17 Ağustos 1999 Depremi
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------
Depremde ölen bütün vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum...o günü unutmayacağız. çok kötü bir geceydi. sokakta yattığımı, istasyona kadar yürüyüp yıkılan binaları gördüğüm geceyi unutamayacağım. O günleri bir daha yaşamayız inşallah.
çok kötü bi deneyim olmalı kardeşim... üff aklıma ggetiriyomda senin yerinde ben olsam diye. baya farklı bi olay. -
dreampark87 bunu yazdı:
-----------------------------depremde hayatını kaybedenler yalovaspor un sahasına yerleştirilmişti hiç unutmuyorum o anı bi futbol sahası dolusu ölü insan çok kötü olmuştum o an enkazların altında yardım edin diye yardım isteyen insanlar parçalanmış cesetler of çok kötüydü ya hepsi film şeridi kibi gözümün önüne geldi şimdi aylarca çadırlarda kaldık birde deprem in ilk haftası çok şiddetli bir yağmur yağmıştı çok zorluklar çekmiştik o zaman da eve girmeye kimse de cesaret edemiyordu birde arkadaşlarımın ölüm haberleri geliyor onlar bir yandan sürekli artçı sarsıntılar bi yandan sürekli uçan helikopterler bir yandan uykusuzluk bir yandançok zor anlardı yaşayan bilir sadece kelimelerle anlatılacak şeyler değil bunlar...
-----------------------------bınaların altındakı yardım seslerı hala kulaklarımdadır. izmitte hayatını kaybedenlerı buz pıstıne koymuslardı. daha once defalarca kere paten yaptıgım yerı o halde gordukten sonra bır daha adım atamadım. sankı hala kanları o buzdaymıs gıbıme gelıyor....
-
HeadBanger bunu yazdı:
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------ben 1 haftalık sunnetliydim abi depremde :D dışarı cıplak kacmıstım bizim buralarda pek ev yıkıldı denemez ama arapçeşme mahallesi var oraya gittimde görmüştüm 2 tane yan yana yıkılmıstı :| 6 ölü vardı :| kötü olmustum o zamanlar
kötü bi geceydi hele o dışarı cıplak cıkmak cok kötü bi geceydi :D
bu arada Analitik korkuların oldugunu bilseydim :P o şekilde davranırdım cnm sana :)
anasını satim seninle aynı durumdayım :D bende o gün cok sıcak oldugundan babamın gaz verişine dayanamayıp kilotla yatmıştım .D dışarı kilotla cıkmıştım baya bir utanmıştım o gün :D
-----------------------------olm ben dal daşşak cıktım lan