folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 17 Ağustos 1999 Depremi

17 Ağustos 1999 Depremi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    Depremde ölen bütün vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum...o günü unutmayacağız. çok kötü bir geceydi. sokakta yattığımı, istasyona kadar yürüyüp yıkılan binaları gördüğüm geceyi unutamayacağım. O günleri bir daha yaşamayız inşallah.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Analitik
    Analitik's avatar
    Dişi

Daha depremin ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yoktu çok kötü olmuştum :| babam beni yatağımdan kaldırdıktan sonra yatağın üstüne dolabım düşmüştü depremden sonra da korkudan dolabı montelettik :| Sonrasında karanlıktan ve tek kalmaktan korkmaya başladım ama allahtan şimdi düzeldim :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Çok berbat günlerdi.Allah bi daha yaşatmasın..ölen herkese allahtan rahmet diliyorum..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    depremin merkezinde yaşayan biri olarak ve depremi duymayan biri olarak :) (çünkü uyuyordum. yani uykumdan uyanmadım. aslında o kadar ağır değil uykum ama nese) depremde ölenlere allah 'tan rahmet diliyorum.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    deprem sırasında tütünçitlik izmitteydik (tüpreşın patladığı yer) depremden bi kaç saniye sonra asagı indigimizde acı tabloyla karsılastık cocukuluk arkadasımın evi yerle bir olmustu her yer kapkaranlıktı insanlar haykırıyordu. o an hiç bir seyi düsünemiyorduk öyleki teyzemin 7 katlı evi vardı onlar aklımıza bile gelmemişti
    hatırladıgımızda hemen onlara dogru yürümeye basladık o sırda yer hiç bir sekilde durmuyordu aralıklarla 2 dakka ile sürekli irili ufaklı depremler oluyordu teyzemlerin evine giderken son solu dönünce hemen karsınıza cıkardı bayaa yüksekti dikkat cekerdi ama o gece yerinde yoktu biz inanamadık dayımlar teyzemler yegen ve kuzenler hepsi enkaz altında ailecek soka girdik hemen enkaza gittik o sırada hamile olan teyzem kendi basına enkazdan cıkmıstı dayım enistem ve kuzenler kalmıstı neyse sabaha kadar hiç birine bişi olmadan sabaha kadar hepsini enkazdan cıkardık sadece o binadan kiracının kızı ölmüştü
    sabah eve gittigimizde kaldırımın üzerine cesetler yıgılmıstı bi kac tanesine bakyıgımda çağdaş ve gamzeyi de gördüm bunlar benim arkadaslarımdı annesi sağ kurtulmustu bi yere cekmişlerdi kadını feryatlar içindeydi kocası ve yeni dogan cocugu da hala enkaz altındaydı kocasının parcalanmıs ölüsü cıktıktan sonra bi sessizlik oldu ve o an bi mucuize bebek agalaması sesi duyuldu zayıftan ve o bebek burnu bile kanamadan enkazdan cıktı belkide allaın o kadına verdigi bi teselliydi zaten kadın istemeden olmustu demişti anneme

karsıdan aksam enkazdan cıkardıgımız dayım geliyordu bağırarak kacın die ne oldu dedik tüpraş patlıyor biliorsunuz o bölge sanayi bölgesi ve izmitin her yeri dogalgaz hattı eger tüpraş patlasaydı bütün izmit havaya ucardı biz hemen daga kactık havaya baktıgımda kıyameti aratmayan bi görüntüyle karsılastım kuslarda bizim gibi daga kacıolardı göküyüzü kuslardan gözükmüyordu daga cıktıgımızda gölcük karsıdan gözüküyordu ama sadece bir toz bulutu halinden tüpras o kdar şiddetle yanıyordiki sıcaklıgı kilmoetrelerce öteden suratımıza vuruyordu
    zaman geçip asagı indigimizde hastaneye gittik yol üstüne saglam cok az ev kalmıstı hastaneye gittigimde her yer cesetti hastane bahcesi cessetlerle doluydu sanki kurban bayramını andıran bi görüntü vardı her yer kan.
    daha nice leri var anlata anlata bitmez yasadıklarım cok kötüydü umarım bir daha türkiyenin basına gelmez

destination@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

of be nu-metal neydi o öyle :|

Allah herkesin yardımcısı olsun.Yakını ölenler şimdi kim bilir ne acıyorlardır..9.yıl....

Bir ara bişeyler okumuştum acaba doğrulandı mı?

Tesla nın yaptığı makineyle yapay oluşan bir deprem diye..

Birde tüpraş yüzünden kaç insan öldü :| Çok ölen oldumu yani..

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

ben 1 haftalık sunnetliydim abi depremde :D dışarı cıplak kacmıstım bizim buralarda pek ev yıkıldı denemez ama arapçeşme mahallesi var oraya gittimde görmüştüm 2 tane yan yana yıkılmıstı :| 6 ölü vardı :| kötü olmustum o zamanlar

kötü bi geceydi hele o dışarı cıplak cıkmak cok kötü bi geceydi :D 

bu arada Analitik korkuların oldugunu bilseydim :P o şekilde davranırdım cnm sana :) 

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

türkiye nin bozulduğu zamanlara denk gelmişti galiba

hiç hatırlamak istemiyorum

deprem esnasında camdan dışarı baktığımda size yemin ederim binalara bi sağa bi sola hopluyo ciddiyim

ebedi devlet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    NoName bunu yazdı:
    -----------------------------

of be nu-metal neydi o öyle :|

Allah herkesin yardımcısı olsun.Yakını ölenler şimdi kim bilir ne acıyorlardır..9.yıl....

Bir ara bişeyler okumuştum acaba doğrulandı mı?

Tesla nın yaptığı makineyle yapay oluşan bir deprem diye..

Birde tüpraş yüzünden kaç insan öldü :| Çok ölen oldumu yani..

-----------------------------

ya öle bi muhabbet döndü hatta sey bile demişlerdi amerikanın bomba denemelrinin sonucu felan ama dogrlugunu bilemicem
    işin garibi o aksam gölcükteki deniz donanmasının  teslim törenleri felan vardı denk mi gedli ne olduysa artık

tüpras  da calısanlar felan öldü eger tam anlamıyla patlasaydı zaten dogalgaz felan izmiti havaya ucururdu

destination@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    Ölenlere Allah rahmet eylesin..

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    Çark caddesinde yerde yatan ölüleri görmeniz lazımdı:S Ölenlere Allahtan rahmet diliyorum
Toplam Hit: 2862 Toplam Mesaj: 24