11.11 Shopping Festival (Aliexpress.Com)
-
Alacağın adamla ilgili bilgiler bunlar
evsiz tarafından 11/Kas/14 20:08 tarihinde düzenlenmiştir
http://www.aliexpress.com/store/feedback-score/226163.html
6 ayda 8 - geri bildirim almış. senin alacağın ürün ile ilgili tek şikayet bir kişiye geç gitmiş başka kötü yorum yok. Aliexpres için genel kanı geribildirimleri %96 üstü olması tercih sebebidir :) Normal satış fiyatı aynı kullanıcının 39.80 dolar. 11 dolar'a düşmüşken değerlendirilebilir aslında. Gümrüğede takılmaz takılacak bir durumu yok :) ama adama gelen - geri bildirimlerin çoğu uzun süren teslimatlar. -
evsiz bunu yazdı
Alacağın adamla ilgili bilgiler bunlar
http://www.aliexpress.com/store/feedback-score/226163.html
6 ayda 8 - geri bildirim almış. senin alacağın ürün ile ilgili tek şikayet bir kişiye geç gitmiş başka kötü yorum yok. Aliexpres için genel kanı geribildirimleri %96 üstü olması tercih sebebidir :) Normal satış fiyatı aynı kullanıcının 39.80 dolar. 11 dolar'a düşmüşken değerlendirilebilir aslındao zaman alayım lazım oluyor mikrofon filan. fena bi ürüne benzemiyor 20 liraya iş görür gibi
-
Haymatlos bunu yazdı
Dalga mı geçiyor adamlar? http://gaga.aliexpress.com/255742054-1864663899-detail.html?spm=5261.1414269.1998269361.15
Gümrükten geçer mi bu?
Fake çıktı buda. Store a yönlendirme koymuşlar. Adamlar işini biliyor :)
-
ama adama gelen - geri bildirimlerin çoğu uzun süren teslimatlar. geri bildirimerdeki şikayetlerden biride alacağın kulaktan birinden hırıltılı ses geldiğini belirtmiş birisi bie diğerinin kulaklığıda çalışmamış :) yukarıda tek şikayet geç gitmesiymiş dedim ama adam aynı kulaklık için birden fazla satış açmış oradaki yorumlarda yazıyor :)
evsiz tarafından 11/Kas/14 20:13 tarihinde düzenlenmiştir -
evsiz bunu yazdı
ama adama gelen - geri bildirimlerin çoğu uzun süren teslimatlar. geri bildirimerdeki şikayetlerden biride alacağın kulaktan birinden hırıltılı ses geldiğini belirtmiş birisi bie diğerinin kulaklığıda çalışmamış :) yukarıda tek şikayet geç gitmesiymiş dedim ama adam aynı kulaklık için birden fazla satış açmış oradaki yorumlarda yazıyor :)
hacı göz attığın için saol. ee ne diyon şimdi gerek var mı atraksiyona ?
bunu alana kadar teknosada filan 20-25 liralık bi mikli kulaklık alsak aynı olmaz mı ? çok rahat bişiye benziyor gerçi. tavsiyene göre hareket edeyim :F
-
Geri bildirimler ortada alınmaz yani :)
Geç gelmeler
Çalışmayan kulaklık
Teki cızırtılı kulaklık
evsiz tarafından 11/Kas/14 20:22 tarihinde düzenlenmiştir -
evsiz bunu yazdıClostridium bunu yazdıevsiz bunu yazdı
86 TL'ye geliyor hb fiyatı 229 tl. Türkiyeden de alan olmuş orjinal olmasa yazarlardı çok iyi bence :)
hoca letonya riga da yaşıyorum acaba bunu alsam kaç güne gelir bi fikri olan varmı dibim düştü ya (: orjinal oldugunu zannetmiyorum ama alcam ya cok fena bişeye benzıo (:
Bir iki Türk almış yorumlara bakarsan orjinal olmasa onlar geri bildirimde belirtirlerdi. Yaklaşık olarak 20-25 günde gelir.
edit:Düzeltme
Hocam peki ürünü alıcamda gümrükte felan sıkıntı olmasın ne derrsın ?
su an elım hazırda beklıorum (:
-
Türkiyede olmaz sorun 100 dolar limit var. Ama Letonya hakkında bir bilgim yok fakat 38 dolarlık ürün için bulunduğun ülkenin problem çıkarıcağını düşünmüyorum :) Daha önce alanlar 70 dolar vermiş bunuda göz önünde bulundurarak orjinal olduğunu düşünüyorum :)
-
-
evsiz bunu yazdı
Türkiyede olmaz sorun 100 dolar limit var. Ama Letonya hakkında bir bilgim yok fakat 38 dolarlık ürün için bulunduğun ülkenin problem çıkarıcağını düşünmüyorum :) Daha önce alanlar 70 dolar vermiş bunuda göz önünde bulundurarak orjinal olduğunu düşünüyorum :)
hoca valla yapıştırıyorum su an alıorum ((: bakalım nolucakta ürün orjinalse varya süper ötesi olur ürüne hastasım normalde ama cok pahalıydı türkiye fiyatı alamamıştım alabılrsem sımdı cok iyi olur