11.11 Shopping Festival (Aliexpress.Com)
-
http://www.aliexpress.com/snapshot/6338937916.html
http://www.aliexpress.com/snapshot/6338817267.html
büyük ihtimalle alacaklarım.
-
Clostridium bunu yazdıevsiz bunu yazdı
Türkiyede olmaz sorun 100 dolar limit var. Ama Letonya hakkında bir bilgim yok fakat 38 dolarlık ürün için bulunduğun ülkenin problem çıkarıcağını düşünmüyorum :) Daha önce alanlar 70 dolar vermiş bunuda göz önünde bulundurarak orjinal olduğunu düşünüyorum :)
hoca valla yapıştırıyorum su an alıorum ((: bakalım nolucakta ürün orjinalse varya süper ötesi olur ürüne hastasım normalde ama cok pahalıydı türkiye fiyatı alamamıştım alabılrsem sımdı cok iyi olur
Siparişi geçersen geldiğinde bana bir pm atarsan sevinirim 70 dolar da olsa Tr fiyatından iyi bir fiyar D&R da 302 TL mi ne ürün :)
-
obaaa başlıyom alışverişe eheh :)
-
Bu mouseların olayı ne ? 8 dolara satılıyor, görünüş itibariyle kalitesiz birşeye benziyor. Ama yüzlercesini 80 dolardan satmış ve alanlar da hep memnun.
Şimdi kullanıcı yorumlarına göre mi hareket etmek daha mantıklı, yoksa ekranda gördüğümüz görüntüye göre mi ?
-
olum bu nasıl indirim lan teknolojiden başladım spordan devam şimdi ev dekorasyon bölümündeyim sepetim doldu aq :D
-
bol bol sepet dolduran mürid kardeşler : ) neredeyse hiç indirim yok bilginiz olsun, klasik aliexpress oyunları, sürekli siteyi takip eden herkesin anladığı gibi, zaten yüksek fiyatlı ürün satan mağazalar diğer maağazalar gibi normal fiyatlara çekince indirim gibi gösterip süsleyip satışı arttırıyorlar, hatta bazıları %50 indirimli diye satılıyor ama önceden aynı ürünlere baktıysanız çok daha uygun fiyata daha fazla puanlı mağazaları görmüşsünüzdür,
indirimlerin hemen hepsi düzmece gibi geldi bana, haberiniz ola, vesselam
-
Muqi bunu yazdı
bol bol sepet dolduran mürid kardeşler : ) neredeyse hiç indirim yok bilginiz olsun, klasik aliexpress oyunları, sürekli siteyi takip eden herkesin anladığı gibi, zaten yüksek fiyatlı ürün satan mağazalar diğer maağazalar gibi normal fiyatlara çekince indirim gibi gösterip süsleyip satışı arttırıyorlar, hatta bazıları %50 indirimli diye satılıyor ama önceden aynı ürünlere baktıysanız çok daha uygun fiyata daha fazla puanlı mağazaları görmüşsünüzdür,
indirimlerin hemen hepsi düzmece gibi geldi bana, haberiniz ola, vesselam
bikaç ürünü aratıp daha ucuza buldum :P
-
Şu Mustang kulaklıktan bende aldım, bakalım nasıl birşey gelecek.
zigor tarafından 12/Kas/14 00:05 tarihinde düzenlenmiştir -
klavye + mouse alacağım. önerdiğiniz bir ürün var mı?
-
çok yalandan indirim olan ürünler var ama hakikaten indirimde olan ürünler de var sadece almak istediğinizi bi normal aratın almadan önce. hoş indirim olmasa da alınacak şeyler var çünkü normalde sağda solda satılan olmayan özgün şeyler var.
XpertVision tarafından 11/Kas/14 23:57 tarihinde düzenlenmiştir
Misal gör bunu, eğlecesine at sepete;
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Silicone-Material-Frog-Palm-Swimming-Fins-For-Hands-Sailor-Webbed-Palm-Flying-Fish-Webbed/1886891645.html