1000 Tl Bütçeli Telefon Önerisi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    suhatuna bunu yazdı

Walla SAMSUNG kullanmama ragmen ıkıncı elde IPHONE lar kadar deger kaybetmeyen cıhaz gormedım :)

Gercı herseyın bır yolu yordamı var ama bugun Sony Xperia SP gıbı bır cıhaza yada ne bıleyım bır S3 mını ye Bır Age 2 ye 600 TL vereceksın (daha yenı cıkan cıhazlar) ama hala daha 19 Hazıran 2009 da satısa cıkan (4 sene once) iphone 3 gibi bir cıhazın temızının 500 TL cıvarlarında oldugunu dusunursek ona gore yorumla ve dusun derım ...

Derdın ılla deger kaybetme - kazanma olayıysa IPHONE gıbı bırseye bak , S4 mını ler 1200 TL paralell vss lerı 1.050 - 1.150 arası bulursun dıye dusunuyorum... Kotayı zorlayacaksan ve buyukluk onemlı degılse Note II de olabılır...

Ben suanda S2 (i9100) kullanıyorum gercekten asık oldum telefona neden bılıyormusun?

Bugun benım dıyen yenı cıkan S4 : 1999 TL lerden cıktı ... HTC ONE M7 gıbı bır telefon : 1999 TL den cıktı XPERIA Z vss ona keza :)
    S3 dersen 1.200 TL cıvarında surtuyor , ben bu S2 yı ıkıncı el 600 TL ye aldım... Beyaz , Temız , Kusursuz bu yukarda 2.000 TL olan butun telefonların yaptıgı hemen hemen herseyı yapıyor :) Bulabılrısen bunu tavsıye edebılırım (S2) ...

Ugrasırmısın bılmem ama cıhaz cıkalı bayagı bı zaman oldugu ıcın cok cok stabıllestı ve bırcok rom mevcut cunku S2 hastası cok :)
    Ben suanda S2 Omega rom da kullanıyorum , Sıyah kernelle ve ortalama 2 gun batarya gıdıyor ...

TAVSIYEMDIR ...

EDİT :

Bu arada hala daha ızmır de telefoncularda bu cıhazın (S2) sıfırı mevcut garantılı kutusunda 1.200 TL ye satılıyor ...
    SEBEBINI SEN DUSUN :)

Gökhan Moral'a saygılar adam xda'yı çalkaladı o kernelle. Çocuğu olmuş şimdi oyuncak değişti artık :D

Almanya Fatihi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı
    suhatuna bunu yazdı

Walla SAMSUNG kullanmama ragmen ıkıncı elde IPHONE lar kadar deger kaybetmeyen cıhaz gormedım :)

Gercı herseyın bır yolu yordamı var ama bugun Sony Xperia SP gıbı bır cıhaza yada ne bıleyım bır S3 mını ye Bır Age 2 ye 600 TL vereceksın (daha yenı cıkan cıhazlar) ama hala daha 19 Hazıran 2009 da satısa cıkan (4 sene once) iphone 3 gibi bir cıhazın temızının 500 TL cıvarlarında oldugunu dusunursek ona gore yorumla ve dusun derım ...

Derdın ılla deger kaybetme - kazanma olayıysa IPHONE gıbı bırseye bak , S4 mını ler 1200 TL paralell vss lerı 1.050 - 1.150 arası bulursun dıye dusunuyorum... Kotayı zorlayacaksan ve buyukluk onemlı degılse Note II de olabılır...

Ben suanda S2 (i9100) kullanıyorum gercekten asık oldum telefona neden bılıyormusun?

Bugun benım dıyen yenı cıkan S4 : 1999 TL lerden cıktı ... HTC ONE M7 gıbı bır telefon : 1999 TL den cıktı XPERIA Z vss ona keza :)
    S3 dersen 1.200 TL cıvarında surtuyor , ben bu S2 yı ıkıncı el 600 TL ye aldım... Beyaz , Temız , Kusursuz bu yukarda 2.000 TL olan butun telefonların yaptıgı hemen hemen herseyı yapıyor :) Bulabılrısen bunu tavsıye edebılırım (S2) ...

Ugrasırmısın bılmem ama cıhaz cıkalı bayagı bı zaman oldugu ıcın cok cok stabıllestı ve bırcok rom mevcut cunku S2 hastası cok :)
    Ben suanda S2 Omega rom da kullanıyorum , Sıyah kernelle ve ortalama 2 gun batarya gıdıyor ...

TAVSIYEMDIR ...

EDİT :

Bu arada hala daha ızmır de telefoncularda bu cıhazın (S2) sıfırı mevcut garantılı kutusunda 1.200 TL ye satılıyor ...
    SEBEBINI SEN DUSUN :)

Gökhan Moral'a saygılar adam xda'yı çalkaladı o kernelle. Çocuğu olmuş şimdi oyuncak değişti artık :D

Aynen hocam ama cok saglam harbıden ya !!!

Cihazı aldım 3 gun normal romla kullandım baktım cok cabuk bıtıyor , sımdı bastım root u , bastım omega rom ve sıyah kernelı arada internete gırmek , telefonla konusmak , tango , whatsapp , oyun , vss 1 gunu rahat tamamlıyor... Bu saydıklarımı bıraz az yaparsan 2 gunde goturur :)

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lazussak
    lazussak's avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı

NE yapmayı planlıyorsun hocam telefonla onu de hele bir. bir günde ne yapıyorsun telefonla. Başla madde madde ona göre telefon önereyim sana

bende şuanda symbian işletim sistemli yani eski model bi telefon var.artık dokunmatiğe geçmenin zamanı geldi diye düşündüğüm için almak istiyorum ama almışkende modası hemen geçmesin bikaç sene rahatça kullanmak istiyorum.

telefonu hor kullanan bi insanım ıslanır ve kırarım diye korkmuyoda değilim.şehird değilde köyde yaşıyorum.

s3te karar verememiş olma sebebim büyüklüğü,alışabilirmiyim bilmiyorum.diğer yandan pil gücü fena değil orasıda var.bataryanın 1 günden fazla gitmesi iyi olur.

sonuçta extra bişey istediğim yok ama almışken abartısı olmadan iyi ve özellikli bişey olsun istiyorum

edit: s4mini =1200tl fiyat ve telefon nasıl??

lazussak tarafından 04/Ağu/13 12:28 tarihinde düzenlenmiştir

1 , 2 , 3 TIP!.. Hayır Hayır!?! 1, 2, 3 Öğretmenlik ! ehu ehuu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=95j_vfD-ZMc  

önerdiğim telefon bu.1100 tl civarında fiyatı.performans telefonu olmuş tam.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    lazussak bunu yazdı
    deja-vu bunu yazdı

NE yapmayı planlıyorsun hocam telefonla onu de hele bir. bir günde ne yapıyorsun telefonla. Başla madde madde ona göre telefon önereyim sana

bende şuanda symbian işletim sistemli yani eski model bi telefon var.artık dokunmatiğe geçmenin zamanı geldi diye düşündüğüm için almak istiyorum ama almışkende modası hemen geçmesin bikaç sene rahatça kullanmak istiyorum.

telefonu hor kullanan bi insanım ıslanır ve kırarım diye korkmuyoda değilim.şehird değilde köyde yaşıyorum.

s3te karar verememiş olma sebebim büyüklüğü,alışabilirmiyim bilmiyorum.diğer yandan pil gücü fena değil orasıda var.bataryanın 1 günden fazla gitmesi iyi olur.

sonuçta extra bişey istediğim yok ama almışken abartısı olmadan iyi ve özellikli bişey olsun istiyorum

edit: s4mini =1200tl fiyat ve telefon nasıl??

Hocam sana göre bir telefon yok :D. Ama yakın şeyler mutlaka vardır. Uzun ömürlü olsun diyorsan androidten uzak dur. Hiçbir android tel uzun ömürlü değil. Ucuz diye bakarsın; bakma. Sana tavsiye edebileceğim en uzun ömürlü telefon iphone olur. Lumia serisine de bak istersen Windows Phone da gelecek vaad ediyor. 

Neden android değil? Haftada 1 yeni telefon çıkıyor. Elinde kalır bir süre sonra şişer. Kasmasi zaten klasik. Kuzenim Xperia z aldı kasıyor alet normal kullanımda :). Tel bende olsa root basıp rom atacam da dokunmam vebali bana kalır :D

Almanya Fatihi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

İkisinden birini al bak keyfıne .... :)

Eskı ama Efsane ve Canavar olsun dersen : http://telefoncu.com/catalog/samsung-galaxy-s2-i9100/

Yenı ama daha tam oturmamıs sıstem dersen : http://telefoncu.com/catalog/samsung-i9190-galaxy-s4-mini/

Yapıştır geç :)

İmza YOK !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

ben ıvırıyla zıvırıyla çok oynarım. develop aşamasında olan romları desteklerim insanlara hayrım dokunur vs diorsan android.

şöyle bir uygulamaya ihtiyacım var dur bakalım xda'da varmıymış diye baktığında %70 aradığını bulmak istiyorsan android.

alayım değer kaybetmesin diyorsan iphone. elime öyle bir otursun ki telefonu elimden bırakamayım diyorsan iphone. stabil olsun diyorsan iphone.

yeniliklere açık biriyim, kamera olaylarıda beni cezbediyor dersen, windows phone

tavsiyem bu şekilde.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Hocam sana tavsiyem şu ufak da bi anektod anlatcam:

Geçen bizim şehrin üniversitelerinin doluştuğu kafeye gittim ki bunda acayip olan şu asosyal adamım pek gitmem neyse tabi herkesin elinde telefon veri trafiği almış başını gidiyor ama dikkatimi çeken şu oldu ki herkesin elinde samsung ve apple var. Apple neyse bi nebze olsun az ama özellikle S3 herkesin elinde. Yok yani bir telefon bu kadar orospu edilir. S3 dışında ne alıyorsan al! :D

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_HC
    By_HC's avatar
    Erkek
    Maresca bunu yazdı

http://www.telpa.com.tr/GeneralMobile/Cep-Telefonu/Discovery özelliklerini buradan inceleyebilirsin hocam. Birçok yerde stok mevcut değil stoklar tükendi dediklerine göre yaygınlaşmaya başlayan bir telefon modeli olmaya başladı.

Trabzon : http://www.telpa.com/bayi/?sehir=61

Gelmiş geçmiş en iyi fiyat performans telefonu... Ben de kovalıyorum stok durumunu. İlk çıktıgında hediye çekleri indirim vb. 490 tl ye kadar alan arkadaşlar var. Şimdi ise karaborsa

HC
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

merak etttiğim bişi var objektif olucak olsaydınız Samsung S4 vs HTC One hangisi niye ?

Living Death
Toplam Hit: 5699 Toplam Mesaj: 47