10 Kasımada Laf Ettiniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

Foxxxxxx bunu yazdı:

beyler   ben atatürkü sevmeyen birisi gibi gelebilirim ama seviyorum atatürkü ve sunu söyleyim cogundanda daha cok milliyetciyimdirde benim askere gidiyorsun atatürk resmi günler var atatürk atatürkü yeterince duyuyoruz yaptıklarını da biliyoruz adımız gibi ezberlettiler bize ögreteceklerde geleceklere

gecmişini bilmeyen gelecegine yön veremez haklısınız yalnız benim anladıgım atatürk beni yaptıklarımla degil yapacaklarımla anın diyor biz ne yapıyoruz hala kazandıgı zaferi yaptıgı şavaşları hatrlayıp kutluyoruz keşke onun yapacaklarının %20 sini yapsak neden hala yaptıklarıyla övünür dururuz bizden sonraki nesillerde mi atatürkün yaptıklarıyla mı övünecek hiç birşey yapmadan atatürkü anlamak yaptıklarını degil yapacaklarını anlamaktır 8 yıllık zorunlu egitimde atatürkün bütün geçmişi ögretiliyor ikincisi müslümanız diyoruz neden islama bu kadar önem verilmiyor

şimdiye kadar ülke yararına kim bir adım attı

atatürkü en cok askerdeyken duyarsınız ve askerde bir gencin en verimli döneminde 15 aylık bir zamanda askerde ne yaparsınız en azından bilim ve teknoloji yönünde askerde çalışmalar yapan yaptıran var mı he atatürkcü askeriye ben bunada karşıyım madem atatürkcüsün en verimli dönemimde beni askere çagırıyorsun ülkeye faydalı olacak bir ugraşl yaptır ne bileyim bir proje iste yok eminim bir sürü arkadaş askerde bırak çatışmayı 15 kere tetigi zor sıkmıştır

eminim atatürk bugun cıksa gercektende halimize gülerdi bende gülüyorum

hoca sadece Ataturk uzerine ders yok tarih dersi var, keske olsa.

bugun safkan bir fransizin evinde o kadar buyuk bir portresini gordumki Ataturkun kendimden utandim konustuk bir yarim saat kadar adam resmen asik Ataturke boyle sevgi biz Turklerde bile yok kimsede gormedim daha once (1 yil Mhp genclik kolu baskanligi yaptigim halde). yani senin boyle sap sap atip tutman sacma.

eger dinini ogrenmek istiyorsan acarsin kitabini okursun. ayrica din dersleride mevcut

Zekasına hayran attürkün bende hayranım atatürkün zekasına haklısın sap sap konuşuyorum O safkan fransıza sor bakım atatürk neler yapmış deyip gecip karşısına hiç birşey yapmadan duruyormu kendine ait 4 tekerlekli at araban bile yok türk milletiymiş atatürkün zamanında sahip olduklarını bile yitirmişsin ne atatürk gibi insanlar yetiştiriyor bu ulus bir atatürk degil bin tanede cıkar kim görür kimse görmez

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

belirttiğin sorun 80 darbesinin sorunudur...Atatürkle alakası yoktur.

en başta köy enstitülerini kapattıkları için, Türk gençliği böyle saf bir yeteneksizleştirilen gençlik olmuş...

enstitüler olsa idi bilimde ilklerde olurduk..Eğitimin içeriğine baktığında din odaklı eğitim sanki..

Ben şimdi seneye ki seçimde görücem akp lileri...hee koşun koşun makarna pirince tayibin mitinglerine koşun diyecem

üniversite mezunu gençler işsizken tayib gitti pkk lılara milyarlar verdi seni düşünmedi diyecem..

bak zamanında benim Atama laf atan bu adamdı diyecem.sen Atatürk yerine makarna yımı seçiyosun diyecem..

nt:din bezirganları Atatürkün kapattırdığı ve bugün cemaatlerde insanların beyinlerini aptallaştıran şeriatçi yobazlardır.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 3950 Toplam Mesaj: 23