folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 18 Yaşımda Hayata Küsen Ben !

18 Yaşımda Hayata Küsen Ben !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

bırak sosyal falan olma... sanal dünya gerçeğinden daha güzeldir buda kimse görünüşüne bakmaz dinine tenine ırkına bakmaz (bakanlar gerçek dünyadan kurtulamamışlardır) burdakiler sadece ne düşündüğüne bakar senle aynı şeyi düşünenlerin yanındasındır sadece burda hersey güzeldir realden daha gerçektir ... bütün arkadaslarım sanaldan ve ailem ve sanaldaki arkadaslarım arasında tercih yapmam gerekse aq ailemin sanal rulz...

ben buraya aidim ve sanırım sende öylesin...ama dışarda rol yap normal görünmeye çalış kendine gülmeyi öğret...

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zefyhr
    zefyhr's avatar
    Erkek

niçeye ara ver sartır oku bi hafta geçer... ;)

hııvfffffffff.... fhüüüüüüüüüüüüü.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Problem görmüyorum ben.  En azından bunalıma girip intihar etmeyi düşünen müritler kadar kötü bi durum yok ( böyle bi konu açılmıştı eskiden). Sorun sadece gerçeklerle yüzleşmen olmuş. Sevdiklerini kaybeden olur, her işinde kötü olan vs. bi sürü  sebepten kafa bi milyon olup tozutan insanları düşün. Yaş 18 demişsin sadece hayatın bikaç gerçeğini görmüşsün. Hiçbişeyin kurulu düzeni yoktur, ortamı ve çevreni kendin belirlersin. Yada kimseyi s*klemez yanlız takılırsın. Bu en iyisi... Durumun geçici takma kafana.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek

Sürekli kendini sanal aleme adayıp,kendini insanlardan soyutlarsan ,güvensizlik duyarsan böyle kendini piskolojik bunalıma sokarsın işte.Önce kendine bi kız arkadaş bul.Kız çözüm değil diyenlere aldırma.Gerçekten kafana uygun muhabbeti sana göre sağlam olan,eğlenmeyi seven bi kız bul ve onunla vakit geçirmeye başla.Farklı şeyler yapmayı dene sakın ha kızın kolundan tutupta internet cafeye falan götürmeye kalkma =) Sürekli aynı şeyleri yapıyo olman artık herşeyden bıktırmaya başlıyor.Kız demek illa aşk demek değildir.Aşık olmadan da mutlu olabilirsin yeter ki anlaşacağın biri olsun.Ve erkek arkadaş ortamında aynı şekilde olmalı.Benim hiç arkadaşım yok diyosan zaten baştan kaybetmişsin ve kendini bi asosyalleşmenin içine sokmuşsun demektir.O yüzden arkadaşlarınla farklı şeyler yapmayı dene fazla ipin ucunu kaçırmadan tabii (:

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

FotoModel bunu yazdı:
    -----------------------------

Avira bunu yazdı:

Dışarıya bakıyorum herkes geziyor tozuyor ne güzel.Birde kendime bakıyorum bilgisayarın başında sanal kişiliklerle muhabbetteyim.Dışarı çık diyorlar çıkıp napabilirimki doğru düzgün arkadaşım bile yok benimle dışarı çıkıcak adamlar sigara için dışarı çıkan adamlar.Aşk ise hep masallardaki gibi.Hani biri sever diğeri ise sevmezya o hesap işte.Okuldada ağzımı bıçak açmaz.Çünkü artık insanlara ne güvenim kaldı nede arkadaşlık duygum.Bi kız seviyorum güç bela unutuyorum başka kızlara açılıyorum.Onların cevabı ise ''Olmaz'' ''Ben seni arkadaş olarak görüyorum'' ''çok iyi birisin ama olmaz'' ''arkadaş kalsak daha iyi olur'' bunun gibi hep aldatıcı sözler.Buda yetmezmiş gibi hep bi muhabbet dönüyo bak bu buna çıkma teklifi etti o aslında şıpsevdi biri.Halbuki kızlar 100 kişiyle çıksada hep o seven oluyor hep iyi oluyor.Bense yanlız takılıyorum sürekli.Aynı arkadaşım gibi.Hayattan umudumuz kalmadı.Çünkü bilgisayardanda sıkılmaya başladık çünkü yapıcak bişey yok.Cebimde para olsada neye yararki ? yanımda sevgilim yok adam gibi arkadaşım yok.Sadece harcanan para dostluk altında çıkar amaçlı arkadaşlıklara gidiyor.Evet belki çok edebiyat eseri gibi oldu ama hayatım böyle.Ne ilişki anlamında nede arkadaş anlamında yüzü gülen biriyim.Sizce yaşım dolayısıylamı bu duygular içindeyim ve kavram karmaşası yaşıyorum.Yoksa hayatın ta kendisi olduğunu anladımmı ?

Kendini Bogaz Köprüsünden At..

lan ŞİFRE eziği sen git kendini köprüden at piskolojik maynak tahribat'la takıntı ne olum senin, adminlerden hangisi üvey baban :D

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

Z-CHAN bunu yazdı:

Hikikomori hastalıığına yakalananlarda

Western Medical diagnoses for hikikomori behaviors

görülmekte imiş. Yardımcı olabilir.

hikikomori mi oldu şimdi de az önce hikomimiri diyodun = ) ben de niye böyle bişey çıkmıyor diyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

18 yaşında olduğun içim küsmüşsün.. büyümene bak nasıl büyürsen büyü atlatırsın ;)

Cigu bigule :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

Bunlar gençliğin vermiş olduğu yerler.

ftw
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Ortada sorun diye birşey yok.Bu yüzden öneri falan vermiycem.

Sorun olarak görüdüğün şey,toplumun şekilci yapısından başka birşey değil.Senin sorunun şekilci yapıya adepte olamayan her insanın başına gelen şeyler.Facebook hesabında 500 kişinin olmaması gibi bir sorun bu.İllaki birileri ile arkadaşlık yapmak zorundaymışın daha da önemlisi bunun yokluğu hayatın yaşanmaması gibi algılnan ve algılandırılan saçma bir toplum dayatması.Sevgilinin olması yada olmaması arasında bir fark var.18 yaşında cinselliği özgürce yaşayabiliceğin bir dişi bulman güç.Buda sevgili mühesesinin o yaşlarda el ele tutunmak sinemaya gitmek salak saçma sms ler ile çevirli bayık bir muhabbette yol gösteriyor.Bunların yaşamak zaman kaybıdır.Karşı cins ile arkadaşlığın en büyük sebebi sekstir.Özgürce sevişmiyceğin yeni yetme bir kızın elinden tutup salakça mesajlaşmak insan doğasına aykırı.Çoğunluk denilen götler sırf kendi kendilerine yalan söyleyip aslında olmadıkları insanlar gibi davrandıkları için,senin sorun diye adlandırğın şeylerin gerçekten bir sorun olduğuna kanaat getirmene sebep olan şey,kendilerinden olmyanları dışlamak için kullandıkları bir silahtır.

Toplam Hit: 13499 Toplam Mesaj: 79