17 Ağustos 1999 Depremi
-
Ölenlere Allah rahmet eylesin.
17 Ağustos benim doğum günüm , Başka doğulcak gün yoktu sanki :)
-
Hakikatende Kelimenin Tam Anlamıyla Bir Dehşet Tablosuydu, Allah O Depremde Hayatını Kaybedenlere Rahmet Etsin. Millet Olarak Üzüldüğümüz Kötü Geçen Günlerimizdendir.
Ben Depreme Çok Uzaklarda Diyarbakırda Tv den Dehşet Tablosunu Seyrediyordum. Çok Kötüydü, Allah Bir Daha Yaşatmasın..
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------ben 1 haftalık sunnetliydim abi depremde :D dışarı cıplak kacmıstım bizim buralarda pek ev yıkıldı denemez ama arapçeşme mahallesi var oraya gittimde görmüştüm 2 tane yan yana yıkılmıstı :| 6 ölü vardı :| kötü olmustum o zamanlar
kötü bi geceydi hele o dışarı cıplak cıkmak cok kötü bi geceydi :D
bu arada Analitik korkuların oldugunu bilseydim :P o şekilde davranırdım cnm sana :)
-----------------------------
anasını satim seninle aynı durumdayım :D bende o gün cok sıcak oldugundan babamın gaz verişine dayanamayıp kilotla yatmıştım .D dışarı kilotla cıkmıştım baya bir utanmıştım o gün :D -
Geçen yıl İTÜ lü Prof. dr. NAci Görür ün İstanbuldaki olabilecek depremle ilgili; 30 yıl içinde büyüklüğü 7 den büyük bi depremn olma ihtimali %62 den fazla.
Tam metni okumanızı ve hayatınızda deprem gerçeğini kabullenerek dikkatli ve hazır yaşamanızı tavsiye ederim. Yazıda ayrıca devletin nasıl hiçbişey yapmadığı da anlatılıyor.
http://library.atilim.edu.tr/kurumsal/pdfs/071109.pdf
-
Beyler can dündarın depremde yaşanılan olayları anlatan belgeseli ''O Gün'' izleyin mutlaka.
önce köpekler uyandı...
http://www.hosaf.org/video/golcuk-adapazari-depremi-belgeseli
-
çok güzel bir belgesel bence neler yaşadıgımızı unutmamalı bu acıya, felakate göre ders cıkarmalıyız..artık beton yıgınlarndan insanlar olmesin!..
ayrıca dostluk kardeşlik anlamında da önemli mesajlar verilmiş belgeselde...
-
Allah bi daha yaşatmasın.
-
Ölenlere Allahtan rahmet,,yakınlarına sabırrrrr! diliyorum
-
depremde hayatını kaybedenler yalovaspor un sahasına yerleştirilmişti hiç unutmuyorum o anı bi futbol sahası dolusu ölü insan çok kötü olmuştum o an enkazların altında yardım edin diye yardım isteyen insanlar parçalanmış cesetler of çok kötüydü ya hepsi film şeridi kibi gözümün önüne geldi şimdi aylarca çadırlarda kaldık birde deprem in ilk haftası çok şiddetli bir yağmur yağmıştı çok zorluklar çekmiştik o zaman da eve girmeye kimse de cesaret edemiyordu birde arkadaşlarımın ölüm haberleri geliyor onlar bir yandan sürekli artçı sarsıntılar bi yandan sürekli uçan helikopterler bir yandan uykusuzluk bir yandançok zor anlardı yaşayan bilir sadece kelimelerle anlatılacak şeyler değil bunlar...
-
bende o gün adapazarındaydım gece kırık bardakların üstünden yürüyüp dışarı çıktığımızı biliyorum ne korkmuştum o gün varya