10 Metreden Yumurtanın Atılıp Yere Düştüğünde Kırılmaması
-
o botuyu kim bulacak hoca en az 500 ytl'i masraf çıkar
-
sizin 1. katın yüksekliği "10 m" mi..oha a.q şato gibi :D
-
yumurtanın ıcıne sılıkon sık
-
redbul un yarışması
kazanana ağırlığınca redbul warmış
sar bezle bi güzel
bi süngere sar sonra koy bi kutuya at aşşaa : ))
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------redbul un yarışması
kazanana ağırlığınca redbul warmış
sar bezle bi güzel
bi süngere sar sonra koy bi kutuya at aşşaa : ))
-----------------------------bende düşündüm bizim okuldan bi ekip katılacaktı ama ne oldu blmiyorum aslında motor taksak helikopter hesabına yada ne bilim dondursak ama en iyisi paraşüt
-
Buremba hocam sen demedin mi yumurtanın yarısı gözükcek falan filan diye. İşte bu videoda aynı durum söz konusu. http://www.youtube.com/watch?v=s11SLX5oxtg Yumurta dağılmış falan denmiş ama dikkat edin "well ,we had to do a project in science to take care of an egg for like 2 weeks. its over now so i can finally do what ive wanted to this whole time :chuck it at something" böyle bir açıklama yazmış eleman. Yani seninle aynı proje ödevini almış olduğunu düşünüyorum ve videoyu çeken projeyi başarmış. Sende de yumurta tamamen sağlam olmayacak, burdaki gibi yarısı duracak sadece. İstersen hocanla tekrar konuş(Yanlış anlamış olabilirm ben o yüzden), Tamamen sağlam çıkması o deneyden imkansız yumurtanın.
-
serbest düşme ile kırılmaması mümkün değil gibi ..
-
kaynat bence
-
Dik atarsan kırılmaz..zaten hoca sana 10 metreden at kırılmasın dememiş...10 metreden nasıl atılırsa kırılmaz demiş... tam dik atmalısın... gerci imkansız ama tam dik gelirse kırılmaz....
-
Zeytinyağının kıç tarafını sıvı yağa batır 1 gün beklet daha sonra yumurtanın diger kısmına yumurtanın 4 de 1 lik oranında bir ağırlık yapıştır. bu şekilde deil 10 metreden istediğin metreden aşağı bırak kıralması imkansızdır. denenmiş anlatım
Alıntıdır...!!!