folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 18 Yaşımda Hayata Küsen Ben !

18 Yaşımda Hayata Küsen Ben !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek

coldfusion bunu yazdı:
    -----------------------------

bırak sosyal falan olma... sanal dünya gerçeğinden daha güzeldir buda kimse görünüşüne bakmaz dinine tenine ırkına bakmaz (bakanlar gerçek dünyadan kurtulamamışlardır) burdakiler sadece ne düşündüğüne bakar senle aynı şeyi düşünenlerin yanındasındır sadece burda hersey güzeldir realden daha gerçektir ... bütün arkadaslarım sanaldan ve ailem ve sanaldaki arkadaslarım arasında tercih yapmam gerekse aq ailemin sanal rulz...

ben buraya aidim ve sanırım sende öylesin...ama dışarda rol yap normal görünmeye çalış kendine gülmeyi öğret...

Çok saçma.görünüşe önem veren insanlar emin ol daha toy insanlardır.gerçekten dünyadan kurtulmak nedir?yaşadğımız hayat gerçeğin ta kendisi.sadece insanlar kendi hayallerinin peşinde fazlaca koştuğu için fazlaca burnu büyükler.ama herşey senin elinde emin ol.normal de olsa sana dönüp bakmazdım diyen tipleri kendini kanıtlayarak ve onun ukalalılıklarını bastırarak kendine köpek edebilirsin emin ol.test edilmiş onaylanmış şeyler bunlar tarafımdan.sanal dünya bi hiçtir.kendinizi hiçbizaman gerçek hayattan soyutlamayın.hele ki aile kavramını.Yarın sana bişi olursa sanal alemde ki arkadaşların seni iplemez emin ol ailenden başkası bi hiç olur.

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

Aynen Usta Bende O durumdayım arkadaşlarım olmaması Kısmı hariç Ama İçimde Dışarı çıkma isteği  yok artık pcde çok sıkmaya basladı

Bazen insanlara bakıyorum da hoşlanmaya değer birşey görmüyorum.Herkesten uzaklaşmayı sağlayacak kadar para kazanmak istiyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek

Blackjack bunu yazdı:

Ortada sorun diye birşey yok.Bu yüzden öneri falan vermiycem.

Sorun olarak görüdüğün şey,toplumun şekilci yapısından başka birşey değil.Senin sorunun şekilci yapıya adepte olamayan her insanın başına gelen şeyler.Facebook hesabında 500 kişinin olmaması gibi bir sorun bu.İllaki birileri ile arkadaşlık yapmak zorundaymışın daha da önemlisi bunun yokluğu hayatın yaşanmaması gibi algılnan ve algılandırılan saçma bir toplum dayatması.Sevgilinin olması yada olmaması arasında bir fark var.18 yaşında cinselliği özgürce yaşayabiliceğin bir dişi bulman güç.Buda sevgili mühesesinin o yaşlarda el ele tutunmak sinemaya gitmek salak saçma sms ler ile çevirli bayık bir muhabbette yol gösteriyor.Bunların yaşamak zaman kaybıdır.Karşı cins ile arkadaşlığın en büyük sebebi sekstir.Özgürce sevişmiyceğin yeni yetme bir kızın elinden tutup salakça mesajlaşmak insan doğasına aykırı.Çoğunluk denilen götler sırf kendi kendilerine yalan söyleyip aslında olmadıkları insanlar gibi davrandıkları için,senin sorun diye adlandırğın şeylerin gerçekten bir sorun olduğuna kanaat getirmene sebep olan şey,kendilerinden olmyanları dışlamak için kullandıkları bir silahtır.

evet katılıyorum sana ancak şöyle bişide var.15-18 yaşlar arası gençlerin çoğunda cinsellikten çok el ele tutuşmak,msjlaşmak,birbirine karşı sevgi sözcükleri söylemek daha tatmin edici oluyor ülkemizde.gerçi hayatımıza bilgisayar girdi gireli biraz daha değişmeye başladı.sex dediğin olay birazda insanın yaşantısıyla alakalı.yani daha hiç elini kız eline değdirmemiş bi erkeğin direk isteyeceği şey sex değildir.aşama aşama gelişir herşey ve yaşadıkça daha çok ilersini istemeye başlar.önce el ele  tutuşmak,öpüşmek vs. vs.. die gider bu.Ve son noktaya geldiğinde artık karşında ki daha hiçbişi yaşamamış biri olursa msjlardan sevgi sözcüklerinden tatmin olmamaya başlarsın.

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebelpirate
    rebelpirate's avatar
    Erkek

Avira bunu yazdı:

Dışarıya bakıyorum herkes geziyor tozuyor ne güzel.Birde kendime bakıyorum bilgisayarın başında sanal kişiliklerle muhabbetteyim.Dışarı çık diyorlar çıkıp napabilirimki doğru düzgün arkadaşım bile yok benimle dışarı çıkıcak adamlar sigara için dışarı çıkan adamlar.Aşk ise hep masallardaki gibi.Hani biri sever diğeri ise sevmezya o hesap işte.Okuldada ağzımı bıçak açmaz.Çünkü artık insanlara ne güvenim kaldı nede arkadaşlık duygum.Bi kız seviyorum güç bela unutuyorum başka kızlara açılıyorum.Onların cevabı ise ''Olmaz'' ''Ben seni arkadaş olarak görüyorum'' ''çok iyi birisin ama olmaz'' ''arkadaş kalsak daha iyi olur'' bunun gibi hep aldatıcı sözler.Buda yetmezmiş gibi hep bi muhabbet dönüyo bak bu buna çıkma teklifi etti o aslında şıpsevdi biri.Halbuki kızlar 100 kişiyle çıksada hep o seven oluyor hep iyi oluyor.Bense yanlız takılıyorum sürekli.Aynı arkadaşım gibi.Hayattan umudumuz kalmadı.Çünkü bilgisayardanda sıkılmaya başladık çünkü yapıcak bişey yok.Cebimde para olsada neye yararki ? yanımda sevgilim yok adam gibi arkadaşım yok.Sadece harcanan para dostluk altında çıkar amaçlı arkadaşlıklara gidiyor.Evet belki çok edebiyat eseri gibi oldu ama hayatım böyle.Ne ilişki anlamında nede arkadaş anlamında yüzü gülen biriyim.Sizce yaşım dolayısıylamı bu duygular içindeyim ve kavram karmaşası yaşıyorum.Yoksa hayatın ta kendisi olduğunu anladımmı ?

yaşın verdiği bir karamsarlık. zaman herşeyin ilacıdır hoca.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Bende 18 yaşındayım ve aynı modelim amk :|

Altan naptın oğlum :|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

yaşn küçük unutursun, :)

çaresizseniz çare ebeniz :)

sana şu kadarını söylüym yeğen: herşey insanın kendisinde biitiyor, sie kızı, arkadaşı dostu, hepsi okul bitince biter gider. unutursun üstüne yeni tanıdıklarını da zamanı gelince unutursun. sen kendini onlara muhtaç görüp peşlerinde koştuğun vakit değersiz olursun. ama ortamı kendin kurup, kendine güvenirsen onlar senin etrafında toplanır. kızlar güçlü ve kendinden emin erkeklerden hoşlanır. peşlerinden koşma koştur.

///______________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabagliturk
    karabagliturk's avatar
    Erkek

Bu ne ya herkez çökmüş sitede..

Dostlar aşk sevgi diye bişey vardır.Yaşayabilirsen güzeldir ama aşık olmadan sevdiğinizi düşünüyorum.Arkadasınızda görünce sizde istiyorsunuz ve baslıyorsunuz.Eger hayır cevabını duyarsanız daha cok seversiniz.Evet cevabını duyarsanız kavurus bi süre sonra sevginizin azaldıgını hissedersiniz.Sevdiginiz ve hoslandıgını kız sizi red ederse gözden ırak olmadıkca unutamazsınız.....Bu gibi durumlar ve anlattıgınız arkadasınız umrunda olmaması veya yanlıs seçilmiş olması sizi net ortamına yöneltir

Artık hattan zevk almaz gibi hissedersiniz.Siz olmadanda bu dünyanın döndügünü sizin sadece boslukta yer kaplayan biri oldugunuzu düşünürsünüz.Bundan sonra bir yol ayrımı vardır ya her hafta biriyle cıkan biri olcaksınız...Hayatla tasak gecceksiniz.tabiri yerindeyse serseri tarzına bürünmeniz lazım...ikinci yolda para durum ruhsal hal gibi cesitli nedenlerle  bilgisayar basına geçmek ve yaptıgınız seylere birinin deger verdigini gorunce veya online oyunlarda bi başarı elde etmek.Burda yazdıgının senin yarın karsına cıkmaması seni buraya baglar....

Hayat bana sorarsanız dışarıda.Ama burda olmaktanda korkmayın.Tavsiye istersen bunları kendine takma kız arkadasım olsun şöyle arkadaşım olsun diye düşünme....Ama herkeze slm ver ve tanışmaya calış.Bu aşamada kesinlikle ben bunla mesajlaşıyorumbunla geziyorum bu bana yazıo tarzında düşünme.Biri sana teklif edene kadar Bekle.Biri senden bişey isteyene kadar bekle.Ama istemesi ve teklif etmesi için ortamda dur ortamdan soyutlanma

Laik Türkiye Cumhuriyeti Devleti Şahsıyım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Hacı şansın olsa Diyarbakır'da olurdun ofise iner osuruktan eğlence çıkrardık vallahi :\

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

dostum sana nacize tavsiyem bilgisayar denen şeyden kurtulmalısın. canın mı sıkılıyo git halk kütüphanseinde kitap oku. topluma karış.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

yaştan kaynaklanan bişey kesinlikle benimde başıma gelmişti

en güzeli ne biliyomusun hazır havalar bu haldeyken yağmur yağdığı bi akşam saat 9-10 dan sonra dışarı çık tek başına ama kimseyi alma yanına sessiz sakin tenha yerlerde dolaş yavaş yavaş düşünerek, kafandaki boş düşünceleri cevaplandıracak gibi düşün, boş düşün ama düşün..

emin ol iyi gelecektir :)

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
Toplam Hit: 13489 Toplam Mesaj: 79