folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 12 Ya Da 15 Ay "Herkes Er Olacak"

12 Ya Da 15 Ay "Herkes Er Olacak"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kcarakilic
    kcarakilic's avatar
    Erkek
    yerinde bir uygulama olur..geç bile kalındı bence hatta..

-kcarakilic- -Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti"ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

gelecek seneye cıkmasında sonra isterse 69 ay yapsınar...

acilen uzamak lazım buralardan...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    En iyisi oldu bee ben dağda insanlıktan çıkarken kısa dönem askerler sıcak yatağında kıçındaki pireleri kaşıyordu

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

ben yaptım ne yaptım soleyemmı

komutan  tuvalete gıerdı  cıkardı  asker  derdı  tuvaletı  kırletmısler  surayı  temızle  derdı  bizde tabı emredersın komutanım derdık  6 saatnöbet  tutar  6 saat  göreve gider  (gününe gore  degısır) 3 veya 4 saat  egıtım  gorur  zamanımız  olursada  3   4  saat yatardık genelde.  bunların dısın  cıplak elle  ot  yolardık komutanlardan küfür yerdik

daha  anlatılcak  yanı  cektıgım bı  cok  sey var ama  gıtmeyenlerı kormutmak ıstemem   bunun dısında  tabıkıde  guzel gunlerımız  gecmıstır 

kontra bisiklet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HolyOne bunu yazdı:
    -----------------------------

Abi sen 20 sene  türev integral çöz

sonra 12 ay er olarak askerlik yap, o beyin iyice bir körelsin kullanılmadığı için.

Bu haber şaka heralde.

oo şeyhim :D nerelerdesiniz özledik sizi 

12 ay asteğmen olarak yapanlar er değil. Subay. Onlar çok rahat aldıkları para da güzel

sonuçta askerlik işte bende yaptım geldim. insan beyninde tahribat yarattığı doğru tabi

ama insan üzerinde kalıcı bir hasar yaratmıyor. İnan bana insan terhis olduktan en geç 1 hafta içinde eski performansına dönüyo

ben ne tempolu askerlik yaptm bir görecektiniz. Belki batıdaydım ama hergün atış tatbikat kara kuvvetleri denetlemesi orgeneraller korgeneraller

hiç bitmiyordu. Allahım bu askerlik bitmez diyordum. Bu kafayı toparlayamam diyordum. Ama çok şükür geçiyo gidiyo.

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

c0der bunu yazdı:

hem herkes emir almaya alışık değil ki.

alıştırırlar hocam sen hiç merak etme :D askerlik bu. iki tane S kuralı aynen devam ediyor orada :) 

Ben aslanın kediye nasıl boğdurulduğunu gördüm orada :D 

özellikle 6 ay yapan kısa dönemler komutanlara çok dikleniyordu. Sonuç mahkeme kararı ile hapis ve en az 15 gün geç terhisle sonuçlanıyordu

en iyisi kimseye karışmadan bulaşmadan sabırla yapın gelin derim ben. Çünkü orada senden üst rütbeli ile baş edemezsin deneme bile

sonuçta sayılı gün. Komutan her türlü lafı söyler askerine. Sonuçta o laf kamuflajdan aşağı geçmez

herşeye he deyip geçeceksin. Yapacak bişey yok. En güzel gün bavulunu alıp 460 a veda ettiğin gündür. O gün en büyük general sensin. Hürgeneral :D

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kardelen442
    kardelen442's avatar
    Erkek
    askerligin en makbulu kısa olanıdır. 25 ay yüzbaşı olacagıma 5 ay kısa dönem çavuş olmak daha iyi neden derseniz ne kadar kısa olursa o kadar az mococo.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek
    amacları ne anlamadım gitti...bu ülkede tuvalet sırasında bile eşitlik yok..ne eşitliğinden bahsediyo :S..bari er olmasaydık :(

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    asker muhabbetlerını hıc sevmem abı ya bı basladılarmı durmak bılmezler .bunların hepsımı aynı anlamıyorumkı neden bu kadar abartılır bu asker olayları 1gunu 1yıl gıbı anlattır her askerden gelen cokmu cektırıyolar aq ne yapıyolar bu askerlere :D bende gitsemde bana da yapsalar :)

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

ilk postdaki haber biraz karışık, alttaki haberde daha açık belirtilmiş

Org. Başbuğ'un mesajını verdiği tek tip askerlik çalışması 6 aylık kısa dönem askerliği sona erdiriyor. ..

Yeni sisteme göre 4 yıllık fakülte mezunları er olarak 12 ay askerlik yapacak. Fakülte mezunu olmayanlar ise 15 ay askerlik yapmaya devam edecek.

Böylelikle TSK'daki asker açığı da kapatılacak.

TSK'nın ihtiyaç duyması halinde askerliğini yedek subay olarak yapmak isteyen 4 yıllık üniversite mezunları ile sözleşme imzalanacak.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un mesajını verdiği tek tip askerlik uygulamasına göre kısa dönem askerlik sona erecek.

Genelkurmay yetkilileri, çalışmanın halen devam ettiğini, bittiği zaman kamuoyuyla paylaşacaklarını açıkladı. Hazırlıkları iki yıl önce başlayan tek tip askerlik çalışması tamamlandık sonra kanun taslağı TBMM'ye gönderilecek.

Yeni düzenlemeyle, TSK'nın ihtiyacı doğrultusunda 4 yıllık üniversite mezunları arasından seçilen yedek subaylık dönemi de sona erecek. 12 ay süreliğine takım komutanı olarak kıtalarında gören yapan yedek subaylar da er statüsüyle zorunlu askerlik hizmeti yapacaklar. Takım komutanları ise mesleği askerlik olan sözleşmeli subaylardan oluşacak.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
Toplam Hit: 7673 Toplam Mesaj: 42