11. Cumhurbaşkanı Belli Oldu
-
Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun.
-
Vatana millete hayırlı uğurlu olsun.
Bu arada kuvvet komutanları ve büyükanıt Yemin törenine katılmadılar...
-
vatan millet için hayırlısı olsun ! ! !
-
haysiyetsizler başta pes ... allah hepimizin yardımcısı olsun
bakalım neler yapcaklar hep beraber izliyecez ... -
kanalın tekinde soruolar bi milletvekiline TSK nın katılmadı,ne düşünüonus?sosu gecen sahis akepeli bi teyipin adamı
adam see dio aslında bu bisim umrumusda dil hani bişi ifade etmiolar onar gibisinden bi açıklama yapıo.sunucu bi an sasırıyo hani bunun sisin icin bişi ifade etmesi lasım gibisinden.bis suan gulumuzu bis sectık onu dusunemeyıs..bole bı anlayıs adam artık dicek bişi bulamıorm sanki kendi kendilerini ewcilik oynuyolar yaaa allhım dicek bişi yok -
Güzel ülkeme hayırlı, Chp'ye kapak olsun.
-
pyromaniac bunu yazdı:
-----------------------------
ZaL bunu yazdı:
Güzel ülkeme hayırlı, Chp'ye kapak olsun.
hahaha kime göre hayırlı yannız bana göre değil mesela...
-----------------------------HAngi Hükümet Cumhurun Tamamını Tatmin Edebildiki...
Örnek Olarak Söyledim Seçilenin Cumhurbaşkanı Oldugunu Biliyom :)
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------Suskunluğumuz Korkumuzdan değil, Sabrımızdandır..
Sabırımızın Bittiği Yerde Neftretimiz başlar.!
1980 oncesi geri gelecek... TR nin %90 nını uyuttunuz.Helal olsun.
Peki geriye kalan %10 ne yapacak biliyormusunuz?
Bu vatanı kendilerine cennet AKP lilere cehennem yapacaklar...
ABD ullah , halan zamanın varken hayatın tadını çıkar....................
Konuya verilen en güzel cevap. Bir Türk genci 10 yobaza bedeldir. Şimdi daha güçlüyüz yobazlar. -
Şimdi milliyetçi ATATÜRKÇÜ toplumumuzun yüzünü görmek hoşuma gidiyor. Çok güzel cevaplar verilmiş konuyla ilgili
ATAM SENİ ÖLDÜRDÜLER AMA BİZİ ÖLDÜREMEZLER BİZ ÖLEMEYİZ..... -
3kişi de kalsak 5 kişde kalsak da ataturkun izinden gidebilen ataturkcülügü we onun milliyetçiligini sonuna kadar götürüces.hic merak etmeyin.
suan cumuhurbaskanımız secildi.şindi neolacak peki?
şimdi ne olacak biliomusunuz akepe herzamanki gibi dengesis politika islicek..sora teyebin gulude weto edicek 1-2 kararı.yalaka medya da aa gul tarafsısı die alkışlıcaklar...sora gene içten içtenn bu ülkeyi kemirmeye baslıcaklar..olucakları şimdiden tahmin edebilirom.sonucta gul tarafsısıs oldugu gosukucektır ama işin aslı bole dil.umarım gul imkansısı basarırı we bole yapmas tabi bu cok dusuk bı ıhtımallsimdi gelelim 3-5 zavallının cumhurıyet halk partısını karalaması.soruyorum size sisin 3 gram aklınızla buları yapamıassınız sonucta bu partiyi yüce ataturk kurmustur.bunların, şimdi iiyonetilmiyor basındaki kişiler ii dil diye bu patiyi karalama hakkını wermez. sisin savundugunuz patiye bakın akepe.akp yi kim kurdu?kularınların %90 ı turk yargısı üzerinde yargılanan zavallılar! biraz kendi partinize bakın !!!hepsi ya hırsız hortumcu hepsiinde kanıtlayabilirim.ülkeyi bölen şerfsizlerden baskasi dildir.
chp neden zengin semtlerdne oy alıor?gibi düşüncelere kapılabilirsiniz? soruyorum size bu ulkenin okuma yazma oranı egitim seviyesi nedir?akepnin 3 kilo bulgur 10 torba komurle dini duygularıyla oynayıp cahil halkı kandırıp oy toplamasından baska bişi dildir.sora demokrasi kazandı nah kazandı demokrasi................ yedirememekten dil sadce savundunuz kişileri biraz elinizi vicdanınıza koyarak savunun ...boş beleş yazılar da yazmayın sadece forumda hitim artsın die yada birilerinin köpekligini yapmayın emir werdiler die.
bu yazımı chp için yazmadım sakın yanılgıya düşmeyin.forumdaki 3-5 akıllının yazılarından sıkıldım die yazdım tamamen tarafsizim.
türkiye Cumhuriyetinin cumhurbaşakanı gul dildir olmazda.o ancak dini duyguları sömürülmüş 2-3 bişeye kandırılıp oyu çalınmış insanların ,hic bişi den bi haber we zavallı akepenin cumhurbaskanıdır.zaten ilk basta teyip olmak istedi de olamadı. :)))
gene cok uzun yazdım biliorum kimse okumıcak hala bos beleş yazılara yorumlara devam edicek; olsun gene ben bazı seleri yediremiom içimi rahatlatmak için yazıyım.yedirememek olayı gulun seçilmesi dil onun bu ulkeye zamanında olmadık lafları edipte şimdi en üst makamda olmasıdır.benim hic kimsenin dış gorunusuyle yada başka bişi yle sorunum yok..onların bu makamı hak etmedini düşünüorm
tek sucum ülkemi çok sevmem........ek olarak
yapılan arştırmalara göre kpnın %46 küsür oy almasına ragmen , turkıyeden en cok güvenilen tsk dan sora cumhurbaskanlıgı olmustur.yani A.N Sezer....................... işte bu bir zamanlar sizin karalamaya çalıştınız insan
bu tamemen benim düşüncemdir.yazıda aksaklıklar, yanlışlıklar, sert çıkışlar oldduysa yada aranısda katılıp katılmayanlar olduysa affola ama kimse saygısıslık yapmasın rica ediorm.