folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder 1500 Tl'e Kadar Cep Telefonu Önerisi? (Sıfır Olmalı)

1500 Tl'e Kadar Cep Telefonu Önerisi? (Sıfır Olmalı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhYtOn
    PhYtOn's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı
    PhYtOn bunu yazdı

Allah razı olsun herkesden, Huawei P Smart 2019 64 GB (Huawei Türkiye Garantili) bu tel için sipariş geçtim. Umarım memnun kalırız :).

Yerinde ve güzel tercih. Gülle güe kullansın annen. Hayırlı olsun.

Hocam uykuya geçme problemi var, şikayetlere baktım tek yaşayan ben değilmişim. Daha kaç günlük tel sorun çıktı.

Whatsapp üstünden görüntülü görüşürken birden ekran kararıyor, güç düğmesine basıp açmamız gerekiyor, whatsapp üzerinden biri aradığında tel çalıyor ancak ekran siyah şekilde kalıyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Sorunlu çıkan telefonu 6 ay boyunca iade veya sıfırıyla değişim hakkın var. Bence iade et. P Smart Huawei'nin en rezalet malzeme kalitesine sahip telefonlarından biri. Arka kapağı üflesen çiziliyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhYtOn
    PhYtOn's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Sorunlu çıkan telefonu 6 ay boyunca iade veya sıfırıyla değişim hakkın var. Bence iade et. P Smart Huawei'nin en rezalet malzeme kalitesine sahip telefonlarından biri. Arka kapağı üflesen çiziliyor. 

Hocam önce yazılı şekilde bir iletişime geçeyim, olmadı iade edeceğim. Hiç çekemem valla sorun falan, sorun yaşamayalım diye aldık sözde :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ben sana olacakları söyleyeyim.

1. Cihazı gönderin bakalım diyecekler.

2. Cihazda problem bulamadık ama formatladık deyip geri gönderecekler.

3. Hakem heyetine şikayet ve kapanış. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Kafam karıştı sevdiğimiz birine xaomi redmi 5 plus 64 gb aldık böyle muhabbet dönermi 3-4 hafta oldu bişey yok iyi diyorlar ama .. Ama olduk hani. 

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhYtOn
    PhYtOn's avatar
    Erkek

Whatsapp uygulaması güncel değilmiş, güncelledim, şu an için aynı problemi yaşamadık, bir süre daha deneyeceğim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek

Elimde Huawei P8 lite var. Telefon bana yetiyor, zaten telefonda oyun falan oynamıyorum. Yalnız şu kronik wifi sorunu sinir ediyor beni. 

Geçmişte kendi kafasına göre wifi' i görmüyordu, bağlanmıyordu. Sonra kendisi tekrar düzeliyordu. Yurt dışında falan modeme baglanamadigim zamanlar oldu.

Şimdi ise tamamen gitti wifi, hiç bir sekilde bağlanmıyor, bu arada bluetooth da bağlanmıyor.

Telefon piyasasını bilmiyorum hiç, başlık altında baya öneride bulunan olmuş ama belki bu süreç içerisinde yeni modeller çıkmıştır diye ben de bir sorayım dedim.

1500 tl civarlarında önerebileceğiniz modeller nelerdir?

Bortubocek sever
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

xiaomi redmi note 8 ve note 8 pro modelleri geliyor onların TR piyasasına bakmak lazım 2k civarı girerse kesinlikle kağıt üstünde 64mp Samsung kameraya sahip note 8 pro dennemeli. 

Türkiye fiyatı yüksek olursa imei atılabiliyor sanıyorum getirtip yazarsınız imei 

https://www.webtekno.com/redmi-note-8-pro-tum-ozellikler-ortaya-cikti-h74902.html

 Anasayfa

 Haber

 Video

 Favorilerim

 En Çok Okunanlar

 En Çok Paylaşılanlar

 En Çok İzlenenler

Hakkımızda

Yazarlar

Ödüllerimiz

Künye

Gizlilik

İletişim

Anasayfa Mobil Redmi Note 8 Pro'nun Tüm Özellikleri Ortaya Çıktı

Redmi Note 8 Pro'nun Tüm Özellikleri Ortaya Çıktı

Emre Ömer Zehir — 5 gün önce 2 dk okuma süresi

Redmi Note 8 Pro ve Redmi Note 8, bu perşembe resmi olarak tanıtılacak. Telefonlar tanıtılmadan önce Redmi Note 8 Pro’nun tüm özelliklerinin yer aldığı bir döküman ortaya çıktı.

Akıllı telefonların çıkışına birkaç gün kala telefonların görüntülerinin ya da özelliklerinin ‘sızmasına’ artık hepimiz alıştık. Redmi Note 8 Pro da özellikleri resmi olarak açıklanmadan önce bilgileri internete düşen telefonlar arasında yer aldı.

Yeni ortaya çıkan bilgilere göre Redmi Note 8 Pro, ön ve arkada Gorilla Glass korumayla gelecek. Ayrıca cihazın çerçeveleri de düşmelere karşı güçlendirilmiş olacak. IP52 sertifikalı cihaz, su sıçramasına karşı korumalı olacak. Telefonu alacak olanlara Buz Zümrüt, Fritilaria Beyazı ve Elektro-optik Kül adı verilen üç farklı renk seçeneği sunulacak. 

Son dönemin en çok merak edilen modellerinden biri olan Redmi Note 8'in hangi ülkelerde satışa sunulacağı konusu ise henüz belirsizliğini koruyor. 

Redmi Note 8 Pro Özellikleri

redmi-note-8-pro

İşlemci: MediaTek Helio G90T

RAM: 6GB / 8GB

Dahili depolama: 64 GB/128 GB

Android Arayüzü: MIUI 10 (Android 9 Pie tabanlı)

Ekran: 6,53 inç LCD (çentikli), Full HD+ çözünürlük, 1080 x 2340 piksel

Arka Kamera: 64 MP Samsung GW1 + 2MP derinlik sensörü 

Ön Kamera: 20 MP

Batarya: 4500 mAh, 18W Hızlı Şarj

Boyut: 161,3 x 76,4 x 8,8 mm

Ağırlık: 199 gram

Ekran Koruma: Gorilla Glass

3.5 mm Kulaklık Girişi: Var

MicroSD Kart Yuvası: Var

Mavi Işık Filtresi: Var

NFC, Kızılötesi desteği

Süper doğrusal hoparlörler

Telefonun fiyatları hakkında son dönemde öne çıkan bazı söylenti ve sızıntılar var. Buna göre telefonun 6 GB RAM + 128 GB hafızaya sahip modeli yaklaşık 251 dolar, 8 GB RAM + 128 GB hafızaya sahip modeli ise yaklaşık 293 dolar olacak.

PanxeR tarafından 02/Eyl/19 01:23 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Mediatek işlemcili telefona para verilmez. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rahmandaburda
    rahmandaburda's avatar
    Homo
    Advanced bunu yazdı
    frekaze bunu yazdı

LEnovo p2 şarjı uzundur özellikleri güzeldir kendim kullanıyorum. 

+1

+1
    Az önce siparişini geçtim denildi karar verilmiş ama hakikaten telefonları kıyasladım, hem lenovo 997 lira, hem daha iyi gibi geldi bana.
    Lenovo pek tercih etmezdim ama konu sayesinde gördüm, bayağı iyi özellikleri var, özellikle de pili.
    https://www.teknosa.com/karsilastir
    =

https://www.teknosa.com/huawei-p-smart-2019-siyah-akilli-telefon-p-125077013

+
    https://www.teknosa.com/lenovo-p2-akilli-telefon-gri-p-125076329

rahmandaburda tarafından 02/Eyl/19 11:56 tarihinde düzenlenmiştir

1 mkyb gitsin yerine 20 Pakistanlı'nın bu ülkeye gelmesini kabul ediyorum. Pakistanlılar terbiyeli insanlar ayrıca da kültürümüze ayak uydurmaya çalışıyorlar, bu konuda oldukça çaba gösteriyorlar. Misal Afganlar öyle değil, yine Afganlar da terbiyeli insanlar 1 mkyb gitsin 2 Afganlı gelsin. Ama bu Afganlar darülharpcı yinede inanıyorum ki, kültürümüzden kısa sürede etkilenip ayak uydurucaklar. 1 mkyb gitsin 25 Moğol gelsin, şu budist olanlardan, çok saygılı insanlar, şimdiye kadar bir terbiyesizliklerine şahit olmadım. 1 tane yamyam gelsin, 1 tane mkyb gitsin ülkeden. Niyet önemli benim için; Yamyamların insanları yemesine karşı değilim. Ama insanların anasına, bacısına sövülmesine karşıyım. O yüzden mkyb gitsin. Yerine her millet den en az 1 kişiyi kabul edebilirim.
Toplam Hit: 6323 Toplam Mesaj: 43
cep telefonu önerisi