14 Şubat'a Hediye
-
Valira bunu yazdı:
-----------------------------
http://bundesign.com/default.asp
kelepce al :p
sonra -
ibrahimeren bunu yazdı:
bi site aç sonra kısa bir film yap iş tamamdır :D
domain 15
host sponsor biraz değişik olur :D
edit: ayının eline sitenin ismini tutuştur
-----------------------------tam o an server down oluyomuş haha
-
burdaki tavsiyelerden değil de kendi içinden gelen bişeyler al maddi değerinden çok manevi değeri ön planda olsun çünkü o günün amacı maddi bir çıkar sağlamak vs. değil ve zaten bütçen maddi değeri öne çıkarmak için çok düşük.. uzun süre kullanacağı, süs eşyası gibi saçma bişey de alma hatta bence eşya falan hiç almana gerek yok, kız arkadaşına unutamayacağı bi gün yaşat, 50-70tl'ye alacağın her türlü saçmalıktan çok daha değerli olur.
e.g.
HaYVaN bunu yazdı:
Delextreme'a bak süre var daha gönderirler ürünü herhalde :\ (ahaha)
-----------------------------o günü nasıl yaşatacağını da en iyi sen bilirsin; onu en iyi sen tanıyosun sonuçta senin sevgilin o, burdakilerin değil :)
edit: mesela benim uzun süredir müşterisi olduğum çok güzel bir restoran var ortaköy civarında. orda en sevdiği müziğin çalmasını sağlıcam (mesela müzik, onun için belirleyici bi etken benzer bişey senin kız arkadaşın için hiç bir anlam ifade etmeyebilir). jestler ve çikolatalarla (eheh) dolu bi gün ve üstteki o küçük sürpriz olucak. günün sonunda belki yeni bir eşyaya takıya giysiye bardağa vs. vs. sahip olmayacak ama o en sevdiği şarkıyı her dinleyişinde o günü hatırlayacağına adım gibi eminim =) <3
-
crash dai ye katılıyorum... ben kendi yaptığımı anlatayım önceden sen ona göre karar ver hocam... ama biraz pahalı olmuştu söyleyim...
bu el sanatları güzel yazı yazanlar var Hattat diye bilinirler... gittim oraya büyükçe bir kağıda adını yazdırmıştım tabi çok özel bir yazı tipiyle... ama kayseride bu işi yapan adam tekti ve bir hayli pahalıya geldi o yüzden ama sen istanbulda git araştır uygun fiyata yapan bir yer bulursun muhtemelen abi öğrenciyim kız arkadaşıma sevgililer günü için yaptırıyorum... bak osmanlı hastası vs yap kesin yumuşuyorlar... fiyatta indirim olur... neyse bunu ben güzelce bir paket yaptım tabi çerçeveledikten sonra 1 gün önceden kız arkadaşıma verdim ama yemin ettirdim ben açması için haber verene kadar açmayacaksın diye...
sonra gittim sağlam bir arkadaşım vardı düğün vs organizasyonuyla ilgileniyor onu buldum dedim havai fişek atacaz mekanı söyledim. tamam dedi ama polisten izin almak lazım yoksa kaça kaça bir oluruz dedi... bende ok dedim... gittim karakola polise durumu anlattım önce adam gözüme baktı oğlum manyakmısın sen düğün değil bayram değil dedi bende abi bak ben geldim delikanlı gibi izin istiyorum zaten kendim atmayacağım bunu uzmanı gelecek yapacak siz şimdi izin vermezseniz aynı arkadaş gene gelip benim hatrım için atacak ama biz suçlu durumuna düşmek istemiyoruz delikanlıca geldik izin istiyoruz dedim... oradaki memur gözüme baktı o ara komiser arkada bizi dinliyormuş tamam lan eşek sıpası git ne haltın varsa ye ama dikkat et bak sorumluluk kabul etmem başına birşey gelirse dedi... birde o mahalledeki binalar yüksek ya binalara gelirse dedi... bende komiserim siz merak etmeyin bir binada tanıdık kapıcı var ayarladık çatıdan atıcaz deyince tamam gözüm görmesin dedi... dilekçe verdiler imzaladım tamam hadi kaybol dediler...
14 şubat günü gittim kapıcıya elden 10 lira toka ettim... arkadaş sağ olsun benden sadece havai fişek parasını almıştı... arkadaşı yerine yerleştirdim telefonla benden işaret bekle dedim... saatli telgraf ayarlamıştım akşam o saate... postacı götürdü aradan 5 dakka geçmedi kız cama çıktı beni gördü bende şimdi dedim gök yüzüne bak ama bağırıyorum böyle evi 15. katta olduğu için...
sonra arkadaşa hemen çağrı attım daha camda belirdiğinde gösteri tamamlandı sonra mesaj çektim kıza hadi hediyeni aç diye... hediyesi elinde 5 dakka sonra kapıda bitti :D zannederim önerileri almışsındır... hı şunuda söyleyim bütün bunların hepsi toplamda 120 liraya falan geldi 60 lira falan havaifişek setiydi 16 mı 17 li mi ne havan diyorlar sanırım ona... sonra işte 10 lira falan da kapıcıya toka ettik geri kalanı Hat yazısı ve çerçeveye gitmişti hocam...
-
ibrahimeren bunu yazdı:
bi site aç sonra kısa bir film yap iş tamamdır :D
domain 15
host sponsor biraz değişik olur :D
edit: ayının eline sitenin ismini tutuştur
-----------------------------kızdan ayrıldık sonra tekrar başladık site yaptık fona müzik koyduk
bu yalın denen herifin 'sensizim' parçasını siyah üzerine sözleri yazdık
's' harflerine basınca onun fotoları çıkıyordu filan face'den mesaj olarak attım siteyi
20 dk nasıl gireceğini anlattım :|
yani teknoloji ile arası iyi değilse uğraşma ama sonuç süper oluyor hayran kaldı
kaç gün anlattı filan :F
-
Milamber bunu yazdı:
-----------------------------crash dai ye katılıyorum... ben kendi yaptığımı anlatayım önceden sen ona göre karar ver hocam... ama biraz pahalı olmuştu söyleyim...
bu el sanatları güzel yazı yazanlar var Hattat diye bilinirler... gittim oraya büyükçe bir kağıda adını yazdırmıştım tabi çok özel bir yazı tipiyle... ama kayseride bu işi yapan adam tekti ve bir hayli pahalıya geldi o yüzden ama sen istanbulda git araştır uygun fiyata yapan bir yer bulursun muhtemelen abi öğrenciyim kız arkadaşıma sevgililer günü için yaptırıyorum... bak osmanlı hastası vs yap kesin yumuşuyorlar... fiyatta indirim olur... neyse bunu ben güzelce bir paket yaptım tabi çerçeveledikten sonra 1 gün önceden kız arkadaşıma verdim ama yemin ettirdim ben açması için haber verene kadar açmayacaksın diye...
sonra gittim sağlam bir arkadaşım vardı düğün vs organizasyonuyla ilgileniyor onu buldum dedim havai fişek atacaz mekanı söyledim. tamam dedi ama polisten izin almak lazım yoksa kaça kaça bir oluruz dedi... bende ok dedim... gittim karakola polise durumu anlattım önce adam gözüme baktı oğlum manyakmısın sen düğün değil bayram değil dedi bende abi bak ben geldim delikanlı gibi izin istiyorum zaten kendim atmayacağım bunu uzmanı gelecek yapacak siz şimdi izin vermezseniz aynı arkadaş gene gelip benim hatrım için atacak ama biz suçlu durumuna düşmek istemiyoruz delikanlıca geldik izin istiyoruz dedim... oradaki memur gözüme baktı o ara komiser arkada bizi dinliyormuş tamam lan eşek sıpası git ne haltın varsa ye ama dikkat et bak sorumluluk kabul etmem başına birşey gelirse dedi... birde o mahalledeki binalar yüksek ya binalara gelirse dedi... bende komiserim siz merak etmeyin bir binada tanıdık kapıcı var ayarladık çatıdan atıcaz deyince tamam gözüm görmesin dedi... dilekçe verdiler imzaladım tamam hadi kaybol dediler...
14 şubat günü gittim kapıcıya elden 10 lira toka ettim... arkadaş sağ olsun benden sadece havai fişek parasını almıştı... arkadaşı yerine yerleştirdim telefonla benden işaret bekle dedim... saatli telgraf ayarlamıştım akşam o saate... postacı götürdü aradan 5 dakka geçmedi kız cama çıktı beni gördü bende şimdi dedim gök yüzüne bak ama bağırıyorum böyle evi 15. katta olduğu için...
sonra arkadaşa hemen çağrı attım daha camda belirdiğinde gösteri tamamlandı sonra mesaj çektim kıza hadi hediyeni aç diye... hediyesi elinde 5 dakka sonra kapıda bitti :D zannederim önerileri almışsındır... hı şunuda söyleyim bütün bunların hepsi toplamda 120 liraya falan geldi 60 lira falan havaifişek setiydi 16 mı 17 li mi ne havan diyorlar sanırım ona... sonra işte 10 lira falan da kapıcıya toka ettik geri kalanı Hat yazısı ve çerçeveye gitmişti hocam...
-----------------------------hocam bu fikir çok güzel havai fiek filan bende bi ara meşalelerle düşünmüştüm böyle birşey yapmayı :) benimki hat yazısından pek hoşlanmaz yani ilgi duyduğunu sanmıyorum havai fişek ondan çok güzel bir etki yaratabilir ama bizde şöyle bir durum var;
etrafı telli örgülerle çevrili bir sitede oturuyor (sitenin içine girebilme ihtimalim kendi başıma yok annesiyle iş birliği yaparsam olabilir belki) havai fişek olayı gerçekten güzel bunu uygulayabilirim ama sadece havai fişek çok güzel olmaz sanırım ?
hocam ben sana özelden yazayım en iyisi msn veririm ordan bir konuşalım senle :)
-
CRASH bunu yazdı:
-----------------------------burdaki tavsiyelerden değil de kendi içinden gelen bişeyler al maddi değerinden çok manevi değeri ön planda olsun çünkü o günün amacı maddi bir çıkar sağlamak vs. değil ve zaten bütçen maddi değeri öne çıkarmak için çok düşük.. uzun süre kullanacağı, süs eşyası gibi saçma bişey de alma hatta bence eşya falan hiç almana gerek yok, kız arkadaşına unutamayacağı bi gün yaşat, 50-70tl'ye alacağın her türlü saçmalıktan çok daha değerli olur.
e.g.
HaYVaN bunu yazdı:
Delextreme'a bak süre var daha gönderirler ürünü herhalde :\ (ahaha)
-----------------------------o günü nasıl yaşatacağını da en iyi sen bilirsin; onu en iyi sen tanıyosun sonuçta senin sevgilin o, burdakilerin değil :)
edit: mesela benim uzun süredir müşterisi olduğum çok güzel bir restoran var ortaköy civarında. orda en sevdiği müziğin çalmasını sağlıcam (mesela müzik, onun için belirleyici bi etken benzer bişey senin kız arkadaşın için hiç bir anlam ifade etmeyebilir). jestler ve çikolatalarla (eheh) dolu bi gün ve üstteki o küçük sürpriz olucak. günün sonunda belki yeni bir eşyaya takıya giysiye bardağa vs. vs. sahip olmayacak ama o en sevdiği şarkıyı her dinleyişinde o günü hatırlayacağına adım gibi eminim =) <3
-----------------------------burdakilerin fikirlerinden bende birşeyler derleyip bi fikir çıkartabilirm ortaya diye sorum :) işede yarıyor hani herkesin sölediği kafamda başka şekilller alıp bize uygun hale geliyor :)
senin fikrinde çok güzel hocam bunuda havai fişek muhabettinden sonra 2. sıraya yazdım :D
-
melechesh bunu yazdı:
-----------------------------git teknosaya starcom marka bir mp4 al görünüşü cok cici ve oldukca sağlam kaliteli hemde 60 tl.2GB yani düşünebilirsin eğer varsa arkadasının mp3 filan baska seylerde düşünürüz..savaroski tası herzaman bayanları cezbetmiştir o tastan bir kolye alabilirsin kolye ucunu yusufcuk ve melek olarak sec derim..fiyatı 50 liyi asmaz..bardak üzerine sizin resminizi koydurdurtursun özel olarak yapıyorlar bardağa sıcak bişeler konulduğu zaman resim görünüyor onun dısında sıradan bardak gibi duruyor..kyada kafesle beraber muhabbet kusu alabilirsin..giyimi seviyorsa rodimooda git bir alana diğeri bedava kampanyası var cok orjinal güzel seyler var pantolon kazak takım yaparsın valla :Dbunlar olmaz dersen alternatifleri coğaltabilirim..
-----------------------------alternatifleri çoğaltırsan daha süper fikirler çıkıcak gibi duruyor senden :D özelden sanada yazıcam bekle :W
-
Valira bunu yazdı:
http://bundesign.com/default.asp
kelepce al :p
-----------------------------kelepçe ??? :D ee sonrasını ne olarak düşündün ? :W
-
sLeymN bunu yazdı:
cordelian bunu yazdı:
kar helvası yap hocam :D eskiden yapıolarmış hem istanbulda kar cok:D
http://tr.wikipedia.org/wiki/Kar_Helvası
-----------------------------bizim bicibici nin suyu hocam bu :|
bence hediye olarak kendini sun :| bağla kıçına kocaman bir kurdela :) ohh miss senden iyi hediye mi olar :P
-----------------------------düşündüm şöle kendimi paket edip kargolamayı :W