16 Şubat Daki Ehliyet Sınav Sonuçları
-
kabak tadı vermeye başladı artık.8 mart da direksiyon sınavı bu yazılı sınavın sonucuna göre olacak.öss bile 1.5 milyon öğrencinin sınav sonuçlarını gününde ve saatinde açıklıyor.bu milli eğitim bakanlığının yapacağı işin ........
-
ehliyeti aldıgım yıl sadece sürücü kursuna bi kaç belge verdim o kadar. bir gün kurstan aradılar 3 gün sonra sınav var dediler. girdim sınav salonuna yerime oturdum. sorular dagıtıldıktan sonra cep telefonumu çıkardım adımı soyadımı kitapçık türümü mesajla sürücü kursuma gönderdim. 5 dakika sonra cevap anahtarı telefonuma geldi mesajla. sonra acıklandı. 95-98-93 almışım. kasten bir kaç soru yanlış vermişler (:sonra aradan bilmem ne kadar zaman gecti yine bir telefon yarın direksiyon sınavı var dediler. gittim bi tur attım arabayla. hoca dedi sen benden iyi kullanıyon a.q adam gibi tur attırmadı. sonra gittim 30 ytl verdim trafik şube müdürlüğüne aldım ehliyetimi (:
toplam maliyeti bana 500 ytl oldu.
geçen gün cebimde kırılmış. haberim yok. öylece duruyo evde nerde bilmiyorum. pek lazım olmuyo.ehliyetimi cebime koyupta dogru durust araba kullandıgımı hatırlamıyorum zaten.
-
hala acıklanmadı saat 11 oldu ben böle işin taaaaa a.q.
-
EVET bunlar niye açıkmalımıyor kastenmi yapıyolar nee /:
-
hepiniz kaldınız ondan açıklamak istemiyorlar :P 2005 de aldım bende sınavlar kolaydı ilkinde verdim hepsini :)
-
işin moku çıktı saat 12 oldu hala açıklamadılar
-
Az önce kurusu aradım "Yarın öğleden sonra açıklancakmış. ): nese bekle yapmayalım dağılalım :p
-
yarın öğleden sonra a.q.
-
ben bunların deyip başlıcam gene rene den ban yiyecem çok banlı adamım :D nese etmeyeyim tbt olmadan kafayı yiyecektim
-
tembel herifler