16 Şubat Daki Ehliyet Sınav Sonuçları
-
Arkadaşlar aranızda 16 şubat ta ehliyet sınavına giren var mı? Giripte sonucunu öğrenen varmı?Bugün sonuçlar açıklanacakmış.Ben bi kaç siteden sınav sonuçlarına tıkladım ama benim TC Kimlik numaramı girince kayıt bulunamadı diye bi sayfa çıkıyor
-
Maresca bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar aranızda 16 şubat ta ehliyet sınavına giren var mı? Giripte sonucunu öğrenen varmı?Bugün sonuçlar açıklanacakmış.Ben bi kaç siteden sınav sonuçlarına tıkladım ama benim TC Kimlik numaramı girince kayıt bulunamadı diye bi sayfa çıkıyor
-----------------------------
bende gittim sürücü kurusna ama daha acıklamamışlar -
ahh ahh 2004 de almıştım ehliyeti 4 sene olmuş :) 1 yıl sürdü almam 2003 de başvurdum okuldan geldikçe memlekette sınava girdim :)
-
http://egitek.meb.gov.tr/Sinavlar/index_mtsas.asp
bu siteden kontrol edin bugün açıklancakmıs
-
daha açıklanmamış yahu.heyecan bastı şimdi :S
-
bi öncekine girdim 98 trafik 93 motor 88 ilkyardımdı galiba
90da uygulama
kimseye yüz vermemişler yoksa alırdım
zaten niye 90 aldım diyince ehliyet kursunda dalıolardı en yüksek not benimmiş.
ama anasını sattığımın polisleri ehliyet almadan önce 5 sene kullandım 50 kere çevirmişlerdir hala çevirmediler deli olcam
sisler açık kemer takılı değil polise sellektör yapıorum gene çevirmio kızılaydan sola dönüorum gene çevirmio
uff :| :D
-
o diil de bunlar hala açıklamadılar sonuçları :S
-
evet yavv sabahtandır bakmaya çalışıyorum girmiyor hastta ettilerrr...
-
Bende burda arkadaşla bekliyorum açıklanmasını. bugün öğleden sonra diyolardı yarın verecekler. Sanırım sanki öss sınavı (:
-
kotusirine bunu yazdı:
-----------------------------
Bende burda arkadaşla bekliyorum açıklanmasını. bugün öğleden sonra diyolardı yarın verecekler. Sanırım sanki öss sınavı (:
-----------------------------saat 17:40 daha bu saatten sonra aaçıklanmaz.. yarına kaldı..
-
harbiden gece girdim yok sbah girdim yok akşam girdim yok büyük bi ihtimal yarın açıklıcaklarmış :) bekleyeme devam