10 Nisan Da Kara Delik Fotoğrafı Paylaşılacak
-
Uzay cok farkli bir kavram
Kara delik denilen guc oyle garip ki isigi bile yutabiliyor isigi yutabilmesi icin karanliginin ne kadar yuksek bir siyah oldugunu dusunun isigi yokediyor oyle bir gucki isigi bukuyor
Cok belgesel izliyorum ama yinede kafam almıyor
-
vegapc bunu yazdı
Kütle çekimi çok fazla olduğu için ışık dahi çıkamıyor diyolar. Bu sadece gölgesi-iz düşümü dedi canlı yayında. Peki gölgesi nereye düştüde sen bu fotoyu aldın?
yetkili abilerden cevap bekliyoruz.
Fotoğraf zaten ışığın izdüşümü yüzeye düşürülerek çekilmiyor mu, mantığı yansıma. Yansımanın yansımasını çektiyseler fotoğrafın fotoğrafı işte 😄
-
noname bunu yazdıvegapc bunu yazdı
Kütle çekimi çok fazla olduğu için, ışık dahi çıkamıyor diyolar. Bu sadece, gölgesi-İzDüşümü dedi canlı yayında. Pekî, gölgesi nereye düştü de sen bu fotoyu aldın?
yetkili abilerden cevap bekliyoruz.
Fotoğraf zâten ışığın izdüşümü; yüzeye ışık düşürülerek çekilmiyor mu√, mantığı yansıma(?). Yansımanın yansımasını çektiyseler, fotoğrafın fotoğrafı işte 😄 .
Doğrudan kaynağından ışık almıyorlar mı, şimdi? yansıma nerede, aksine Soğurma olması lâzım, değil mi?
-O-
@Mizahi , Zamanı nasıl kontrol edecekler, onu anlamadım? Işık, hareket( Lucy, film. Khatun'un ismini hatırlayamadım-sarışın, kısa boylu, Balık dudaklı.), KaraDelik.
@Dentist , ilk ama, hâlen yanına gidip göremediğimiz birşey bu. (Ula bu matematik'e(^^D`) kesin bakmam lâzım √)
-o-
bir de, benim anlamadığım; foto'daki simiT'in(^^D`) merkezi karanlık ,sonra <içeriden dışarıya> KırmızıTuruncu'dan beyaza ,bundan sonra Beyazdan TuruncuKırmızıya geçiyor, renkler. Akabinde, etraf yine siyah, yine siyah(yada kara).
Neticede, Zâten karanlık bir yapı İçerisinde değil miyiz, kenarını bulamadık'tan sonra, ne önemi var bunun ,yada -ların ?
EoF.
RitmFarbRacourci tarafından 11/Nis/19 01:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Zamanı kontrol edebilseydim, geçmişte katliam yapan ne kadar kötü lider varsa, gider herifleri öldürürdüm, ve olacakları değiştirirdim, gelecek değişirdi.. Döndüğüm zaman ise korktuğum tek şey kurtardığım insanlar arasından çıkan canilerin yeni katliamlar yaptıkları bir tarih okumak... Ya da katliam dolu bir savaşın tam ortasında kendimi bulabilirim, gelecek değiştiği için kurtulanların yapacakları yeni bir tarih oluştururdu..
-
ShockMan bunu yazdı
Zamanı kontrol edebilseydim, geçmişte katliam yapan ne kadar kötü lider varsa, gider herifleri öldürürdüm, ve olacakları değiştirirdim, gelecek değişirdi.. Döndüğüm zaman ise korktuğum tek şey kurtardığım insanlar arasından çıkan canilerin yeni katliamlar yaptıkları bir tarih okumak... Ya da katliam dolu bir savaşın tam ortasında kendimi bulabilirim, gelecek değiştiği için kurtulanların yapacakları yeni bir tarih oluştururdu..
``, ^}
-0- , @İtalyan ^^7)
PowerNap yapacağ'um. Anteni kapatıyorum, ısıyı düşürüyorum, GözBandını takayRum. Herkese bu gece için, İyi uykular dilerim.
RitmFarbRacourci tarafından 11/Nis/19 03:32 tarihinde düzenlenmiştir -
RitmFarbRacourci bunu yazdıShockMan bunu yazdı
``, ^}
-0- , @İtalyan ^^7)
PowerNap yapacağ'um. Anteni kapatıyorum, ısıyı düşürüyorum, GözBandını takayRum. Herkese bu gece için, İyi uykular dilerim.
iyi "??mi}}" geceler ^^ : D :D
-
RimPalace bunu yazdıRitmFarbRacourci bunu yazdıShockMan bunu yazdı
``, ^}
-0- , @İtalyan ^^7)
Şahaneydi. Sabaha uyandım.
( ̄. ̄)
\( ̄.o ̄)/
←_← →_→
` ` ,
^^D ayaktayım, birazdan .....yım yine. Tüm sensörler Yeşilden TuruncuKırmızı'ya. Teyakkuz(?) hâline.
-0-
Konuyla alakalı olarak da, Bu görseli paylaşılan Foto'nun GökYüzünde ne kadarlık bir yay^kare'ye ait bir görüntü olduğunu, biliyor muyuz?
-0-
@KaaN 'in mesajı hangi konudaydı.
-0-
HomoDeus 'un peşinde,
RitmFarbRacourci tarafından 11/Nis/19 06:10 tarihinde düzenlenmiştir -
RitmFarbRacourci bunu yazdıRimPalace bunu yazdıRitmFarbRacourci bunu yazdıShockMan bunu yazdı
``, ^}
-0- , @İtalyan ^^7)
( ̄. ̄)
\( ̄.o ̄)/
←_← →_→
` ` ,
^^D ayaktayım, birazdan .....yım yine. Tüm sensörler Yeşilden TuruncuKırmızı'ya. Teyakkuz(?) hâline.
-0-
Konuyla alakalı olarak da, Bu görseli paylaşılan Foto'nun GökYüzünde ne kadarlık bir yay^kare'ye ait bir görüntü olduğunu, biliyor muyuz?
-0-
-0-
HomoDeus 'un peşinde,
hocam senin klavyende falan sorun mu var , saçma sapan ifadeler çıkıyor.
-
DevilKingtr bunu yazdıRitmFarbRacourci bunu yazdıRimPalace bunu yazdıRitmFarbRacourci bunu yazdıShockMan bunu yazdı
``, ^}
-0- , @İtalyan ^^7)
( ̄. ̄)
\( ̄.o ̄)/
←_← →_→
` ` ,
-0-
-0-
-0-
HomoDeus 'un peşinde,
hocam senin klavyende falan sorun mu var , saçma sapan ifadeler çıkıyor.
Tarzi oyle. Arkadas saolsun onun sayesinde merak ettigim bu konuyu takip edemiyorum mesajlarini gordukce gozlerim kaniyor istemsiz kelimeler dokuluyor dilimden.
-
RimPalace bunu yazdıyolbulucu bunu yazdıilteris bunu yazdıyolbulucu bunu yazdıcoLin bunu yazdı
canlı yayınlayacak.

bu fetocu da wikide gördüklerinden video yaparak ünlü olup paranın amına koydu :D
hoaydaa bu da mı fedocuymus varmı hakkında link baglantı bilmem ne bi bakayım hocam
herhangi bir videosunu açıp 30 saniye izlemek yeterli bence. direk ev abisi adam :D
niye fetöcü dediniz adama :D
soyadından hangi partiye oy verdiğini bilenleri de gördükten sonra şu fetöcü bu fetöcü demeleri çok normal.