16 Şubat Daki Ehliyet Sınav Sonuçları
-
okadarda çalışmıştım. Kursa Verdiğim para haram olsun motor hocasına da olsun..
-
Tek seferde geçmişim :l Demmekki neymiş Oya gibi işlicekmişin kaznıcakmışın :D 78 - 82 - 90 :)
-
2002'de ehliyet aldım ama hala arabam yok.arabasız ehliyet kullanıyorum:(
-
çalışmadan girmiştim ve tek seferde geçmişim :) kursta derslerede gitmemiştim. sadece sınavdan bi gece önce motora baktım. sınava giderken metrodaykende sağlığa bi göz attım o kadar =)
93-78-77 =)
arabada var.bunda sonra okula arabayla gidecem gelecem.kusana kadar araba sürecem :P
-
MOTOR_B 90 GİRDİ TRAFİK_B 80 GİRDİ İLKYARDIM_B 97 GİRDİ türkiye'de umursanmadan kazanılabilecek ikinci sınav. ilki mi? öss.
-
Arsizkofte bunu yazdı:
-----------------------------MOTOR_B 90 GİRDİ TRAFİK_B 80 GİRDİ İLKYARDIM_B 97 GİRDİ türkiye'de umursanmadan kazanılabilecek ikinci sınav. ilki mi? öss.
-----------------------------Maşallah :p -
<- Bu benim Bu da ablamın ->
-
bundan sonra stajyerlik uygulamasımı olacak bilginiz varmı bu son sınav diyorlardı
-
god bunu yazdı:
-----------------------------http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu/Surucu/ss/svegq_2008_1_werwsdf/Ss_Surucu.asp
Sınav Tarihi : 16.02.2008
Aday No 60289508222 Adı SEDAT Soyadı KEÇİCİ Baba Adı YUSUF Kurumu 44312 İl Kodu 77 Sertifika B Sınav Hakkı 1 DerslerDers AdıPuanıAçıklamaMOTOR_B 100 GİRDİ TRAFİK_B 100 GİRDİ İLKYARDIM_B 100 GİRDİ
-----------------------------
sen insanmısın :) helal olsun -
DerslerDers AdıPuanıAçıklama
MOTOR_B 98 GİRDİ TRAFİK_B 82 GİRDİ İLKYARDIM_B 97 GİRDİ
Toplam Hit: 7444 Toplam Mesaj: 48