folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 11. Cumhurbaşkanı Belli Oldu

11. Cumhurbaşkanı Belli Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scaryhim
    scaryhim's avatar
    Erkek

Vatana millete hayırlı uğurlu olsun.

Bu arada kuvvet komutanları ve büyükanıt Yemin törenine katılmadılar...

Tarikatın Avukatı alicancicek@gmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    vatan millet için hayırlısı olsun ! ! !

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek

haysiyetsizler başta pes ... allah hepimizin yardımcısı olsun
    bakalım neler yapcaklar hep beraber izliyecez ...

sırıtma la.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek
    kanalın tekinde soruolar bi milletvekiline TSK nın katılmadı,ne düşünüonus?sosu gecen sahis akepeli bi teyipin adamı
    adam see dio aslında bu bisim umrumusda dil hani bişi ifade etmiolar onar gibisinden bi açıklama yapıo.sunucu bi an sasırıyo hani bunun sisin icin bişi ifade etmesi lasım gibisinden.bis suan gulumuzu bis sectık onu dusunemeyıs..bole bı anlayıs adam artık dicek bişi bulamıorm sanki kendi kendilerini ewcilik oynuyolar yaaa allhım dicek bişi yok

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek
    Güzel ülkeme hayırlı, Chp'ye kapak olsun.

2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek

pyromaniac bunu yazdı:
    -----------------------------
    ZaL bunu yazdı:
    Güzel ülkeme hayırlı, Chp'ye kapak olsun.
    hahaha kime göre hayırlı yannız bana göre değil mesela...

HAngi Hükümet Cumhurun Tamamını Tatmin Edebildiki...

Örnek Olarak Söyledim Seçilenin Cumhurbaşkanı Oldugunu Biliyom :) 

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teodos
    teodos's avatar
    Erkek
    ZaYGo bunu yazdı:

Suskunluğumuz Korkumuzdan değil, Sabrımızdandır..

Sabırımızın Bittiği Yerde Neftretimiz başlar.!

1980 oncesi geri gelecek... TR nin %90 nını uyuttunuz.Helal olsun.

Peki geriye kalan %10 ne yapacak biliyormusunuz?

Bu vatanı kendilerine cennet AKP lilere cehennem yapacaklar...

ABD ullah , halan zamanın varken hayatın tadını çıkar.................... 

Konuya verilen en güzel cevap. Bir Türk genci 10 yobaza bedeldir. Şimdi daha güçlüyüz yobazlar.

? z ı n ı s ı m a d n ı k r a f __ n i n e k i l h e T
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sempatiik
    sempatiik's avatar
    Erkek

Şimdi milliyetçi ATATÜRKÇÜ toplumumuzun yüzünü görmek hoşuma gidiyor. Çok güzel cevaplar verilmiş konuyla ilgili
    ATAM SENİ ÖLDÜRDÜLER AMA BİZİ ÖLDÜREMEZLER BİZ ÖLEMEYİZ.....

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek

3kişi de kalsak 5 kişde kalsak da ataturkun izinden gidebilen ataturkcülügü we onun milliyetçiligini sonuna kadar  götürüces.hic merak etmeyin.

suan cumuhurbaskanımız secildi.şindi neolacak peki?
    şimdi ne olacak biliomusunuz akepe herzamanki gibi dengesis politika islicek..sora teyebin gulude weto edicek 1-2 kararı.yalaka medya da aa gul tarafsısı die alkışlıcaklar...sora gene içten içtenn bu ülkeyi kemirmeye baslıcaklar..olucakları şimdiden tahmin edebilirom.sonucta gul tarafsısıs oldugu gosukucektır ama işin aslı bole dil.umarım gul imkansısı basarırı we bole yapmas tabi bu cok dusuk bı ıhtımall

simdi gelelim 3-5 zavallının cumhurıyet halk partısını karalaması.soruyorum size sisin 3 gram aklınızla  buları yapamıassınız sonucta bu partiyi yüce ataturk kurmustur.bunların, şimdi iiyonetilmiyor basındaki kişiler ii dil diye bu patiyi karalama hakkını wermez. sisin savundugunuz patiye bakın akepe.akp yi kim kurdu?kularınların %90 ı turk yargısı üzerinde yargılanan zavallılar! biraz kendi partinize bakın !!!hepsi ya hırsız hortumcu hepsiinde kanıtlayabilirim.ülkeyi bölen şerfsizlerden baskasi dildir.
    chp neden  zengin semtlerdne oy alıor?gibi düşüncelere kapılabilirsiniz? soruyorum size bu ulkenin okuma yazma oranı egitim seviyesi nedir?akepnin 3 kilo bulgur 10 torba komurle dini duygularıyla oynayıp cahil halkı kandırıp oy toplamasından baska bişi dildir.sora demokrasi kazandı nah kazandı demokrasi................ yedirememekten dil sadce savundunuz kişileri biraz elinizi vicdanınıza koyarak savunun ...boş beleş yazılar da yazmayın sadece forumda hitim artsın die yada birilerinin köpekligini yapmayın emir werdiler die.
    bu yazımı chp için yazmadım sakın yanılgıya düşmeyin.forumdaki 3-5 akıllının yazılarından sıkıldım die yazdım tamamen tarafsizim.
    türkiye Cumhuriyetinin cumhurbaşakanı gul dildir olmazda.o ancak dini duyguları sömürülmüş 2-3 bişeye kandırılıp oyu çalınmış insanların ,hic bişi den bi haber we zavallı akepenin cumhurbaskanıdır.zaten ilk basta teyip olmak istedi de olamadı. :)))

gene cok uzun yazdım biliorum kimse okumıcak hala bos beleş yazılara yorumlara devam edicek; olsun gene ben bazı seleri yediremiom içimi rahatlatmak için yazıyım.yedirememek olayı gulun seçilmesi dil onun bu ulkeye zamanında olmadık lafları edipte şimdi en üst makamda olmasıdır.benim hic kimsenin dış gorunusuyle yada başka bişi yle sorunum yok..onların bu makamı hak etmedini düşünüorm
    tek sucum ülkemi çok sevmem........

ek olarak
    yapılan arştırmalara göre kpnın %46 küsür oy almasına ragmen , turkıyeden en cok güvenilen tsk dan sora cumhurbaskanlıgı olmustur.yani A.N Sezer....................... işte bu bir zamanlar sizin karalamaya çalıştınız insan

bu tamemen benim düşüncemdir.yazıda aksaklıklar,  yanlışlıklar, sert çıkışlar oldduysa  yada aranısda katılıp katılmayanlar olduysa  affola ama kimse saygısıslık yapmasın  rica ediorm.

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
Toplam Hit: 15907 Toplam Mesaj: 104