folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 10 KASIM 2014 - Yüce Önder Mustafa Kemal ATATÜRK‘ Ün Aramızdan Ayrılışının 76.Yılı

10 KASIM 2014 - Yüce Önder Mustafa Kemal ATATÜRK‘ Ün Aramızdan Ayrılışının 76.Yılı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

tbt yönetimi bu sene neden 10 kasım mesajı yayınlamadı?

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı

Gerek görülmemiştir

Ama öyle ama böyle kim ne derse desin kimisi düşman olsun kimisi sevmesin yok bu resmi değil su böyle boş muhabbetlere girsin şu bir gerçek ki Atatürk yeni Turkiyeyi inşa eden Türkü ve Türklüğü öne çıkaran bir asker, bir devlet adamı, bir tarihçi, bir bilim adamı, bir vatan severdir. Adın coni değilse şuan filistinin durumunda değilsek Atatürkün sayesindedir. 

Her ne kadar toplumun dili, dini, davranışı, sermayesi yozlaşmaya ve peskese gitsede gün gelince atalarımızdan gelen o Türk genleri sayesinde herşeyin üstesinden geliriz hiç kimse telâşlanmasın

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Başımız sağolsun. Büyük fikirleri gibi kalbi de büyük olan insan ATA'm, Atatürk nur içinde yat.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Çalıştığım yerde İstanbul bağcılarda ne belediye sirenlerini çaldı ne bir Allah'ın kulu saygı duruşunda durdu ne bir tane araba durup kornaya bastı eskiden böyle miydi

ulan haysiyetsiz karaktersiz  orospu çocukları bu milleti Atasından kopartarak cumhuriyetine düşman ederek ne geçti elinize he ? Ne kazandınız sözde Müslüman geçinen yavşaklar 

bugün kahroldum resmen  memleket bitmiş beyler bu millete yazıklar olsun 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

http://sozcu.com.tr/2014/gundem/misirlioglu-kenefe-saklanacak-643351/

böyle orospu cocuklarıda mevcut bu ülkede..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    rappermcs bunu yazdı

Gerek görülmemiştir

Ama öyle ama böyle kim ne derse desin kimisi düşman olsun kimisi sevmesin yok bu resmi değil su böyle boş muhabbetlere girsin şu bir gerçek ki Atatürk yeni Turkiyeyi inşa eden Türkü ve Türklüğü öne çıkaran bir asker, bir devlet adamı, bir tarihçi, bir bilim adamı, bir vatan severdir. Adın coni değilse şuan filistinin durumunda değilsek Atatürkün sayesindedir. 

Her ne kadar toplumun dili, dini, davranışı, sermayesi yozlaşmaya ve peskese gitsede gün gelince atalarımızdan gelen o Türk genleri sayesinde herşeyin üstesinden geliriz hiç kimse telâşlanmasın

Bana sorsan hocam gereklilik değil zorunluluk derim.. Tabi tam olarak ne oldu bilmiyoruz. Yönetim içinde konuşulduı karşı çıkanlar mı oldu ve taviz! mi verildi? yoksa hiç dikkat edilmedei bu günün anlam  ve önemi dikkatsizlikten mi kaçtı? 

Kendi adıma konuşayım ben yönetimden bu konuda bir açıklama bekliyorum.

Neyse dediğin gibi gün gelecek üstesinden geleceğiz.. Ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz ama O ölmedi ve de kimsenin gücü Onu öldürmeye yetmeyecek!

Allah rahmet eylesin.

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ElizaBeTH bunu yazdı

http://sozcu.com.tr/2014/gundem/Ş! Za-kenefe-saklanacak-643351/

böyle orospu cocuklarıda mevcut bu ülkede..

Şuan haberturkdefacedeki yorumlar

http://hizliresim.com/nG4Xz1 

DJ_Alper tarafından 10/Kas/14 10:23 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    rappermcs bunu yazdı

Gerek görülmemiştir

Bana sorsan hocam gereklilik değil zorunluluk derim.. Tabi tam olarak ne oldu bilmiyoruz. Yönetim içinde konuşulduı karşı çıkanlar mı oldu ve taviz! mi verildi? yoksa hiç dikkat edilmedei bu günün anlam  ve önemi dikkatsizlikten mi kaçtı? 

Kendi adıma konuşayım ben yönetimden bu konuda bir açıklama bekliyorum.

Neyse dediğin gibi gün gelecek üstesinden geleceğiz.. Ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz ama O ölmedi ve de kimsenin gücü Onu öldürmeye yetmeyecek!

Allah rahmet eylesin.

Kesinlikle kasti bir durum olduğunu düşünmüyorum unutulmuş olma ihtimali yüksektir 

birazdan eklerler 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Çalıştığım yerde İstanbul bağcılarda ne belediye sirenlerini çaldı ne bir Allah'ın kulu saygı duruşunda durdu ne bir tane araba durup kornaya bastı eskiden böyle miydi

ulan haysiyetsiz karaktersiz  orospu çocukları bu milleti Atasından kopartarak cumhuriyetine düşman ederek ne geçti elinize he ? Ne kazandınız sözde Müslüman geçinen yavşaklar 

bugün kahroldum resmen  memleket bitmiş beyler bu millete yazıklar olsun 

Valla İzmirde olmanın farkı bu sanırım.

İş yerinde saygı duruşunda bulunduk.

Yolda bütün arabalar durdu herkes arabadan dışarı çıktı saygı duruşuna geçti.

Korna sesleri siren sesler...

Tüğlerim hala diken diken.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax66
    catlax66's avatar
    Erkek

bence birisi başlığı düzeltsin ATATÜR' Ün yazmakta bi el atın müritler.

Vasıflı Çömez!..... Artık Amatör:).. Nihayet normal...:D
Toplam Hit: 8857 Toplam Mesaj: 54