10 KASIM 2014 - Yüce Önder Mustafa Kemal ATATÜRK‘ Ün Aramızdan Ayrılışının 76.Yılı
-
tbt yönetimi bu sene neden 10 kasım mesajı yayınlamadı?
-
rappermcs bunu yazdı
Gerek görülmemiştir
Ama öyle ama böyle kim ne derse desin kimisi düşman olsun kimisi sevmesin yok bu resmi değil su böyle boş muhabbetlere girsin şu bir gerçek ki Atatürk yeni Turkiyeyi inşa eden Türkü ve Türklüğü öne çıkaran bir asker, bir devlet adamı, bir tarihçi, bir bilim adamı, bir vatan severdir. Adın coni değilse şuan filistinin durumunda değilsek Atatürkün sayesindedir.
Her ne kadar toplumun dili, dini, davranışı, sermayesi yozlaşmaya ve peskese gitsede gün gelince atalarımızdan gelen o Türk genleri sayesinde herşeyin üstesinden geliriz hiç kimse telâşlanmasın
-
Başımız sağolsun. Büyük fikirleri gibi kalbi de büyük olan insan ATA'm, Atatürk nur içinde yat.
-
Çalıştığım yerde İstanbul bağcılarda ne belediye sirenlerini çaldı ne bir Allah'ın kulu saygı duruşunda durdu ne bir tane araba durup kornaya bastı eskiden böyle miydi
ulan haysiyetsiz karaktersiz orospu çocukları bu milleti Atasından kopartarak cumhuriyetine düşman ederek ne geçti elinize he ? Ne kazandınız sözde Müslüman geçinen yavşaklar
bugün kahroldum resmen memleket bitmiş beyler bu millete yazıklar olsun
-
http://sozcu.com.tr/2014/gundem/misirlioglu-kenefe-saklanacak-643351/
böyle orospu cocuklarıda mevcut bu ülkede..
-
DJ_Alper bunu yazdırappermcs bunu yazdı
Gerek görülmemiştir
Ama öyle ama böyle kim ne derse desin kimisi düşman olsun kimisi sevmesin yok bu resmi değil su böyle boş muhabbetlere girsin şu bir gerçek ki Atatürk yeni Turkiyeyi inşa eden Türkü ve Türklüğü öne çıkaran bir asker, bir devlet adamı, bir tarihçi, bir bilim adamı, bir vatan severdir. Adın coni değilse şuan filistinin durumunda değilsek Atatürkün sayesindedir.
Her ne kadar toplumun dili, dini, davranışı, sermayesi yozlaşmaya ve peskese gitsede gün gelince atalarımızdan gelen o Türk genleri sayesinde herşeyin üstesinden geliriz hiç kimse telâşlanmasın
Bana sorsan hocam gereklilik değil zorunluluk derim.. Tabi tam olarak ne oldu bilmiyoruz. Yönetim içinde konuşulduı karşı çıkanlar mı oldu ve taviz! mi verildi? yoksa hiç dikkat edilmedei bu günün anlam ve önemi dikkatsizlikten mi kaçtı?
Kendi adıma konuşayım ben yönetimden bu konuda bir açıklama bekliyorum.
Neyse dediğin gibi gün gelecek üstesinden geleceğiz.. Ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz ama O ölmedi ve de kimsenin gücü Onu öldürmeye yetmeyecek!Allah rahmet eylesin.
-
ElizaBeTH bunu yazdı
http://sozcu.com.tr/2014/gundem/Ş! Za-kenefe-saklanacak-643351/
böyle orospu cocuklarıda mevcut bu ülkede..
Şuan haberturkdefacedeki yorumlar
http://hizliresim.com/nG4Xz1
DJ_Alper tarafından 10/Kas/14 10:23 tarihinde düzenlenmiştir -
rappermcs bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdırappermcs bunu yazdı
Gerek görülmemiştir
Bana sorsan hocam gereklilik değil zorunluluk derim.. Tabi tam olarak ne oldu bilmiyoruz. Yönetim içinde konuşulduı karşı çıkanlar mı oldu ve taviz! mi verildi? yoksa hiç dikkat edilmedei bu günün anlam ve önemi dikkatsizlikten mi kaçtı?
Kendi adıma konuşayım ben yönetimden bu konuda bir açıklama bekliyorum.
Neyse dediğin gibi gün gelecek üstesinden geleceğiz.. Ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz ama O ölmedi ve de kimsenin gücü Onu öldürmeye yetmeyecek!Allah rahmet eylesin.
Kesinlikle kasti bir durum olduğunu düşünmüyorum unutulmuş olma ihtimali yüksektir
birazdan eklerler
-
SeRDaR bunu yazdı
Çalıştığım yerde İstanbul bağcılarda ne belediye sirenlerini çaldı ne bir Allah'ın kulu saygı duruşunda durdu ne bir tane araba durup kornaya bastı eskiden böyle miydi
ulan haysiyetsiz karaktersiz orospu çocukları bu milleti Atasından kopartarak cumhuriyetine düşman ederek ne geçti elinize he ? Ne kazandınız sözde Müslüman geçinen yavşaklar
bugün kahroldum resmen memleket bitmiş beyler bu millete yazıklar olsun
Valla İzmirde olmanın farkı bu sanırım.
İş yerinde saygı duruşunda bulunduk.
Yolda bütün arabalar durdu herkes arabadan dışarı çıktı saygı duruşuna geçti.
Korna sesleri siren sesler...
Tüğlerim hala diken diken.
-
bence birisi başlığı düzeltsin ATATÜR' Ün yazmakta bi el atın müritler.