folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 11. Cumhurbaşkanı Belli Oldu

11. Cumhurbaşkanı Belli Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

güzel uzun yazı yazmıssın ama sana şunu sorucam sen AQP yi ciddi  mi alıyorsun :D:D:D:D Seve seve değilse s*** s*** hesabı sorulcak.Yok öle vatanı satıpda vahdettin gibi toz olmak.Artık dünya küçük..Marsa bile kaçsa onun ejj****** ...:D  :))  Bu arada TSK ya fazla güvenmeyin.

Çünkü ; özelleştirilmeler yapılırken susan, akp 2 kere seçilirken susan, abd in k.ırak da ussu var diye operasyon yapamayan bi (tabi bu gizlidir) orduya güvenmiyorum :'((((( ama halan içimde umut var.inş babasının çiftliği gibi vatanı satanlardan hesabı soracak birisi çıkar....

Long Live Turkey..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khellix
    Khellix's avatar
    Erkek
    ve Atatürkçü gençlik olarak Önümüzdeki yillarda bizi utandırması dileğiyle
    Türkiye ve Türk milleti icin hayirli olsun...

Nullum crimen sine lege
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Genelkurmay tarihte ilk olarak Yemin törenine katılmayarak gerekli cevabı vermiştir.. ANLAYANA...

Bu zamana kadar birbirini seven,80li yıllardan sonra yeni yeni düzelen,kutuplaşmayan ve daha düne kadar Askeriyeyi canından çok seven halk..

Şimdi Bu yobazlar sayesinde dinli dinsiz diye ayrılıp , güya dinli kesimide askeriyeye düşman etmiştir..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek

bugun bişi yazmıstım gene yazım mutlu son gul cumhurbaskanı olmus; akp li  milletvekilin tekine soruyolar bı canlıyanında tsk katılmadı hani bu yonde ki düşünceleriniz nedir?buda teyipin en yakın adamı mış :)) adam see dior ya bizim işin tsk nın torene katılıp katılmaması önemli dil.hani onarı takmıos gibisine getirio gelsede olur gelmesede?bis şimdi cumhurbaskanımızı seçtik sevinçliyis mutluyus bunu yaşayalım bunlar boş seler..ya bunlar cok zeki oyun oyunuyolar yada daaa farkına warmadılar.bide tsk yi takmamıs gibi gosteriolar işte bu zihniye!kendi ulkesinin askerini bir anda karsıya alabilecek laflar yapabilecek kadar cesur.tabi bunu bi milletvekili sıfatıyla  beyınsısın teki soluor.bitanesi bole düşünüosa ötekileri  nasıldır acabaaaaaaaaaa?????
    bide ülkemize hizmet etmeye hazırız hesabı?sktirin gidin sefrefssler ilk basta neler yapıonusz tsk yi takmamakla böldünüz zaten öncedende türk kürt die alt üst kimlik vsvsvs kısaca bunlar tam bi  ................

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    persian bunu yazdı:
    -----------------------------

Genelkurmay tarihte ilk olarak Yemin törenine katılmayarak gerekli cevabı vermiştir.. ANLAYANA...

Bu zamana kadar birbirini seven,80li yıllardan sonra yeni yeni düzelen,kutulaşmayan ve düne kadar Askeriyeyi çok seven halk..

Şimdi Bu yobazlar sayesinde dinli dinsiz diye ayrılıp , güya dinli kesimide askeriyeye düşman etmiştir..

bu adamlar yobaz bile değildir.Dinle alakaları yoktur.Neyse yoksa para.işlerine geldimi allah işlerine gelmedimi  ''senin bu işe aklın ermez koskoca başbakan bi bildiği vardır''

bu lafı bana diyen esnafla kavge ettmişdir.Adam beynini kullanmıyor.Düşünmüyor ne denirse onu yapıyor.Tam neo-corn ların istediği insan tipi .:@ 

Long Live Turkey..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cruel_storm
    cruel_storm's avatar
    Erkek
    ne olacak artık bu memleketin hali merak ediyorum cumhuriyet devri bitti diyenler karaktersizler atamızın koltuğuna oturuyor bu da yetmiyor ahmet necdet sezer'i kötülüyor nasıl bir zaman ki bu

Elektronikci olmak için çok çaba harcamam gerekiyor ANNE
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akservers
    akservers's avatar
    Erkek
    teodos bunu yazdı:
    ZaYGo bunu yazdı:

Suskunluğumuz Korkumuzdan değil, Sabrımızdandır..

Sabırımızın Bittiği Yerde Neftretimiz başlar.!

1980 oncesi geri gelecek... TR nin %90 nını uyuttunuz.Helal olsun.

Peki geriye kalan %10 ne yapacak biliyormusunuz?

Bu vatanı kendilerine cennet AKP lilere cehennem yapacaklar...

ABD ullah , halan zamanın varken hayatın tadını çıkar.................... 

Konuya verilen en güzel cevap. Bir Türk genci 10 yobaza bedeldir. Şimdi daha güçlüyüz yobazlar.

teodos ABD ullah yazmışsında Abdullah arapça bi kelimedir. Abd anlamı KUL dur Abdullah ALLAHın kulu anlamına gelir..

saptırmayın konuları ya varya herseye bi bahane buluyorsunuzya Reis-i CUMHUR artık Abdullah GÜL dür Kötülersen kendin zarar edersin ya öle ya böyle.. hic kimsede bi cacık yapamaz herkez bos konusuo yok sıkarım öldürürüm öldüren simdiye kadar öldürürdü ki onlar kimki öle bisi yapmaya cesarete bile kalkamazlar yok sunu yaparım biz oturduğumuz yerden paso yazarız madem öyle OKU kardeşim git sen ol boş boş konuşma gidin siz olun ozaman okuyun adam olun halkın beğenisini kazanın olun.. Halka salak diye nadam kendisi salaktır. at özlüünü cıkarın

Mazinize Layık şekilde savaşınız(fsm) Akservers®
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cruel_storm
    cruel_storm's avatar
    Erkek
    tranceport bunu yazdı:

3kişi de kalsak 5 kişde kalsak da ataturkun izinden gidebilen ataturkcülügü we onun milliyetçiligini sonuna kadar  götürüces.hic merak etmeyin.

suan cumuhurbaskanımız secildi.şindi neolacak peki?
    şimdi ne olacak biliomusunuz akepe herzamanki gibi dengesis politika islicek..sora teyebin gulude weto edicek 1-2 kararı.yalaka medya da aa gul tarafsısı die alkışlıcaklar...sora gene içten içtenn bu ülkeyi kemirmeye baslıcaklar..olucakları şimdiden tahmin edebilirom.sonucta gul tarafsısıs oldugu gosukucektır ama işin aslı bole dil.umarım gul imkansısı basarırı we bole yapmas tabi bu cok dusuk bı ıhtımall

simdi gelelim 3-5 zavallının cumhurıyet halk partısını karalaması.soruyorum size sisin 3 gram aklınızla  buları yapamıassınız sonucta bu partiyi yüce ataturk kurmustur.bunların, şimdi iiyonetilmiyor basındaki kişiler ii dil diye bu patiyi karalama hakkını wermez. sisin savundugunuz patiye bakın akepe.akp yi kim kurdu?kularınların %90 ı turk yargısı üzerinde yargılanan zavallılar! biraz kendi partinize bakın !!!hepsi ya hırsız hortumcu hepsiinde kanıtlayabilirim.ülkeyi bölen şerfsizlerden baskasi dildir.
    chp neden  zengin semtlerdne oy alıor?gibi düşüncelere kapılabilirsiniz? soruyorum size bu ulkenin okuma yazma oranı egitim seviyesi nedir?akepnin 3 kilo bulgur 10 torba komurle dini duygularıyla oynayıp cahil halkı kandırıp oy toplamasından baska bişi dildir.sora demokrasi kazandı nah kazandı demokrasi................ yedirememekten dil sadce savundunuz kişileri biraz elinizi vicdanınıza koyarak savunun ...boş beleş yazılar da yazmayın sadece forumda hitim artsın die yada birilerinin köpekligini yapmayın emir werdiler die.
    bu yazımı chp için yazmadım sakın yanılgıya düşmeyin.forumdaki 3-5 akıllının yazılarından sıkıldım die yazdım tamamen tarafsizim.
    türkiye Cumhuriyetinin cumhurbaşakanı gul dildir olmazda.o ancak dini duyguları sömürülmüş 2-3 bişeye kandırılıp oyu çalınmış insanların ,hic bişi den bi haber we zavallı akepenin cumhurbaskanıdır.zaten ilk basta teyip olmak istedi de olamadı. :)))

gene cok uzun yazdım biliorum kimse okumıcak hala bos beleş yazılara yorumlara devam edicek; olsun gene ben bazı seleri yediremiom içimi rahatlatmak için yazıyım.yedirememek olayı gulun seçilmesi dil onun bu ulkeye zamanında olmadık lafları edipte şimdi en üst makamda olmasıdır.benim hic kimsenin dış gorunusuyle yada başka bişi yle sorunum yok..onların bu makamı hak etmedini düşünüorm
    tek sucum ülkemi çok sevmem........

ek olarak
    yapılan arştırmalara göre kpnın %46 küsür oy almasına ragmen , turkıyeden en cok güvenilen tsk dan sora cumhurbaskanlıgı olmustur.yani A.N Sezer....................... işte bu bir zamanlar sizin karalamaya çalıştınız insan

bu tamemen benim düşüncemdir.yazıda aksaklıklar,  yanlışlıklar, sert çıkışlar oldduysa  yada aranısda katılıp katılmayanlar olduysa  affola ama kimse saygısıslık yapmasın  rica ediorm.

kardeşim sana katılıyorum hem burada da yaptıkları bu oldu bir çuvar un 10 kilo şeker cebe üç-beş kuruş milletin parası ile milletin oyunu satın aldılar biz gelelimde kaşıkla verdiğimizi kepçe ile alırız dediler ama benim milletim ayakta uyuyor gene bir de oy verdiler ya çıkıpta savunmaları yok mu karaktersiz kimseleri ona yanıyorum ben

Elektronikci olmak için çok çaba harcamam gerekiyor ANNE
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    vatan sağolsun amk, yapcak bişii yok :'(, karambole getirip başbakan olduydu, ve hedefi belliydi = kadrolaşma, son basamağını da tamamladı amk, dicek başka bişii yok...

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ruhsuz
    ruhsuz's avatar
    Erkek
    İbosoft millete çocuk kum kesik falan diyosun ya bence biraz aynaya ve ya yazdılarına bidaha bak derim ben.. BENCE ÇOCUK OLAN VE SEVİYESİZ OLAN SENSİN. ABDULLAH NE BOK YAPTIDA DIŞ İŞTEYKEN CUMHUR OLDU.. a.k bağnaz,dindar,yıkanmış beyinler,ATATÜRK'E küfür eden laikliğe hiçe sayan beyinler , demokrası bizim için trene benzer istediğimiz yere gelince ineriz diyen beyinler sen ve senin gibi at gözlüğü takanlar sayesinde meclis başkanı , cumhurbaşkanı ve başbakan oldular.. MERKEZ SAĞ diye ILIMLI islamı yutturcaklar.. SİZİN GİBİ ADAMLAR yüzünden dinden soğudum be deolun gidin irana!! ben kim oluyorumda defolun diyorum dimi RTE piçi ne hkla istemeyen gitsin diyosa o hakla.. BURASI İRAN OLMICAK.. DEĞİŞMİŞMİŞMİŞMİŞLERMİŞ hadi ordan ya..
Toplam Hit: 14623 Toplam Mesaj: 104