Kemal ATATÜRK‘ Ün Aramızdan Ayrılışının 76.Yılı
-
allah günahlarını affetsin mekanı cennet olsun
ustura tarafından 10/Kas/14 10:41 tarihinde düzenlenmiştir -
zeybekustasi bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
Çalıştığım yerde İstanbul bağcılarda ne belediye sirenlerini çaldı ne bir Allah'ın kulu saygı duruşunda durdu ne bir tane araba durup kornaya bastı eskiden böyle miydi
ulan haysiyetsiz karaktersiz orospu çocukları bu milleti Atasından kopartarak cumhuriyetine düşman ederek ne geçti elinize he ? Ne kazandınız sözde Müslüman geçinen yavşaklar
bugün kahroldum resmen memleket bitmiş beyler bu millete yazıklar olsun
Valla İzmirde olmanın farkı bu sanırım.
İş yerinde saygı duruşunda bulunduk.
Yolda bütün arabalar durdu herkes arabadan dışarı çıktı saygı duruşuna geçti.
Korna sesleri siren sesler...
Tüğlerim hala diken diken.
Eee izmir öyle tabi kurban oluyum izmire izmirlilere helal olsun hepsine
-
ustura bunu yazdı
Merak etme hocam Onun mekanı Cennet. Onun günahlarını kabul edecek çok insan tanıyorum. En başta da ben.. O Yüzden Allah onun sevaplarını kabul etsin..
Allah ona haksızlık edenleri (sanmıyorum ama) affetsin.
rappermcs tarafından 10/Kas/14 10:56 tarihinde düzenlenmiştir -
rappermcs bunu yazdıustura bunu yazdı
Merak etme hocam Onun mekanı Cennet. Onun günahlarını kabul edecek çok insan tanıyorum. En başta da ben.. O Yüzden Allah onun sevaplarını kabul etsin..
Allah ona haksızlık edenleri (sanmıyorum ama) affetsin.
Müslümanlığı sadece camiye gitmekle ölçen bi zihniyete bu durumu anlatamazsın hocam.
-
Bugun baska ulkelerin kolesi olmamamizi Ataturk'e ve onunla birlikte savasan Atalarimiza borcluyuz. Milletini satan, ve kacan serefsiz padisahlarin arkasina birakilan karmasaligi toparlayip bizlere bugunleri verdikleri icin onlara ne kadar tesekkur etsek azdir.
-
Herdaim kutsal emanetinin bekçileriyiz.
Saygı, sevgi ve minnet ile anıyorum, arıyorum.. -
Ata’ya saygı duruşunu eylem zanneden polise ne demeli.
http://sozcu.com.tr/2014/gunun-icinden/ataya-saygi-durusunu-eylem-zannetti-ve-643579/
Bu milletin ekmeğini yiyen bu şerefsizin böyle bir günden haberinin olmayacağı kabul edilemez.
İnşallah bugün kan kusarak ölür...
-
legendary bunu yazdı
http://sozcu.com.tr/2014/gunun-icinden/ataya-saygi-durusunu-eylem-zannetti-ve-643579/
Bu milletin ekmeğini yiyen bu şerefsizin böyle bir günden haberinin olmayacağı kabul edilemez.
fethullahın polislerindendir abileri ablaları yurtlarda nasıl unutturduysa artık atasını
-
Ruhu şad olsun.
u235 tarafından 10/Kas/14 12:10 tarihinde düzenlenmiştir -
legendary bunu yazdı
Buna ne demeli? Küfür edince de sevenleri üzülüyor.