1500 Tl'e Kadar Cep Telefonu Önerisi? (Sıfır Olmalı)
-
BaD_BoYs bunu yazdıPhYtOn bunu yazdı
Allah razı olsun herkesden, Huawei P Smart 2019 64 GB (Huawei Türkiye Garantili) bu tel için sipariş geçtim. Umarım memnun kalırız :).
Yerinde ve güzel tercih. Gülle güe kullansın annen. Hayırlı olsun.
Hocam uykuya geçme problemi var, şikayetlere baktım tek yaşayan ben değilmişim. Daha kaç günlük tel sorun çıktı.
Whatsapp üstünden görüntülü görüşürken birden ekran kararıyor, güç düğmesine basıp açmamız gerekiyor, whatsapp üzerinden biri aradığında tel çalıyor ancak ekran siyah şekilde kalıyor. -
Sorunlu çıkan telefonu 6 ay boyunca iade veya sıfırıyla değişim hakkın var. Bence iade et. P Smart Huawei'nin en rezalet malzeme kalitesine sahip telefonlarından biri. Arka kapağı üflesen çiziliyor.
-
mkyb bunu yazdı
Sorunlu çıkan telefonu 6 ay boyunca iade veya sıfırıyla değişim hakkın var. Bence iade et. P Smart Huawei'nin en rezalet malzeme kalitesine sahip telefonlarından biri. Arka kapağı üflesen çiziliyor.
Hocam önce yazılı şekilde bir iletişime geçeyim, olmadı iade edeceğim. Hiç çekemem valla sorun falan, sorun yaşamayalım diye aldık sözde :D -
Ben sana olacakları söyleyeyim.
1. Cihazı gönderin bakalım diyecekler.
2. Cihazda problem bulamadık ama formatladık deyip geri gönderecekler.
3. Hakem heyetine şikayet ve kapanış.
-
Kafam karıştı sevdiğimiz birine xaomi redmi 5 plus 64 gb aldık böyle muhabbet dönermi 3-4 hafta oldu bişey yok iyi diyorlar ama .. Ama olduk hani.
-
Whatsapp uygulaması güncel değilmiş, güncelledim, şu an için aynı problemi yaşamadık, bir süre daha deneyeceğim.
-
Elimde Huawei P8 lite var. Telefon bana yetiyor, zaten telefonda oyun falan oynamıyorum. Yalnız şu kronik wifi sorunu sinir ediyor beni.
Geçmişte kendi kafasına göre wifi' i görmüyordu, bağlanmıyordu. Sonra kendisi tekrar düzeliyordu. Yurt dışında falan modeme baglanamadigim zamanlar oldu.
Şimdi ise tamamen gitti wifi, hiç bir sekilde bağlanmıyor, bu arada bluetooth da bağlanmıyor.
Telefon piyasasını bilmiyorum hiç, başlık altında baya öneride bulunan olmuş ama belki bu süreç içerisinde yeni modeller çıkmıştır diye ben de bir sorayım dedim.
1500 tl civarlarında önerebileceğiniz modeller nelerdir?
-
xiaomi redmi note 8 ve note 8 pro modelleri geliyor onların TR piyasasına bakmak lazım 2k civarı girerse kesinlikle kağıt üstünde 64mp Samsung kameraya sahip note 8 pro dennemeli.
Türkiye fiyatı yüksek olursa imei atılabiliyor sanıyorum getirtip yazarsınız imei
https://www.webtekno.com/redmi-note-8-pro-tum-ozellikler-ortaya-cikti-h74902.html
Anasayfa
Haber
Video
Favorilerim
En Çok Okunanlar
En Çok Paylaşılanlar
En Çok İzlenenler
Hakkımızda
Yazarlar
Ödüllerimiz
Künye
Gizlilik
İletişim
Anasayfa Mobil Redmi Note 8 Pro'nun Tüm Özellikleri Ortaya Çıktı
Redmi Note 8 Pro'nun Tüm Özellikleri Ortaya Çıktı
Emre Ömer Zehir — 5 gün önce 2 dk okuma süresi
Redmi Note 8 Pro ve Redmi Note 8, bu perşembe resmi olarak tanıtılacak. Telefonlar tanıtılmadan önce Redmi Note 8 Pro’nun tüm özelliklerinin yer aldığı bir döküman ortaya çıktı.
Akıllı telefonların çıkışına birkaç gün kala telefonların görüntülerinin ya da özelliklerinin ‘sızmasına’ artık hepimiz alıştık. Redmi Note 8 Pro da özellikleri resmi olarak açıklanmadan önce bilgileri internete düşen telefonlar arasında yer aldı.
Yeni ortaya çıkan bilgilere göre Redmi Note 8 Pro, ön ve arkada Gorilla Glass korumayla gelecek. Ayrıca cihazın çerçeveleri de düşmelere karşı güçlendirilmiş olacak. IP52 sertifikalı cihaz, su sıçramasına karşı korumalı olacak. Telefonu alacak olanlara Buz Zümrüt, Fritilaria Beyazı ve Elektro-optik Kül adı verilen üç farklı renk seçeneği sunulacak.
Son dönemin en çok merak edilen modellerinden biri olan Redmi Note 8'in hangi ülkelerde satışa sunulacağı konusu ise henüz belirsizliğini koruyor.
Redmi Note 8 Pro Özellikleri
redmi-note-8-pro
İşlemci: MediaTek Helio G90T
RAM: 6GB / 8GB
Dahili depolama: 64 GB/128 GB
Android Arayüzü: MIUI 10 (Android 9 Pie tabanlı)
Ekran: 6,53 inç LCD (çentikli), Full HD+ çözünürlük, 1080 x 2340 piksel
Arka Kamera: 64 MP Samsung GW1 + 2MP derinlik sensörü
Ön Kamera: 20 MP
Batarya: 4500 mAh, 18W Hızlı Şarj
Boyut: 161,3 x 76,4 x 8,8 mm
Ağırlık: 199 gram
Ekran Koruma: Gorilla Glass
3.5 mm Kulaklık Girişi: Var
MicroSD Kart Yuvası: Var
Mavi Işık Filtresi: Var
NFC, Kızılötesi desteği
Süper doğrusal hoparlörler
Telefonun fiyatları hakkında son dönemde öne çıkan bazı söylenti ve sızıntılar var. Buna göre telefonun 6 GB RAM + 128 GB hafızaya sahip modeli yaklaşık 251 dolar, 8 GB RAM + 128 GB hafızaya sahip modeli ise yaklaşık 293 dolar olacak.
PanxeR tarafından 02/Eyl/19 01:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Mediatek işlemcili telefona para verilmez.
-
Advanced bunu yazdıfrekaze bunu yazdı
LEnovo p2 şarjı uzundur özellikleri güzeldir kendim kullanıyorum.
+1
+1
Az önce siparişini geçtim denildi karar verilmiş ama hakikaten telefonları kıyasladım, hem lenovo 997 lira, hem daha iyi gibi geldi bana.
Lenovo pek tercih etmezdim ama konu sayesinde gördüm, bayağı iyi özellikleri var, özellikle de pili.
https://www.teknosa.com/karsilastir
=
https://www.teknosa.com/huawei-p-smart-2019-siyah-akilli-telefon-p-125077013+
rahmandaburda tarafından 02/Eyl/19 11:56 tarihinde düzenlenmiştir
https://www.teknosa.com/lenovo-p2-akilli-telefon-gri-p-125076329