folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 13 Yaşındaki Çocuğa 100 Bin Euroluk Yat

13 Yaşındaki Çocuğa 100 Bin Euroluk Yat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı
    Mukavim_ bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı

bu çocuğun anasınnda babasınında kendisinde götüne koyayım.. 100bin euro'ya 100bin tane aç doyurulur. hadi böyle bir orospu çocuğusun tamam.. Televizyona çıkmak nedir be orospu çocuğu.. Sosyeteye cix görünme çabasına mı giriyorsun ?

Abi o derece zengin olsan standartlarını asgari ücretliyle eşit tutup 'aç doyurma' misyonuyla mı hareket edersin?

ben etmem. ederim diyene de inanmam.

kardeşim inan yada inanma ben artan tüm paramla yardım yaparım mümkün oldukça insanların karnını doyururum.. ve farz edelimki megolaman ibnenin biriyim en pahalısını yiyip içip sıçıyorum oğluma da 250bin dolarlık jip alıyorum.. Ama tüm bunlara rağmen çıkıp televizyonda izlettirmem bunu. Amk adam resmen nispet yapmış resmen hakaret etmiş milyonlarca insana ya. Bu adamı bulup ebesini sikmek lazım

Hakaret ne alaka hocam? Dünyada fakirler var diye zenginler yaşamamalı mı ?(robinsondan destek beklediğim kısım burası). Ha bak şöyle söylersen katılırım : "Adam bildiğin görgüsüz öküzün tekiymiş". Ama kin besleyip, küfür edilecek kadar aşağılık bir durum görmüyorum ben.

Yardım yapma konusunda da saygı duyuyorum hocam, hayat görüşümüz farklı. Ben tarifindeki megaloman vatandaşım, ama ibne değilim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı

bu çocuğun anasınnda babasınında kendisinde götüne koyayım.. 100bin euro'ya 100bin tane aç doyurulur. hadi böyle bir orospu çocuğusun tamam.. Televizyona çıkmak nedir be orospu çocuğu.. Sosyeteye cix görünme çabasına mı giriyorsun ?

Üstat tüm hissettiklerime tercüman oldun, olayın geyik boyutu zaten yeterince ele alındı, ama son nokta senin yazdıklarındır. Yemin ederim edecek uygun küfür bulamıyorum bu herife ve karısına ve pek tabii henüz olayı bile anlamayan o çocuğa. Şu videoyu izlememin hemen ardından bunları görsem neler yapabileceğimi bile kestiremiyorum:)

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Çocuk resmen siz fakirsiniz siz anlayamazsınız diyor daha ne olsun.

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

şaka maka çocuğu travmaya soktunuz lan muhtemelen insan içine çıkamıyordur şimdi.

. . .. . ... .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    Buremba bunu yazdı

şaka maka çocuğu travmaya soktunuz lan muhtemelen insan içine çıkamıyordur şimdi.

merak etme reyiz takıldığı çevre alışıktır bu tarz şeylere.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    Ayro bunu yazdı

Öf amk 2 gündür mü ne konuşuluyor.

Tamam ailesi bunu yapabilecek kadar saçma bir yapıdaymış (belki kendilerine göre doğrudur) ancak 2 gündür Türkiye gündeminde olması ve "zenginin malının, züğürdün çenesini yorması" daha büyük saçmalık.

Bana ne ? Benim paramla mı alınıyor, bana giren çıkan mı var ?

Kızma, kusuruma da bakma hocam ama işte bu zihniyet yüzünden ülke olarak millet olarak bu haldeyiz. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mevzusu...

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    Buremba bunu yazdı

insan içine çıkamıyor ama neden bi sor? Yatıyla deniz köpürtüyor gerçii siz nerden anlarsınız Fakirler

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kardelen442
    kardelen442's avatar
    Erkek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek

https://vine.co/v/MZzgIEllM3O

EY YARALI KÜKREYEN ASLAN, SENİN GEZDİĞİN GÜZEL SAHRALAR ZULMÜN KÖPEKLERİNE KALDI, ARTIK GAFLET UYKUSUNDAN UYAN ! ...
Toplam Hit: 21523 Toplam Mesaj: 143