folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder 1500 Tl'e Kadar Cep Telefonu Önerisi? (Sıfır Olmalı)

1500 Tl'e Kadar Cep Telefonu Önerisi? (Sıfır Olmalı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhYtOn
    PhYtOn's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı

@PhYtOn hocam;

Anneme 24.11.17' de HB' dan Huawei P9 Lite 2017 aldım. GM Discovery' den geçti.
    Cihazın kurulumunu bitirdim anneme teslim ettim o tarihten şuana kadar cihaza dokunmuşluğum yok.
    Annemden ne yavaşladı, ne takılıyor, ne pili dayanmıyor, ne güzel fotoğraf çekmiyor gibi şikayayetleri gelmedi.

Eşime bir sene önce Mediaarkt' dan Huawei P10 aldım. LG L Bello' dan geçti.
    Cihazın kurulumunu bitirdim eşime teslim ettim o tarihten şuana kadar cihaza dokunmuşluğum yok.
    Tıkır tıkır çalışıyor yağ gibi akıyor. Olumsuz herhangi bir konuda geri dönüş olmadı.

Kardeşime bir sene önce Letgo' dan Huawei P10 aldım. LG G4' den geçti.
    Cihazın kurulumunu bitirdim kardeşime teslim ettim o tarihten şuana kadar cihaza dokunmuşluğum yok.
    Tıkır tıkır çalışıyor yağ gibi akıyor. Olumsuz herhangi bir konuda geri dönüş olmadı.

Kendime üç ay önce Teknosa' dan Huawei P20 Pro aldım. Motorola Nexus 6' dan geçtim.
    Cihazı anlatmıyorum bile.

Huawei telefon konusunda olsun kamera konusunda olsun aşmış artık. Anaya, baya, danaya, eşe, dosta her klasmanda bir telefonu var.
    Adamların arkaplan dosyalama sistemi nasılsa artık istediğin kadar depola istediğin kadar yükle kaldır cihaz ne şişiyor ne donuyor. 

Bana göre paranın hakkını en iyi verecek cihazı alman.
    Çevremde 2 arkdaşım tavsiyem üzerine Huawei P Smart 2019 aldı. Adamlar mutluluktan uçuyor. Sana da bu cihazı öneririm.
    Adamlar tam F/P cihazı yapmış. Atraksiyonlara girmeye gerek yok. Türkiye garantili bir Huawei al başın ağrımadan keyifle kullanılmasını izle.

Hocam bu linktekinden sipariş vereyim o halde?
    https://www.hepsiburada.com/huawei-p-smart-2019-64-gb-huawei-turkiye-garantili-p-HBV00000GPCY3

ne dersin?

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/128746-138409/xiaomi-mi-8-lite_huawei-p-smart-2019/

buradan da kıyasladım biraz.. Servisten ötürü huawei daha mantıklı geliyor xiaomi ye göre.

Bu arada huawei için ses sistemi çok kötü denilmiş? Mi lite 8 e göre kıyas yapabilsek aslında güzel olurdu

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

P Smart'tansa Meizu Öneririm. Yıl olmuş 2019 alacaksan 4 GB ramli al derim.

https://www.tahribat.com/forum/mart-ayi-fiyatperformans-cihazi-240285

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhYtOn
    PhYtOn's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Hocam bu neredeyse 2k tl, çok fazla açılmak istemiyorum :D 1500 dedik ama 1800 lere kdr çıktım.. :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    PhYtOn bunu yazdı
    BaD_BoYs bunu yazdı

@PhYtOn hocam;

Anneme 24.11.17' de HB' dan Huawei P9 Lite 2017 aldım. GM Discovery' den geçti.
    Cihazın kurulumunu bitirdim anneme teslim ettim o tarihten şuana kadar cihaza dokunmuşluğum yok.
    Annemden ne yavaşladı, ne takılıyor, ne pili dayanmıyor, ne güzel fotoğraf çekmiyor gibi şikayayetleri gelmedi.

Eşime bir sene önce Mediaarkt' dan Huawei P10 aldım. LG L Bello' dan geçti.
    Cihazın kurulumunu bitirdim eşime teslim ettim o tarihten şuana kadar cihaza dokunmuşluğum yok.
    Tıkır tıkır çalışıyor yağ gibi akıyor. Olumsuz herhangi bir konuda geri dönüş olmadı.

Kardeşime bir sene önce Letgo' dan Huawei P10 aldım. LG G4' den geçti.
    Cihazın kurulumunu bitirdim kardeşime teslim ettim o tarihten şuana kadar cihaza dokunmuşluğum yok.
    Tıkır tıkır çalışıyor yağ gibi akıyor. Olumsuz herhangi bir konuda geri dönüş olmadı.

Kendime üç ay önce Teknosa' dan Huawei P20 Pro aldım. Motorola Nexus 6' dan geçtim.
    Cihazı anlatmıyorum bile.

Huawei telefon konusunda olsun kamera konusunda olsun aşmış artık. Anaya, baya, danaya, eşe, dosta her klasmanda bir telefonu var.
    Adamların arkaplan dosyalama sistemi nasılsa artık istediğin kadar depola istediğin kadar yükle kaldır cihaz ne şişiyor ne donuyor. 

Bana göre paranın hakkını en iyi verecek cihazı alman.
    Çevremde 2 arkdaşım tavsiyem üzerine Huawei P Smart 2019 aldı. Adamlar mutluluktan uçuyor. Sana da bu cihazı öneririm.
    Adamlar tam F/P cihazı yapmış. Atraksiyonlara girmeye gerek yok. Türkiye garantili bir Huawei al başın ağrımadan keyifle kullanılmasını izle.

Hocam bu linktekinden sipariş vereyim o halde?
    https://www.hepsiburada.com/huawei-p-smart-2019-64-gb-huawei-turkiye-garantili-p-HBV00000GPCY3

ne dersin?

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/128746-138409/xiaomi-mi-8-lite_huawei-p-smart-2019/

buradan da kıyasladım biraz.. Servisten ötürü huawei daha mantıklı geliyor xiaomi ye göre.

Bu arada huawei için ses sistemi çok kötü denilmiş? Mi lite 8 e göre kıyas yapabilsek aslında güzel olurdu

Belirttiğin satış linki güvenilir ve fiyat uygun hocam. Gönül rahatlığıyla alabilrisin.
    Kimse kusura bakmasın ses konusunda canavar bangır bangır sesi var. Hem hoparlör hem ahize ses kalitesi güzel.
    Servis konusunda Huawei' nin üstüne tanımam. Mi' den bin kat iyidir eminim.

O mu bu mu onla kıyasla bunla kıyasla diye kafanı çok kurcalama hocam.
    Verdiğin para belli alacağın kalite belli kime aldığında belli. Bu kriterleri bir araya getirince F/P olarak bu cihaz açık ara gidiyor bence. Hayırlı olsun şimdiden.

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    PhYtOn bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Hocam bu neredeyse 2k tl, çok fazla açılmak istemiyorum :D 1500 dedik ama 1800 lere kdr çıktım.. :)

Beyaz ve mavi renkleri 1.800, siyah istersen 2k. Renge çok takılma nasıl olsa kılıfın içinde kalacak.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhYtOn
    PhYtOn's avatar
    Erkek

Allah razı olsun herkesden, Huawei P Smart 2019 64 GB (Huawei Türkiye Garantili) bu tel için sipariş geçtim. Umarım memnun kalırız :).

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    PhYtOn bunu yazdı

Allah razı olsun herkesden, Huawei P Smart 2019 64 GB (Huawei Türkiye Garantili) bu tel için sipariş geçtim. Umarım memnun kalırız :).

Yerinde ve güzel tercih. Gülle güe kullansın annen. Hayırlı olsun.

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

100 defa söyledim 1000 defa daha söylerim.

Önümüzdeki yıllarda rekabet

Oppo - Huawei - Xiaomi - Apple

arasında olacak.

Samsung ve diğer android üreticileri ayrı bir kalemde değerlendiricez. Sebebi ise çinlilerin 2015 yılına kadar sadece fason üretici iken başkasının adına üretim yapıyor iken şimdi kendileri arge yapıp üretiyor olması.

Segment olarak ise zaten şimdiden segment oturmuş durumda.  Oppo ve Huawei en pahalısından ucuzuna cihaz üretirken yani premium cihazlarda yaparken xiaomi ise daha bi fiyat performans takılıyor öyle de duracak gibi 1-2 pro model hariç.

Lansmanda gördünüz , samsung katlanabilir telefonu tanıttıktan 2-3 gün sonra huawei daha iyisini koydu masaya vurdu malafatı öyle değil böyle olur diye.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

eski bir huaweici olarak ara  telefonları önermiyorum

p veya mate serisi seri telefonlara bakmalısın

ben aldığımda 5 yıl önce en uygun fiyattı huawei hatta discovery ile arasında az fark vardı burda çoğu kişi discovery alıp sonrasında lanet okurken ben keyfini sürüyordum 

ama gel gelelim piçlerin öyle güzel arayüzü var ucuzdan verip alıştırdılar şimdi prolara sadece uzaktan bakıyorum

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

100 defa söyledim 1000 defa daha söylerim.

Önümüzdeki yıllarda rekabet

Oppo - Huawei - Xiaomi - Apple

arasında olacak.

Apple bitti gibi bir şey. Nokia ve Blackberry ile aynı kaderi paylaşacak.

Oppo dünyada tutuluyor ama ülkemizde fiyatından dolayı tutulmadı. Adamların fiyat politikası böyle. O yüzden tutulacağını sanmıyorum.

Huawei ülkemizde tutuluyor zira adamlar fazla kor koymadan satıyor. Ancak amiral gemisi harici modelleri anca günlük kullanımda iş görür. Orta seviye modellerine dandik GPU koyuyor. Kaldı ki Kirin işlemcinin bazı uygulamalarda uyumsuzluk yapması muhabbetide var. 

Xiaomi desen onlarsa şımardı. Önce tüm ürünlerimizle maksimum %5 kar koyuyoruz o yüzden telefonlarımızda uygulamalarda reklam gösteriyoruz dediler. Geçen genel müdürü çıktı fiyatlarımıza azıcık zam yapacağız dedi. Xiaomi'nin olayı ucuz olmasıydı zaten. Kendi kendilerini bitirecekler farkında değiller.

Katlanabilir telefon muhabbetine gelecek olursak daha prototip aşamasında görüyorum. Daha 2 senesi var onların. Uzun kullanımda hareketli parçalar ister istemez sorun çıkarır. Telefonu günde 20 sefer katlayıp açsan senede 7.300 yapar. 7.300 sefer çeliği katlayıp açsan çelik bile kırılır. 

Toplam Hit: 6317 Toplam Mesaj: 43
cep telefonu önerisi