10 Kasımada Laf Ettiniz
-
Yawsak herif, amerikanin yalakasi, vadesi dolacak onunda az kaldi.
-
hocalar sakın yanlış anlamayın olayı din-laiklik tarafına çekmiyorum ama mesajın altına bir arkadaşımız dinci kesim böyle yaptıkça diye bir mesaj yazmış.Arkadaşlar dindar dinci insan vatanını yahudiye şuna buna satmaz.Bunlar dinci bile değil keşke gerçekten dine önem verrseleredi sadece bir yere gelmek için kullanmasalardı.
-
Tayyip erdoğan senin yüzünden müslümanlıktan soğudum senin yüzünden şu ülkedeki her düzenden soğudum . Bu adamların taptığı şeye tapmıyorum bu adamların inandığı şeye inanmıyorum.
-
kısacası şu:
"iktidar, memleketi boka sürüklüyor..." -
hayırlısıyla seninde sonunu görücez tayyip.
-
Zaten bu veledin videosu vardı Atatürk ve ilkelerine bi sövmediği kalmış. İstanbul Büyük Şehir Belediye başkanı olmadan önceydi sanırsam.
-
Ul*n ne bitmez tükenmez ülkeymis ya, ne kadarda dayandi.
Biz ne bicim bi insaniz ya, kusura bakmayin ama ök*z gibi bakmayi biliyoruz anca, Gerci suanda baktiklarimizda ya ermeni ya yahudi treni.
-
Esneteceksin bunları
(:
-
babybash22 bunu yazdı:
-----------------------------
Tayyip erdoğan senin yüzünden müslümanlıktan soğudum senin yüzünden şu ülkedeki her düzenden soğudum . Bu adamların taptığı şeye tapmıyorum bu adamların inandığı şeye inanmıyorum.
-----------------------------+1 üstad ...
islamın gerçek yüzünü gösterdi bana tayyip
" ne de olsa şalvarlılar , peçelilerimiz . bizim örnek kardeşlerimiz "
-
beyler ben atatürkü sevmeyen birisi gibi gelebilirim ama seviyorum atatürkü ve sunu söyleyim cogundanda daha cok milliyetciyimdirde benim askere gidiyorsun atatürk resmi günler var atatürk atatürkü yeterince duyuyoruz yaptıklarını da biliyoruz adımız gibi ezberlettiler bize ögreteceklerde geleceklere
gecmişini bilmeyen gelecegine yön veremez haklısınız yalnız benim anladıgım atatürk beni yaptıklarımla degil yapacaklarımla anın diyor biz ne yapıyoruz hala kazandıgı zaferi yaptıgı şavaşları hatrlayıp kutluyoruz keşke onun yapacaklarının %20 sini yapsak neden hala yaptıklarıyla övünür dururuz bizden sonraki nesillerde mi atatürkün yaptıklarıyla mı övünecek hiç birşey yapmadan atatürkü anlamak yaptıklarını degil yapacaklarını anlamaktır 8 yıllık zorunlu egitimde atatürkün bütün geçmişi ögretiliyor ikincisi müslümanız diyoruz neden islama bu kadar önem verilmiyor
şimdiye kadar ülke yararına kim bir adım attı
atatürkü en cok askerdeyken duyarsınız ve askerde bir gencin en verimli döneminde 15 aylık bir zamanda askerde ne yaparsınız en azından bilim ve teknoloji yönünde askerde çalışmalar yapan yaptıran var mı he atatürkcü askeriye ben bunada karşıyım madem atatürkcüsün en verimli dönemimde beni askere çagırıyorsun ülkeye faydalı olacak bir ugraşl yaptır ne bileyim bir proje iste yok eminim bir sürü arkadaş askerde bırak çatışmayı 15 kere tetigi zor sıkmıştır
eminim atatürk bugun cıksa gercektende halimize gülerdi bende gülüyorum