folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 19 Mayıs Gösterilerinde Öğrenciler Kıyafetler Ve Vakit Gazetesi



19 Mayıs Gösterilerinde Öğrenciler Kıyafetler Ve Vakit Gazetesi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2005
    Erkek

    Vakiti savunanlar;

    bu adamlar küçücük kızlrı saçma salak sebeplerden sansürlüyorlar.annelerimiz diz altı etek giyip gezerken kim bilir haklarından eler düşünüyolar.iğrenç-sübyancı-sapık düşünceli herifler(bu lafım vakiti savunanlara değil.)

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    Laiklik , Avrupailik bi yana , şahsen ben kız kardeşimin böyle bi elbise ile gidip gösteri yapmasını kesinlikle yeğlemem , kapalı çarşafla teseddürlü bişeylemi yapsın yoo tabiki hayır piyasada kolayca hareket etmeni sağlayan spor yapmana elverişli binbir türlü streç,eşortman veya forma bulmak mümkündür, ne diye böyle göte yapışan şeyleri giydirmek zorunda bırakıyorlar insanları , biz Türk'üz kardeşim müslümanlıktan öte bizim kendi kültürümüz var kendimizi bi avrupalı veya bi amerikalı ile bir göremeyiz amerikalıların çeyreği babasını tanımıyor , bir diğer bölümü evlilik dışı ilişkiler sonucu doğuyor , orada işe bulamayan kızlar gidip ponpon kız olup ayynen böyle elbiseleri giyip dans ediyorlar , eminimki çoğunuz ablanızı veya kızkardeşinizi böyle görmek istemiyorsunuzdur hatta namus meselesi haline bile getirebiliriz çünkü biz anne babamızdan böyle bi terbiye almadık , onlarda kendi anne ve babalarından böyle bir terbiye almadı , ama farklı kültürden insanlar için bu gibi işler anne ve babanın nezdinde rahatça yapılan sıradan bi meslektir , onlar için bizim zina diye nitelendirdiğimiz evlilik dışı seks sadece birer tecrübedir kimi zaman anne baba bunu tasvip eder , yaani kendimizi bunlarla bir görmeyelim , biz insanlık tarihinin en eski uygarlığıyız ve bunun sonucunda nesiller atalarından iyiyi ve kötüyü öğrenip harika bi sentez yaptılar bizde bu senteze kültür , medeniyet diyoruz , amerika ve avrupanın bizden öğreneceği çok şey var , bizim onlardan değiL.

    dont think twice its all right
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek
    Ulan milletçe amma cağdaşlık,amma uygarlık amma medeniyet meraklısıyız be =) Sizin medeniyet medeniyet deyip peşinden koştuğunuz şey tek dişi kalmış canavar a.Q. Avrupa özentisi bir millet olduk cıktık =) Şimdi sen bu olayı cağdaş görüyorsun ya kardeşim ; Bende sana sunu sorayım o öğrenciler ya seve seve yada zike zike o kıyafeti giymek zorundalar.Bunun neresi çağdaşlık a.Q ? Vakiti savunduğum falan yok şimdiden söyliiim zaçma zaçma izahlarla gelmeyin bana !

    Hani herkes özgürdü ? Hani herkezin hür iradesi vardı a.Q ? Ama bence sen deca,şalvara laf atmaktan başka bişey yapmıyorsun hoca.Atatürk zamanında kaldırıldı,kılık kıyafet devrimi geldi ÇÜNKÜ o zaman gerekliydi ! Çünkü o zaman dünya bize 3.Dünya ülkesi gözüyle bakıyordu.Ama şimdi nedenini bilmediğim bişeyden ötürü bu kara çarşaf bana her ne kadar itici gelsede ben bunu giyenlere geri kafalı falan diyemem aksine diyeninde medeni'liğinden şüphe ederim.

    Tut ki ben dinin emrettiği her şeyi yapan bir kızım.Bu olay 9yaşındakiler için kabullenebilir belki ama Lisede de 19Mayıs kutlamalarına katılanlar var.Ve dinim benim bunun ters olduğunu söylüyor ama adamlar giyeceksin diyor.Ya giyeceksin yada rapor alacaksın a.Q başka seçenek yok !

    Şimdi buyrun burdan yakın; Yapsan dine karşı,yapmasan Atatürk düşmanı oluradın.Hiç bir insan ama hiç bir insan tapılacak insan değildir ne peygamber ne atatürk ! Konuyu başka yönlere çekmeden 19Mayısta yapılanların nasıl Medeni oldunu anlatacak varsa dinlerim.Konuyu oraya buraya savurup saçmalayan olursa cevap beklemesin.. Teşekkürler & Nameste §

    Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Eylül/2004
    Erkek

    Devletin dini yoktur. kısaca töreninde her türlü şeyi giyebilir.

    Yok neymiş inanca saygıymış. Ben satanist olsam şeytana tapsam benim inancıma saygı mı gösterceksiniz? İşinize gelince acıların çocuğunu oynuyorsunuz..

    Gelenek, göreneğe gelince.. onlar geçmişte yaşanan şeylerdir. Günümüz şartlarında dünya değişir..

    işinize gelince bütün kızlar size versin amk, ama kendi "bacı"nıza bi bok yapılmasın. bu zihniyetten nefret ediyorum.


    Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek
    Sadece bilgin olsun die söylüyorum öçnyargılı şahıs ben bakir'im . Devlet'in dini yoksa devlet giysin onları.Aynı dini yok dediğin devlet şalvar giydirse yine aynı sözlerini söyler miydin ? Evet bende senin satanizmin için aynı cevabı verirdim. var mı bu 19 medeniyetini açıklayacak önyargısız,hırgür yaratmadan açıklayabilecek kapasitede bi arkadaş ?

    Troubles'll come & they'll pass
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Nisan/2007
    Erkek

    lan bir götü yiyen de çıkıp vakit'e zaman'a bombalı saldırı yapsa ya. ama kimse yapamazsa BEN BUNU YAPARIM(cem uzan:D)


    Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Aralık/2005
    Erkek

    Bizde lisede okuduk kimse sınıf arkda$larımızı zorla kutlamalara katılcaksınız cart die zorlamadı! Katıldıktan sonrada kendi kıyafetini kendin seçmek gibi bi özgürlük olursa gösterinin ne anlamı var ?! Nasıl erkekler tek tip giyiniosa kızlarda öle giyinicek GÖSTERİ bu adı üstünde isteyen oynar isteyen oynamaz kimse kimseyi zorlamamı$tır.

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek
    Hımmm o zaman bu katılım sadece benim okuduğum lisede zorunluydu sanırım.Tamam mesela anlasılmıstır.Teşekkürler dostum..

    Troubles'll come & they'll pass
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cih
    cih's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Eylül/2005
    Erkek

    Arkadaşlar mesele bu küçük kızların vücuduna bakarak taciz olup olmama meselesi değil bence.

    Bu çocuklar şimdiden böle giyinmeye alışırsa büyüdükleri zamanda bu şekilde giyinmenin

    normal olacağını düşünürler ve öle giyinirler.

    Bizim milletimizin bir ahlak çerçevesinde bi giyiniş tarzı vardır ve bu bayram milli bir bayramdır.

    Böyle batılı giyiniş tarzlarını bırakıpta çocukların daha ahlaki, milli ve manevi değerlerimize uygun

    kıyafetler giyinmesine vesile olmak daha uygundur diye düşünüyorum.


    Hak Geldi Batıl Zail Oldu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ağustos/2005
    Erkek
    Excalibur001 bunu yazdı:
    -----------------------------

    Bizde lisede okuduk kimse sınıf arkda$larımızı zorla kutlamalara katılcaksınız cart die zorlamadı! Katıldıktan sonrada kendi kıyafetini kendin seçmek gibi bi özgürlük olursa gösterinin ne anlamı var ?! Nasıl erkekler tek tip giyiniosa kızlarda öle giyinicek GÖSTERİ bu adı üstünde isteyen oynar isteyen oynamaz kimse kimseyi zorlamamı$tır.

    -----------------------------
    olurmu abü okuldan 1-2 sınıf beden eğitimi öğretmeni tarafından seçilir ve o sınıf komple katılmak zorundadır.yok benim gibi katılmadınmı beden eğitimi dersin karnene 1 gelir :)
Toplam Hit: 10565 Toplam Mesaj: 73