14 Şubat'a Hediye
-
farklı hediye fikirleri olan ?? :D
-
Eğer izmirde olsaydın ki bilmiyorum burda mısın ? her neyse :D Karşıyaakda otantik kafe fln var bi dar sokakta orada boş bi kafe bulup üst katına çıkartır sonrada güzel mezelerle uygun bi yemek masası :) loş bi ortram en romantik şarkıları çaldırtır dans et bütün gece :) eğer yarın kız teklifimi kabul ederse ben bunu yapıcam ayrıca tanıdık 4 tane kafe var :D hepside benim için yapmayacağı şey yoktur :)
-
Clickanddie bunu yazdı:
-----------------------------
Eğer izmirde olsaydın ki bilmiyorum burda mısın ? her neyse :D Karşıyaakda otantik kafe fln var bi dar sokakta orada boş bi kafe bulup üst katına çıkartır sonrada güzel mezelerle uygun bi yemek masası :) loş bi ortram en romantik şarkıları çaldırtır dans et bütün gece :) eğer yarın kız teklifimi kabul ederse ben bunu yapıcam ayrıca tanıdık 4 tane kafe var :D hepside benim için yapmayacağı şey yoktur :)
-----------------------------hocam malesef istanbuldayım :D
-
hmm ayrıca İzmir hatay traflarında asansor diye bi yer var ünlü romantik yer :) ama orası tıklım tıklımdır yer bulunmaz :d 60 liraya mükemmel manzarada romantik müzikle güzel bi yemek yiyebilirsiniz orda....
ama izmirde değislen bunları yapıcak bi mekan bulursun elbette....
-
HannibALgan bunu yazdı:
saint_of_rock bunu yazdı:
HannibALgan bunu yazdı:
---------------------------
İkincisini üçüncüsünü uygulayabilirsin;) Hatta üçüncüde karar kılarsan yardımcı da olurum mermi konusunda (:
benim kafama yattı hacı qüsel hediye olur ...tabi kız anlarsa :)
-
ben hediye almayacam kiz arkadasima,14 subat tamda pazar gününe denk geliyo,o gün güzelce bi düzmeyi düsünüyorum :)
-
Conquer bunu yazdı:
-----------------------------ben hediye almayacam kiz arkadasima,14 subat tamda pazar gününe denk geliyo,o gün güzelce bi düzmeyi düsünüyorum :)
-----------------------------sorduk mu?pazar günü nasıl düzdügünüde anlatcan mı
-
Kalp şeklinde küçük bir kutu çikolata ve 1 adet gül.
-
Cia bunu yazdı:
Conquer bunu yazdı:
-----------------------------ben hediye almayacam kiz arkadasima,14 subat tamda pazar gününe denk geliyo,o gün güzelce bi düzmeyi düsünüyorum :)
-----------------------------sorduk mu?pazar günü nasıl düzdügünüde anlatcan mı
-----------------------------sana mesajimi alintimi yap dedim?bide ukala ukala sordukmu yazmis.
sorma tabi!
sen msne gel,ben sana özel anlatayim nasil düzdügümü
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------Kalp şeklinde küçük bir kutu çikolata ve 1 adet gül.
-----------------------------tahminen ne kadar tutar ?