13 Yaşındaki Çocuğa 100 Bin Euroluk Yat
-
ben 100 liralık satranç takımı alabilmek için para biriktiremedim hevesim kursağımda kaldı adam 100 bin euro luk yat almış harbiden zenginin parası züürdün klavyesini yoruyor amk
-
bu çocuğun anasınnda babasınında kendisinde götüne koyayım.. 100bin euro'ya 100bin tane aç doyurulur. hadi böyle bir orospu çocuğusun tamam.. Televizyona çıkmak nedir be orospu çocuğu.. Sosyeteye cix görünme çabasına mı giriyorsun ?
-
DrKeworks bunu yazdı
bu çocuğun anasınnda babasınında kendisinde götüne koyayım.. 100bin euro'ya 100bin tane aç doyurulur. hadi böyle bir orospu çocuğusun tamam.. Televizyona çıkmak nedir be orospu çocuğu.. Sosyeteye cix görünme çabasına mı giriyorsun ?
Abi o derece zengin olsan standartlarını asgari ücretliyle eşit tutup 'aç doyurma' misyonuyla mı hareket edersin?
ben etmem. ederim diyene de inanmam.
-
25 yaşında 100binlik araba nerden geliyor bu para en iyisi sorma.Cartel
-
Serin sesler.
http://www.youtube.com/watch?v=nhKpi2s1GOk
www.youtube.com/embed/nhKpi2s1GOk
Webci58 tarafından 18/Şub/14 22:51 tarihinde düzenlenmiştir -
Mukavim_ bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
Abi o derece zengin olsan standartlarını asgari ücretliyle eşit tutup 'aç doyurma' misyonuyla mı hareket edersin?
kardeşim inan yada inanma ben artan tüm paramla yardım yaparım mümkün oldukça insanların karnını doyururum.. ve farz edelimki megolaman ibnenin biriyim en pahalısını yiyip içip sıçıyorum oğluma da 250bin dolarlık jip alıyorum.. Ama tüm bunlara rağmen çıkıp televizyonda izlettirmem bunu. Amk adam resmen nispet yapmış resmen hakaret etmiş milyonlarca insana ya. Bu adamı bulup ebesini sikmek lazım
-
DrKeworks bunu yazdıMukavim_ bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
kardeşim inan yada inanma ben artan tüm paramla yardım yaparım mümkün oldukça insanların karnını doyururum.. ve farz edelimki megolaman ibnenin biriyim en pahalısını yiyip içip sıçıyorum oğluma da 250bin dolarlık jip alıyorum.. Ama tüm bunlara rağmen çıkıp televizyonda izlettirmem bunu. Amk adam resmen nispet yapmış resmen hakaret etmiş milyonlarca insana ya. Bu adamı bulup ebesini sikmek lazım
Dostum kısmen haklısın ancak para sadece insanın nefsini doyurmaz nedemek bu sen zenginliğini kimseye göstermedikçe yada sadece iş maddiyatda değil güzelliğini veya yakışıklılığını kimse görüp idrak etmedikçe tatmin olmassın.
-
sabahtan beri girdiğim tüm forumlarda konusu açılmış bu haberle ilgili.
herkes niye bu kadar umursadı anlamadım.
-
her zamanki gibi birşeyin bokunu çıkarmada üstümüze yok millet olarak :D
-
Öf amk 2 gündür mü ne konuşuluyor.
Tamam ailesi bunu yapabilecek kadar saçma bir yapıdaymış (belki kendilerine göre doğrudur) ancak 2 gündür Türkiye gündeminde olması ve "zenginin malının, züğürdün çenesini yorması" daha büyük saçmalık.
Bana ne ? Benim paramla mı alınıyor, bana giren çıkan mı var ?