18 Yaşımda Hayata Küsen Ben !
-
Ercü Gel KArı Ismarlıyım Yıl Basında Duman konseri Var Studio Live De :D
-
ValentinoRossi bunu yazdı:
-----------------------------
dostum sana nacize tavsiyem bilgisayar denen şeyden kurtulmalısın. canın mı sıkılıyo git halk kütüphanseinde kitap oku. topluma karış.
geçen gün "halk kütüphanesi" denen yere uğradım..oraya uğramayalı yaklaşık 1 yıl olmuştur.. gittim içeride kimse yoktu, adamla ayaküstü biraz konuştum, fazla uğrayan olmuyor zaten dedi.. yeni kitap göremedim on yıl öncesinde hala ..halk kütüphaneleri değil de üniversite kütüphaneleri daha iyi olabilir..
-
bigwave bunu yazdı:
ValentinoRossi bunu yazdı:
dostum sana nacize tavsiyem bilgisayar denen şeyden kurtulmalısın. canın mı sıkılıyo git halk kütüphanseinde kitap oku. topluma karış.
geçen gün "halk kütüphanesi" denen yere uğradım..oraya uğramayalı yaklaşık 1 yıl olmuştur.. gittim içeride kimse yoktu, adamla ayaküstü biraz konuştum, fazla uğrayan olmuyor zaten dedi.. yeni kitap göremedim on yıl öncesinde hala ..halk kütüphaneleri değil de üniversite kütüphaneleri daha iyi olabilir..
-----------------------------haklısın arkadaşım üniversite daha mantıklı. sende milletçe acı bi noktamıza dokundun. ne olacak bizim bu bilgiye, bilime, kültüre karşı antipatikliğimiz
-
Avira bunu yazdı:
Dışarıya bakıyorum herkes geziyor tozuyor ne güzel.Birde kendime bakıyorum bilgisayarın başında sanal kişiliklerle muhabbetteyim.Dışarı çık diyorlar çıkıp napabilirimki doğru düzgün arkadaşım bile yok benimle dışarı çıkıcak adamlar sigara için dışarı çıkan adamlar.Aşk ise hep masallardaki gibi.Hani biri sever diğeri ise sevmezya o hesap işte.Okuldada ağzımı bıçak açmaz.Çünkü artık insanlara ne güvenim kaldı nede arkadaşlık duygum.Bi kız seviyorum güç bela unutuyorum başka kızlara açılıyorum.Onların cevabı ise ''Olmaz'' ''Ben seni arkadaş olarak görüyorum'' ''çok iyi birisin ama olmaz'' ''arkadaş kalsak daha iyi olur'' bunun gibi hep aldatıcı sözler.Buda yetmezmiş gibi hep bi muhabbet dönüyo bak bu buna çıkma teklifi etti o aslında şıpsevdi biri.Halbuki kızlar 100 kişiyle çıksada hep o seven oluyor hep iyi oluyor.Bense yanlız takılıyorum sürekli.Aynı arkadaşım gibi.Hayattan umudumuz kalmadı.Çünkü bilgisayardanda sıkılmaya başladık çünkü yapıcak bişey yok.Cebimde para olsada neye yararki ? yanımda sevgilim yok adam gibi arkadaşım yok.Sadece harcanan para dostluk altında çıkar amaçlı arkadaşlıklara gidiyor.Evet belki çok edebiyat eseri gibi oldu ama hayatım böyle.Ne ilişki anlamında nede arkadaş anlamında yüzü gülen biriyim.Sizce yaşım dolayısıylamı bu duygular içindeyim ve kavram karmaşası yaşıyorum.Yoksa hayatın ta kendisi olduğunu anladımmı ?
bu bir dert değil bu bir derman..inan bana..
sokak satıcılarıyla falan muhabbet et, onların karınlarını doyur..
dilencileri tekmele, selpak sattır onlara..
sarhoşlarla, ayyaşlarla takıl.. kavramayı dağıt gitsin..
başka türlü dümen dönmezz..
-
Hocam bizimde Başımıza Gelen Şeyler Böyle Anlarda İnsan Kendini Yanlız Hisseder Onun İçin Sakın ti ye Alıyorm Diye Düşünme Namaz kıl Biraz dine Yönel Her Şey Geçiyor
-
AciyaGulmek bunu yazdı:
Hocam bizimde Başımıza Gelen Şeyler Böyle Anlarda İnsan Kendini Yanlız Hisseder Onun İçin Sakın ti ye Alıyorm Diye Düşünme Namaz kıl Biraz dine Yönel Her Şey Geçiyor
-----------------------------huzur İslam'da...
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
FotoModel bunu yazdı:
-----------------------------Kendini Bogaz Köprüsünden At..
-----------------------------lan ŞİFRE eziği sen git kendini köprüden at piskolojik maynak tahribat'la takıntı ne olum senin, adminlerden hangisi üvey baban :D
Benim gayrı meşru çocuğum o şifre :) -
Valla yazdıklarında kendimi gördüm resmen :D.Yaş aynı aşk durumu aynı sosyal durum aynı . :D.
-
ben de aynen anlattığın durumdayım. bu genellikle hayatının kontrolünü eline alıp almamanla ilgili.
sosyalleşmeye çalış demiyecem sadece cesur ol.
birkaç saatliğine de olsa nasıl rahatladığımı söyliyim, kitap okurum film seyrederim veya müzik dinlerim.
Bunları yaptığımda genelde etkisinden çıkamam birkaç saat. Başroldeki kişi gibi hissederim kendini.
Duygusal olarak emerim yani eseri. Etkisi kısa olduğundan, sana uzun soluklu dizileri tavsiye edebilirim (Prison Break)
Ama bunlar geçici çözüm olacaktır. Düşüncelerini değiştirmediğin sürece.
Bence psikologa falan git ben gitmeyi düşünüyorum bi ara fırsatım olursa. Psikologa gitmek için de illa deli olmak gerekmiyor bu düşünceyi de kafadan çıkar.
O da bir doktor sonuçta.
-
çakralarını açman lazım haji senin özellikle ateş çakrası diyorum...