13 Yaşındaki Çocuğa 100 Bin Euroluk Yat
-
DrKeworks bunu yazdıMukavim_ bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
bu çocuğun anasınnda babasınında kendisinde götüne koyayım.. 100bin euro'ya 100bin tane aç doyurulur. hadi böyle bir orospu çocuğusun tamam.. Televizyona çıkmak nedir be orospu çocuğu.. Sosyeteye cix görünme çabasına mı giriyorsun ?
Abi o derece zengin olsan standartlarını asgari ücretliyle eşit tutup 'aç doyurma' misyonuyla mı hareket edersin?
ben etmem. ederim diyene de inanmam.
kardeşim inan yada inanma ben artan tüm paramla yardım yaparım mümkün oldukça insanların karnını doyururum.. ve farz edelimki megolaman ibnenin biriyim en pahalısını yiyip içip sıçıyorum oğluma da 250bin dolarlık jip alıyorum.. Ama tüm bunlara rağmen çıkıp televizyonda izlettirmem bunu. Amk adam resmen nispet yapmış resmen hakaret etmiş milyonlarca insana ya. Bu adamı bulup ebesini sikmek lazım
Hakaret ne alaka hocam? Dünyada fakirler var diye zenginler yaşamamalı mı ?(robinsondan destek beklediğim kısım burası). Ha bak şöyle söylersen katılırım : "Adam bildiğin görgüsüz öküzün tekiymiş". Ama kin besleyip, küfür edilecek kadar aşağılık bir durum görmüyorum ben.
Yardım yapma konusunda da saygı duyuyorum hocam, hayat görüşümüz farklı. Ben tarifindeki megaloman vatandaşım, ama ibne değilim.
-
DrKeworks bunu yazdı
bu çocuğun anasınnda babasınında kendisinde götüne koyayım.. 100bin euro'ya 100bin tane aç doyurulur. hadi böyle bir orospu çocuğusun tamam.. Televizyona çıkmak nedir be orospu çocuğu.. Sosyeteye cix görünme çabasına mı giriyorsun ?
Üstat tüm hissettiklerime tercüman oldun, olayın geyik boyutu zaten yeterince ele alındı, ama son nokta senin yazdıklarındır. Yemin ederim edecek uygun küfür bulamıyorum bu herife ve karısına ve pek tabii henüz olayı bile anlamayan o çocuğa. Şu videoyu izlememin hemen ardından bunları görsem neler yapabileceğimi bile kestiremiyorum:)
-
Çocuk resmen siz fakirsiniz siz anlayamazsınız diyor daha ne olsun.
-
şaka maka çocuğu travmaya soktunuz lan muhtemelen insan içine çıkamıyordur şimdi.
-
Buremba bunu yazdı
şaka maka çocuğu travmaya soktunuz lan muhtemelen insan içine çıkamıyordur şimdi.
merak etme reyiz takıldığı çevre alışıktır bu tarz şeylere.
-
Ayro bunu yazdı
Öf amk 2 gündür mü ne konuşuluyor.
Tamam ailesi bunu yapabilecek kadar saçma bir yapıdaymış (belki kendilerine göre doğrudur) ancak 2 gündür Türkiye gündeminde olması ve "zenginin malının, züğürdün çenesini yorması" daha büyük saçmalık.
Bana ne ? Benim paramla mı alınıyor, bana giren çıkan mı var ?
Kızma, kusuruma da bakma hocam ama işte bu zihniyet yüzünden ülke olarak millet olarak bu haldeyiz. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mevzusu...
-
Buremba bunu yazdı
insan içine çıkamıyor ama neden bi sor? Yatıyla deniz köpürtüyor gerçii siz nerden anlarsınız Fakirler
-

-

-