13 Yaşındaki Çocuğa 100 Bin Euroluk Yat
-
ulan biz de 3-5 kuruş kazanma derdindeyiz ya
-
Citizen bunu yazdı
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4I_DLLzkONQ
ben 13 yaşımda mahalledeki abilere yalvarıyordum "abi şahinle bir tur atabilir miyim diye".Millet oğluna yat alıyor.
anlayamazsınız dıyor amk bebesı
şu şımarıklıga bakla bırde en buyuk bılemem nesı motorun yaptıı bılmem neymış
way totoş way
ızlemedım la
-
Hocamlar abartmayın ya. 100.000 euro çok büyük bir para değil. Bugün Türkiyede bunu çocuğuna alabilecek çok aile var. Bende o kadar para yok ama 1 kredi ile alabilirim. Çok abartmayın. Haa 13 yaşındaki bu velete babası bunu alabilir. Para varsa kim ne desin...
-
http://sozcu.com.tr/2014/gundem/akulu-arabaya-kirmizi-kurdeleli-acilis-459408/
Abi bunu okuyun turkiyede insanlar ses cikarmadikca olacaklardan yine insanlar sorumludur.
Afyonda okadar kisi oldu vali utanmasa parti verecekti. Hic bisey olmadi.
Ntv Sehit haberinde halay cekti teyhhh teyhh dedi millet sadece 6 ay ntv izlemese yeterdi olmadi.Show tv de nene hatun gibi buraya gelemezsin dendi program hit yapti.
Herkesin bu iste sorumlulugu var bosuna kimse bisey yazmasin bence.
Cocugunda bu arada anasi .ikilmistir bunada eminim butun ulkenin alay konusu oldu.
-
opusdei bunu yazdı
Hocamlar abartmayın ya. 100.000 euro çok büyük bir para değil. Bugün Türkiyede bunu çocuğuna alabilecek çok aile var. Bende o kadar para yok ama 1 kredi ile alabilirim. Çok abartmayın. Haa 13 yaşındaki bu velete babası bunu alabilir. Para varsa kim ne desin...
abartmayalım mı :) 100.000 €diyor hocam tl değil. 300.000 tl yapiyor :)
300 bin liralık kredi alabilirmisin bilemiyorum ama aldığında banka senden 500 bin olarak geri alır :D
o değilde babası 300 bin tl ye 13 yaşında ki çocuğa tekne alabiliroyrsa bu adam, euro milyoneridir rahat. ama tipe bakıyorum bildiğin memur tipi var. hem adam hem karısında.
efsane paylaşımlar çıkıyor yanlız :D rap müzik harbi güzel olmuş :D
-
opusdei bunu yazdı
hocam 100bin eurodan geçtim tl kredi alabiliyorsan helal olsun. biz 30bin istedik 20bin zor aldık. onu da nasıl ödeyecez diye düşünüyoruz. türkiye standartlarında orta halli bi aileyiz. nerde bu senin dediğin aileler merak ettim. benim çevremde yok nedense.
-
opusdei bunu yazdı
ben yazdım yazdım sıldımde ne var abı bunda adam aldıysa aldı. Benım cocugum ıstesın bende alırım.
hipokondriyak tarafından 19/Şub/14 16:07 tarihinde düzenlenmiştir
o cocuk 16 yasından kucuk ve o tekne 10 metre cıvarında zaten yasal olarakta 16 yasından once adb alması mumkun degıl . Zaten bır yatı kullanmak o kadar kolay degıl aılesı de tek basına elbette ızın vermez bırlıkte acılırlar . Denız olayı bır tutku yelken lısansım var dragonada katıldık bırkac kez gercekten bır tutku . Aynı zamanda tandem yapan parasutle atlayan ,tekne ıle denız tutkusu olan bır ınsanı dıgerlerı anlayamaz. Bende alırım cocuguma ne var bunda ?
dedıgı fıyatta 100bın euro amk sanırsın mılyon dolar dıyor . Keske turkıye guncel sıyası olaylara da bu kadar duyarlı kalabılseydı orada deseydı asgarı ucret su kadar dıye . Adam cocuguna tekne aldı dıye geber yok bıız aclıktan oluyoruz vs vs ironi mi yoksa ciddi misiniz ? ayrımını kestiremiyorum.
Kaldıkı euro bot show girişi bu yıl 32 tl olan bir fuar :) sokaktan geçen herkesi almıyorlar ki içeri zaten :) bu yıl gitme şansım olmadı ama çok guzel makinalar var tavsiye ederim gidin sizde -
hipokondriyak bunu yazdıopusdei bunu yazdı
ben yazdım yazdım sıldımde ne var abı bunda adam aldıysa aldı. Benım cocugum ıstesın bende alırım.
o cocuk 16 yasından kucuk ve o tekne 10 metre cıvarında zaten yasal olarakta 16 yasından once adb alması mumkun degıl . Zaten bır yatı kullanmak o kadar kolay degıl aılesı de tek basına elbette ızın vermez bırlıkte acılırlar . Denız olayı bır tutku yelken lısansım var dragonada katıldık bırkac kez gercekten bır tutku . Aynı zamanda tandem yapan parasutle atlayan ,tekne ıle denız tutkusu olan bır ınsanı dıgerlerı anlayamaz. Bende alırım cocuguma ne var bunda ?
dedıgı fıyatta 100bın euro amk sanırsın mılyon dolar dıyor . Keske turkıye guncel sıyası olaylara da bu kadar duyarlı kalabılseydı orada deseydı asgarı ucret su kadar dıye . Adam cocuguna tekne aldı dıye geber yok bıız aclıktan oluyoruz vs vs ironi mi yoksa ciddi misiniz ? ayrımını kestiremiyorum.
Kaldıkı euro bot show girişi bu yıl 32 tl olan bir fuar :) sokaktan geçen herkesi almıyorlar ki içeri zaten :) bu yıl gitme şansım olmadı ama çok guzel makinalar var tavsiye ederim gidin sizdee kesinlikle haklısın bu konuda. şu kedi kesen piçotun video da aynı durum. tamam büyük bi yanlış yaptığı şey ve ciddi ceza almalı. fakat çok daha kötü şeyler yapanlar, bunu sürekli yapanlar var. o velet 20 yaşında, anladığım kadarıyla dışlanan yalnız bi çocuk.
bu teknecinin olay da aynı. "milyar euro"ları götürdüler. 75 milyonun her ailesinin evinin önünden son model bi araba çakmakla eşdeğer bi hırsızlık bu matematiksel hesaplayınca. ama bu kadar tepki koyulamadı. hatta 3 kişiden 1i savunuyor bile.
artık şans işi mi yoksa özel bi formül mü var bilmiyorum. neyin patlayacağı belli olmuyor. en azından belli konulara dikkat çekmeye yarasa.
yine kaana gelirsek, ailesi dişçiymiş diyorlar. doktor yani. o tekneyi alacak kadar kazanmasalar üzülürdüm ben. her ne kadar çocuğa öyle bi hediye alınmasını psikolojik açıdan yanlış bi karar olarak da görsem onların parası onların kararı. beni ilgilendiren şey (ve75 milyon insanı ) kaanın 10 metrelik teknesi değil, başkasının 8 adet büyük transit gemiciği. o gemicikler ki seni benim paramla alınan binlerce şeyden 8idir.
Prometheus tarafından 19/Şub/14 16:14 tarihinde düzenlenmiştir -
Prometheus bunu yazdı
çok iyi gerçekten
-
Abi kedi kesen eleman muhabbetiyle aynı işte. Neyse banane yav.