1000 Tl Bütçeli Telefon Önerisi?
-
850 tl Xperia P alabilirsin üstü de sana kalır. ben çok memnunum. son güncelleme ile çok stabil olduğunu söyleyebilirim.
Bazı kesim şarjından dertli ama ben ona çözüm buldum (belki başkası da bulmuştur) en fazla şarjı mobil veri açık olduğunda tüketiyor.Mobil veriyi açacağın zaman şebeke modunu wcdma olarak ayarlıyorsun.işin bitince yalnızca gsm moduna geçiyorsun. Ciddi mana da şarj süresi farkediliyor. Sadece xperia da değil tüm akıllı telefonlarda bu yapılabilir. Böylelikle çok rahat bir şekilde 2 gün şarjı gidiyor. Kullanıma bağlı olarak daha fazla şarj süresini uzatabilirsin. Son güncellemelerle birlikte pil koruma, staminia modları geldi gayet güzel.
Ayrıca çok sağlam telefon bir kaç kere beton zemine, asfalta düştü hiçbir şey olmadı maşallah :)
Aklına takılan soru olursa cevaplamaya çalışabilirim.
düzenleme: hatta 798 tl ye düşmüş hepsiburada da ben burdan almıştım.
HorbaDor tarafından 03/Ağu/13 02:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Dostum bende çok araştırdım zamanında ve s3 mini aldım s3 alırsan daha pahalı ve bana göre fazla büyük tabi karar senin ama yeni s4 mini çıkıyor sanırım çıktı araştırmadım ama fiyatının 1200tl olduğunu biliyorum istersen ona bir bakmanı öneririm s3 mini den biraz daha büyük ve daha iyi olduğu kesin :)
-
lg l9 kullanıyorum memnunum hocam kalan para da senin olur :)
-
dostum vatanda 1190 lira s3 bende kullaniyorum güzel telefon herşeyini karşiliyor büyük diyolar ama sonrada büyük ekran telefon arıyolar :)
yada dedikleri gibi bayram indirimi vs oluyor onu bekle
-
Geçtiğimiz 2 hafta icinde bu telefon muhabbeti ile ilgili farklı konularda yorum yapmıştım.
rhodostethia tarafından 03/Ağu/13 09:59 tarihinde düzenlenmiştir
Telefon alırken dikkat etmen gereken şeylerden biri "marka değeri" olması. Bu yüzden General Mobile falan önermem şahsen,zira olur ya satmayı fln düşünürsün pek alıcı bulamayabilirsin. yada umdugundan düşük fiyata gider.
S3 alma bana kalırsa, 15 yasındaki bebede bile var artık. Ki plastik kapak ve keskin olmayan tasarım benim hep uzak durmamı sağladı o telefondan, iyiki de sağlamış.
hizlial.com 'dan ( Gold bilgisayar ) yaklasık 5 gün önce telefonum elime ulaştı. Sorunsuz gelmiş Sony eurasia garantili 1.250 tl fiyatı.
Sentetik testlerde s3 ü tokatlamış bi cihazdır kendisi,ayrıca cogu teknoloji sitesinde fiyat/performans olarak alınması en uygun cihaz diye önermişlerdi ben arastırdıgım zamanlarda. Bi araştır bence sende
O telefon : Sony Xperia SP / Beyazı çok hoş.
Kafandaki soru işaretlerini gidermek adına sormak istediğin bişey olursa cvp verebilirim.
Telefonun en önemli 2 özelli ; 1.batarya 2370 maH. Bunun yanında Stamina modu,bu sayede 2 güne cıkartabiliosun kullanım süresini.
2. özellikse : Alt kısımda gördüğün şeffaf kısımdaki bildirim ışıkları eşsizdir. Face vs deki bildirimler , cevapsız cagrı gelen cagrı msj ve okunmamıs msj. bunların hepsi için farklı renk seçebilirsin.
-
Samsung i9300 Galaxy S3 16GB 1.053 TL
Samsung i9190 Galaxy S4 Mini 1.068 TL
Samsung N7100 Galaxy Note 2 1.230 TL
Samsung i9200 Galaxy Mega 6.3 16GB 1.155 TL
Samsung i9082 Galaxy Grand Duos 788 TL
LG E960 Nexus 4 1.029 TL
Samsung SM-C1010 Galaxy S4 Zoom 1.149 TL
Sony Xperia Ion LT28i 913 TL
Casper VIA A6108 854 TL
LG E975 Optimus G 1.188 TL
-
rhodostethia , xperia sp yi almak için hiç bir sebep yok , ne tasarım ne malzeme kalitesi ne performans. Şişirilmiş bir telefon.
ion çok daha iyidir.
-
satmak istediğin zaman demişsinde sony de ikinci elde kötüdür yıllarca sony kullandım sony çok farklı çok iyi bir telefondur ama yedek parça konusunda pek yaygın değildir ikinci elde gitmez artık telefon anlayışı çok değişti
-
edit
flassy tarafından 03/Ağu/13 10:35 tarihinde düzenlenmiştir -
huawei'in bi telefonu var çok deli bişey.bencmark testlerinde de ortalığı dağıtmış ona bi bak derim tasarımı falan da şık olmuş.