folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder 1500 Tl'e Kadar Cep Telefonu Önerisi? (Sıfır Olmalı)

1500 Tl'e Kadar Cep Telefonu Önerisi? (Sıfır Olmalı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hazır bataryadan muhabbet açılmışken söyleyeyim. Batarya önemliyse alacağınız cihaz mutlaka Snapdragon işlemcili olsun. En iyi güç tüketimi onda. Exynos eh işte, Mediatek ise hayvan gibi şarj yer. 

Gerçi Mediatek işlemcili cihaz pek kalmadı piyasada. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

flood

PanxeR tarafından 08/Mar/19 09:10 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

https://i.hizliresim.com/V9G1GP.png

https://i.hizliresim.com/r5aoa1.png

illa samsung diyorsan da M20 32 GB

https://i.hizliresim.com/5a313l.pnghttps://i.hizliresim.com/JZMyMj.png

6.3"1080x2340 pixels

13MP1080p

4GB RAMExynos 7904 Octa

5000mAhLi-Po

https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-galaxy-m20-32gb-fiyati,390815079.html

PanxeR tarafından 08/Mar/19 09:12 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Hazır bataryadan muhabbet açılmışken söyleyeyim. Batarya önemliyse alacağınız cihaz mutlaka Snapdragon işlemcili olsun. En iyi güç tüketimi onda. Exynos eh işte, Mediatek ise hayvan gibi şarj yer. 

benim mate 20 lite snapdragon değil fakat 2 gün şarhı gidiyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

benim mate 20 lite snapdragon değil fakat 2 gün şarhı gidiyor.

benim de mate 20 lite kiril işlemci bildiğim kadarıyla 16 saatte %40 gidiyo sadece iki günü de geçiyor 

huawei tavsiye ederim 200tl daha koy yada telefoncuları dolaş p smart 2019 al

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhYtOn
    PhYtOn's avatar
    Erkek

İlla samsung olsun demiyorum. Şu an aklım huawei p smart 2019 a kaydı, 1 saat içinde sipariş vereceğim ama hala kararsızım :D. Xiaomi mi 8 lite için, uzun süre ekrana baktığınızda gözlerde kararma yaşayabilrisiniz diyenler olmuş o yüzden biraz soğudum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    PhYtOn bunu yazdı

İlla samsung olsun demiyorum. Şu an aklım huawei p smart 2019 a kaydı, 1 saat içinde sipariş vereceğim ama hala kararsızım :D. Xiaomi mi 8 lite için, uzun süre ekrana baktığınızda gözlerde kararma yaşayabilrisiniz diyenler olmuş o yüzden biraz soğudum.

LCD ekranda nasıl oluyor o iş ? Amoled ekranda dediğin oluyor evet ama LCD'de olmaz. Amoled ekranlı telefon kullanıyorum özellikle geceleri sıfır ışıkta telefonu kullanınca acayip göz yoruyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Advanced
    Advanced's avatar
    Erkek
    frekaze bunu yazdı

LEnovo p2 şarjı uzundur özellikleri güzeldir kendim kullanıyorum. 

+1

Son zamanlarda yalan söylediniz mi ? Yalan Söylemek insan doğasının parçasıdır ve herkes yalan söyler.Söylemeyenler ise yalancıdır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhYtOn
    PhYtOn's avatar
    Erkek

Arkadaşlar mi 8 lite da ısrarcıyım, son olarak aklımı bulandırmak isteyen var mı? :D Teşekkür ederim herkese.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

@PhYtOn hocam;

Anneme 24.11.17' de HB' dan Huawei P9 Lite 2017 aldım. GM Discovery' den geçti.
    Cihazın kurulumunu bitirdim anneme teslim ettim o tarihten şuana kadar cihaza dokunmuşluğum yok.
    Annemden ne yavaşladı, ne takılıyor, ne pili dayanmıyor, ne güzel fotoğraf çekmiyor gibi şikayayetleri gelmedi.

Eşime 1,5 sene önce Media Markt' dan Huawei P10 aldım. LG L Bello' dan geçti.
    Cihazın kurulumunu bitirdim eşime teslim ettim o tarihten şuana kadar cihaza dokunmuşluğum yok.
    Tıkır tıkır çalışıyor yağ gibi akıyor. Olumsuz herhangi bir konuda geri dönüş olmadı.

Kardeşime bir sene önce Letgo' dan Huawei P10 aldım. LG G4' den geçti.
    Cihazın kurulumunu bitirdim kardeşime teslim ettim o tarihten şuana kadar cihaza dokunmuşluğum yok.
    Tıkır tıkır çalışıyor yağ gibi akıyor. Olumsuz herhangi bir konuda geri dönüş olmadı.

Kendime üç ay önce Teknosa' dan Huawei P20 Pro aldım. Motorola Nexus 6' dan geçtim.
    Cihazı anlatmıyorum bile.

Huawei telefon konusunda olsun kamera konusunda olsun aşmış artık. Anaya, babaya, danaya, eşe, dosta her klasmanda bir telefonu var.
    Adamların arkaplan dosyalama sistemi nasılsa artık istediğin kadar depola istediğin kadar yükle kaldır cihaz ne şişiyor ne donuyor. 

Bana göre paranın hakkını en iyi verecek cihazı alman.
    Çevremde 2 arkdaşım tavsiyem üzerine Huawei P Smart 2019 aldı. Adamlar mutluluktan uçuyor. Sana da bu cihazı öneririm.
    Adamlar tam F/P cihazı yapmış. Atraksiyonlara girmeye gerek yok. Türkiye garantili bir Huawei al başın ağrımadan keyifle kullanılmasını izle.

BaD_BoYs tarafından 08/Mar/19 15:28 tarihinde düzenlenmiştir

.
Toplam Hit: 6320 Toplam Mesaj: 43
cep telefonu önerisi