11. Cumhurbaşkanı Belli Oldu
-
pesimist bunu yazdı:
-----------------------------
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------pesimist bunu yazdı:
ismin çok karizma yumuşatıcı ismi gibi İBOSOFT :D:D:D:D:D:D:D:D:
-----------------------------anlamını bilmeyim böyle cahilce espri yapanlara çok güzel bi sözüm var ama söylemeyecem yoksa intihar edersin artık sinirinden
-----------------------------iboşşoft cum cevabı ex... kardeşim vermiş:D
-----------------------------sen kumda oynayamaya devam etsene ufaklık. Bu işler asıp kesmeyle üst sınıf alt sınıf ayrımıyla hiç olmaz . İşte anca pc başında kendinizi tatmin edersiniz. Cevap verenlere dumur olursunuz. Şu yada bu kendini köprüdende atsan sonuç neymiş
Abdullah GÜL = Başbakan
-
:)
-
Onu bunu anlamam 15 inde çocuğu kendine karı eden adama adam demem! hele ki kendisi 30 unda olacak onu köşke değil başka bişeye oturturum. Gördükçe kusasım geliyor . Fifteen meraklısı cumbabanız hayırlı uğurlu olsun @sadjfşdafş ne günlere kaldık artık cumaya falan gitmiyorum namazı da bırakıyorum bu ne lan.
-
gittikçe yanlız kalıyosun bilmem farkındamısn.ben kumumda oynarken yanıma geldin.gözüne kum attım ne kdr suyla yıkasan çıkmaz çünkü o kum satılık diill....
-
ibosoft bunu yazdı:
pesimist bunu yazdı:
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------pesimist bunu yazdı:
ismin çok karizma yumuşatıcı ismi gibi İBOSOFT :D:D:D:D:D:D:D:D:
-----------------------------anlamını bilmeyim böyle cahilce espri yapanlara çok güzel bi sözüm var ama söylemeyecem yoksa intihar edersin artık sinirinden
-----------------------------iboşşoft cum cevabı ex... kardeşim vermiş:D
-----------------------------sen kumda oynayamaya devam etsene ufaklık. Bu işler asıp kesmeyle üst sınıf alt sınıf ayrımıyla hiç olmaz . İşte anca pc başında kendinizi tatmin edersiniz. Cevap verenlere dumur olursunuz. Şu yada bu kendini köprüdende atsan sonuç neymiş
Abdullah GÜL = Başbakan
birbirinize laf sokmaktan ne dediğinizi unutuyonuz amk.ne basbakanı -
evet demokrasi bu olsa gerek..
demokrasi=5 kilo nohut
demokrasi=coluk cocuga oyuncak
-
hayırlara vesile ola :)
-
Anlaşılan arkadaşı çalıştıığı yerede akp soktu...
-
Pesimist hayırdır biyerinimi kestin kumda oynarken?
-
kumda biyerimi kesecek kadar ............ diilim senin gibi!!