folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 17 Ağustos 1999 Depremi

17 Ağustos 1999 Depremi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karani
    karani's avatar
    Erkek

Ölenlere Allah rahmet eylesin.

17 Ağustos benim doğum günüm , Başka doğulcak gün yoktu sanki :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Hakikatende Kelimenin Tam Anlamıyla Bir Dehşet Tablosuydu, Allah O Depremde Hayatını Kaybedenlere Rahmet Etsin. Millet Olarak Üzüldüğümüz Kötü Geçen Günlerimizdendir.

Ben Depreme Çok Uzaklarda Diyarbakırda Tv den Dehşet Tablosunu Seyrediyordum. Çok Kötüydü, Allah Bir Daha Yaşatmasın..

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    qaMbLer bunu yazdı:
    -----------------------------

ben 1 haftalık sunnetliydim abi depremde :D dışarı cıplak kacmıstım bizim buralarda pek ev yıkıldı denemez ama arapçeşme mahallesi var oraya gittimde görmüştüm 2 tane yan yana yıkılmıstı :| 6 ölü vardı :| kötü olmustum o zamanlar

kötü bi geceydi hele o dışarı cıplak cıkmak cok kötü bi geceydi :D

bu arada Analitik korkuların oldugunu bilseydim :P o şekilde davranırdım cnm sana :)

-----------------------------
     anasını satim seninle aynı durumdayım :D bende o gün cok sıcak oldugundan babamın gaz verişine dayanamayıp kilotla yatmıştım .D dışarı kilotla cıkmıştım baya bir utanmıştım o gün :D

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Geçen yıl İTÜ lü Prof. dr. NAci Görür ün İstanbuldaki olabilecek depremle ilgili; 30 yıl içinde büyüklüğü 7 den büyük bi depremn olma ihtimali %62 den fazla.

Tam metni okumanızı ve hayatınızda deprem gerçeğini kabullenerek dikkatli ve hazır yaşamanızı tavsiye ederim. Yazıda ayrıca devletin nasıl hiçbişey yapmadığı da anlatılıyor.

http://library.atilim.edu.tr/kurumsal/pdfs/071109.pdf 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Beyler can dündarın depremde yaşanılan olayları anlatan belgeseli ''O Gün'' izleyin mutlaka.

önce köpekler uyandı...

http://www.hosaf.org/video/golcuk-adapazari-depremi-belgeseli

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Posmort3m
    Posmort3m's avatar
    Erkek

çok güzel bir belgesel bence neler yaşadıgımızı unutmamalı bu acıya, felakate göre ders cıkarmalıyız..artık beton yıgınlarndan insanlar olmesin!..

ayrıca dostluk kardeşlik anlamında da önemli mesajlar verilmiş belgeselde...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Allah bi daha yaşatmasın.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    Ölenlere Allahtan rahmet,,yakınlarına sabırrrrr! diliyorum

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

depremde hayatını kaybedenler yalovaspor un sahasına yerleştirilmişti hiç unutmuyorum o anı bi futbol sahası dolusu ölü insan çok kötü olmuştum o an enkazların altında yardım edin diye yardım isteyen insanlar parçalanmış cesetler of çok kötüydü ya hepsi film şeridi kibi gözümün önüne geldi şimdi aylarca çadırlarda kaldık birde deprem in ilk haftası çok şiddetli bir yağmur yağmıştı çok zorluklar çekmiştik o zaman da eve girmeye kimse de cesaret edemiyordu birde arkadaşlarımın ölüm haberleri geliyor onlar bir yandan sürekli artçı sarsıntılar bi yandan sürekli uçan helikopterler bir yandan uykusuzluk bir yandançok zor anlardı yaşayan bilir sadece kelimelerle anlatılacak şeyler değil bunlar...

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    resul
    resul's avatar
    Erkek
    bende o gün adapazarındaydım gece kırık bardakların üstünden yürüyüp dışarı çıktığımızı biliyorum ne korkmuştum o gün varya

---
Toplam Hit: 2863 Toplam Mesaj: 24