14 Şubat'a Hediye
-
saint_of_rock bunu yazdı:
-----------------------------
IRET bunu yazdı:
-----------------------------Kalp şeklinde küçük bir kutu çikolata ve 1 adet gül.
-----------------------------tahminen ne kadar tutar ?
-----------------------------30 - 70 arası... kaliteye göre değişir.
-
kelepçe ??? :D ee sonrasını ne olarak düşündün ? :W
-----------------------------ya hayat boyu ona baglanmak manasinda demistim siz de ne fesatsiniz :P
-
Valira bunu yazdı:
-----------------------------ya hayat boyu ona baglanmak manasinda demistim siz de ne fesatsiniz :P
-----------------------------:D allahta sizi güldürsün. kazak al kazak hava soğuk.
-
Valira bunu yazdı:
-----------------------------saint_of_rock bunu yazdı:
-----------------------------:D:D hee bizim içimiz fesat ? kelepçe fikri çok masumane :D:D
-
geçen sene panduf dedikleri büyük hayvanlı falan terliklerden almıştım
onuda internetten alamadım zaman olmadığı için burdada bulmak zulüm olmuştu
yılbaşındada elinde kalp olan tavşan almıştım onuda içine koyacak poşet bulamadık zuhaha :D
bu sefer sevgilim yok mutluyum huzurluyum :D
eğer sevgilin hayvanlardan hoşlanıyosa tavşan alabilirsin bence...
-
IRET bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
-----------------------------Kalp şeklinde küçük bir kutu çikolata ve 1 adet gül.
-----------------------------tahminen ne kadar tutar ?
-----------------------------30 - 70 arası... kaliteye göre değişir.
-----------------------------aslında düşünülebilir ; kalp şeklinde kutu çikolata + gül + oyunca peluş ayı :)
-
İki tane muhabbet kuşu al
biri dişi biri erkek
-
Conquer bunu yazdı:
ben hediye almayacam kiz arkadasima,14 subat tamda pazar gününe denk geliyo,o gün güzelce bi düzmeyi düsünüyorum :)
-----------------------------Hayvan mısın sen ? Senin ablan için aynı şeyleri söyleseler aslan kesilirsin ama d mi delikanlı çocuk??
-
anubisx bunu yazdı:
Conquer bunu yazdı:
ben hediye almayacam kiz arkadasima,14 subat tamda pazar gününe denk geliyo,o gün güzelce bi düzmeyi düsünüyorum :)
-----------------------------Hayvan mısın sen ? Senin ablan için aynı şeyleri söyleseler aslan kesilirsin ama d mi delikanlı çocuk??
-----------------------------ulan arkadaş buraya yazması hiç garip değil yazmasına kızmayın,sadece içinden geçenleri söylemiş.Onun gibi düzülüp düzmeyi isteyen çok var piyasada.Alan memnun veren memnun.Bize ne.Bir gün ablasını düzelerlerse ona ne?
-
yascakucuk bunu yazdı:
geçen sene panduf dedikleri büyük hayvanlı falan terliklerden almıştım
onuda internetten alamadım zaman olmadığı için burdada bulmak zulüm olmuştu
yılbaşındada elinde kalp olan tavşan almıştım onuda içine koyacak poşet bulamadık zuhaha :D
bu sefer sevgilim yok mutluyum huzurluyum :D
eğer sevgilin hayvanlardan hoşlanıyosa tavşan alabilirsin bence...
---------------------------gerçek canlı tavşan mı ? :D hocam o hem kokar hemde evde 4tane kedisi var yeter :D