folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 1923 Türkiye Cumhuriyeti Ve... 2009"Un Türkiyesi Velinimeti Akpsi

1923 Türkiye Cumhuriyeti Ve... 2009"Un Türkiyesi Velinimeti Akpsi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

konpicyus bunu yazdı:
    -----------------------------
    Caddelerin dolduran boy boy ingilizce afişlere panolara bişi demiyosunuz kürtçenin adı geçince kan sçıyosunuz.

Sus bir daha sesini çıkarma ulan TÜRK diye bir kavram yok diyorsunuz ama kürtçeyi neredeyse resmi dil yaptınız. Olm varya şuan buraya dökemediğim küfürleri bir gün bir pkk dtp kürt sempatizanı çıkacak karşıma ağzını burnunu kırıp dökeceğim!!!

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

konpicyus bunu yazdı:
    Caddelerin dolduran boy boy ingilizce afişlere panolara bişi demiyosunuz kürtçenin adı geçince kan sçıyosunuz.

Sende biliyorsun nedenini kürtlerin üstünde Pkk gölgesi olmasa kim ses çıkarırdı?

şu zamanda lazlara lazca söylüyor diye kim ses çıkarıyo? hiç kimsede çıkarmaz

birtane terör örgütü kurulsa bunun %90 nı laz olsa durum nasıl olur? bakış açısı değişmezmi? ben burda lazlara örnek verirken bile garip oluyorum çünkü bölmek gibi oluyo

olay bu.. pkk yı çekin üstünüzden herşey daha güzel olacak

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kaligula bunu yazdı:

ONEMINUTE bunu yazdı:

Bozzkurt bunu yazdı:

Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşıyorsan Türkçe'yi bileceksin.

Madde 66

T.C ANAYASASI MADDE 66:
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞLIĞI SIFATINI TAŞIYAN HERKES TÜRK'TÜR...

Türkiye Cumhuriyetinin altında yaşayanlar Türkiye Cumhuriyet lidir.

Türk alt kimliktir. ben bunu savunur bunu bilirim. 

o ana yasa Türklerin kanlarıyla yyazıldı şuanki 66.madde cumhuriyet kurulduğundan berivar ha sayısı başkadır o başka ama Türklük bu ülkede üst kimliktir bunun sana göresi bana göresi görüşfarkı olmaz aksini iddia ediyorsan bana boşuna cevap yazma

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

nekadar vatan hayini var bunu şimdiden görüyoruz.

benim için faşist diyenler bile var :)

ama ki bana faşit diyenlerde vatan hayinidir türkiyede yaşıyorsan türksün haa ben illa kürdüm diyorsan vatan hayinisindir.

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

EcHoLL bunu yazdı:

nekadar vatan hayini var bunu şimdiden görüyoruz.

benim için faşist diyenler bile var :)

ama ki bana faşit diyenlerde vatan hayinidir türkiyede yaşıyorsan türksün haa ben illa kürdüm diyorsan vatan hayinisindir.

Kürtler kimlik istiyor kürtler hak istiyor,peki bu  tavizleri verirsen ileride Bu  VATAN'ın Gerçek Sahipleri TÜRK lerin azınlık durumuna düşmeyeceği ne malüm,çıkmış dtqli millet vekilleri konuşuyor iyi güzel diyorsunuzda  Teoride Kürtleri azınlık olmaktan çıkardın peki apoyu liderleri benimseyen onun özgürlüğünüde istemeyecekmi yarın öbürgün geberip gittiğinde TÜRK ler için tehlike teşkil etmeyecekmi,herşeyi şiddetle çözmeye çalışan bunlar artık şiddetle ne çözüldüyse bu zamana kadar.Kürtlerin cahilinden korkarım arkadaş cahil dostun olacağına akıllı düşmanın olsun,ne yapacaklarını bilmezler düşünemezler önlerine defter kalem koy adlarını dahi yazamazlar. 11 senedir bu mahallede oturuyorum %90 ı kürt  burada TÜRKÇE sohbete çok az raslarsınız peki ben karışıyormuyum nie kürtçe konuşuyorsunuz diye kimse karışamaz kimseninde buna hakkı yok ama sen kürtçeyi üniversitelere sokmaya çalışırsan bu nankörlüktür,hastaneleri devlet dairelerini katmıyorum orda kürtçe konuşabiliyorlar şahitte oldum, sen hastaneye gittiğinde sana farklımı davranıyorlar hastayım dediğinde ilaçmı vermiyorlar,yada bi bakkal manav kasap etnik kimliğin yüzünden sana etmi vermiyor sütmü ekmekmi veya daha pahalıyamı satıyor,hepimizin hepinizin TÜRK-KÜRT arkadaşları var bu açılım dedikleri şey yüzünden onları kaybede bilme ihtimalinizi düşünmedinizmi dostken düşman olmayı, devletin başındakilerde bunu istiyor.and olsun bunuda yazıyorum buraya bu siyaset bu zihin 5-6 yıl daha devam etsin NE TÜRK'LÜK KALIR NEDE TÜRKİYE  başka isim bulurlar artık amerikayı yeniden keşfetmek gibi, ATATÜRK'ün ATAM'ızın adını duymaz olduk artık,  korkuyorumki Bu iktidar-ı zihniyet ATAM'ızı VATAN Haini bile ilan eder.

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Bir kürt olarak;

Arabamda kürtçe müzik dinliyorum,halay çekiyorum.Annemle gerekirse kürtçe konuşuyorum.Kürt yemekleri yiyorum.Ve bunlar Türkiye Sınırları içerisinde özgür bir şekilde yapıyorum.Mutluyum halimden.

Ama şunu bana kimse kabul ettiremez,sen kürt değilsin türksün.Ben kendi benliğimi kaybetmiş olurum o zaman.Kendime yalan söylemiş olurum.

Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan,Atatürk ilke ve inkilaplarına sadık,Türk devrimine bağlı ve vatana millete hayırlı olma çabası içerisinde ki kürt ırkına mensup bir elemanım.Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım.

Dedemin babası nasıl ki Kurtulus Savaşında  3 madalya alırken Kürt ise bende şuan Türkiye için çalışırken onun gibi bir Kürdüm.

Ancak dilime,tarihime kırıcı atıflar yaparsanız kardeşinizi üzersiniz.Nasıl Kürtçe diline saçma dersiniz?Biz bu dili 2000 seneden fazladır kullanıyoruz,şiirlerimiz edebi yapıtlarımız var.Lütfen bize adi ırk muammelesi yapmayın.Şerefi olmayan kandırılmış kürtlerle de bir tutmayın.Biz bu ülkenin var olması için yaşıyoruz.Yeterince hakkımız var zaten.Daha fazla istemeyiz/istemem.

teşekkürler... 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

ONEMINUTE bunu yazdı:

Kürtler kimlik istiyor kürtler hak istiyor,peki bu  tavizleri verirsen ileride Bu  VATAN'ın Gerçek Sahipleri TÜRK lerin azınlık durumuna düşmeyeceği ne malüm,çıkmış dtqli millet vekilleri konuşuyor iyi güzel diyorsunuzda  Teoride Kürtleri azınlık olmaktan çıkardın peki apoyu liderleri benimseyen onun özgürlüğünüde istemeyecekmi yarın öbürgün geberip gittiğinde TÜRK ler için tehlike teşkil etmeyecekmi,herşeyi şiddetle çözmeye çalışan bunlar artık şiddetle ne çözüldüyse bu zamana kadar.Kürtlerin cahilinden korkarım arkadaş cahil dostun olacağına akıllı düşmanın olsun,ne yapacaklarını bilmezler düşünemezler önlerine defter kalem koy adlarını dahi yazamazlar. 11 senedir bu mahallede oturuyorum %90 ı kürt  burada TÜRKÇE sohbete çok az raslarsınız peki ben karışıyormuyum nie kürtçe konuşuyorsunuz diye kimse karışamaz kimseninde buna hakkı yok ama sen kürtçeyi üniversitelere sokmaya çalışırsan bu nankörlüktür,hastaneleri devlet dairelerini katmıyorum orda kürtçe konuşabiliyorlar şahitte oldum, sen hastaneye gittiğinde sana farklımı davranıyorlar hastayım dediğinde ilaçmı vermiyorlar,yada bi bakkal manav kasap etnik kimliğin yüzünden sana etmi vermiyor sütmü ekmekmi veya daha pahalıyamı satıyor,hepimizin hepinizin TÜRK-KÜRT arkadaşları var bu açılım dedikleri şey yüzünden onları kaybede bilme ihtimalinizi düşünmedinizmi dostken düşman olmayı, devletin başındakilerde bunu istiyor.and olsun bunuda yazıyorum buraya bu siyaset bu zihin 5-6 yıl daha devam etsin NE TÜRK'LÜK KALIR NEDE TÜRKİYE  başka isim bulurlar artık amerikayı yeniden keşfetmek gibi, ATATÜRK'ün ATAM'ızın adını duymaz olduk artık,  korkuyorumki Bu iktidar-ı zihniyet ATAM'ızı VATAN Haini bile ilan eder.

Türkiye Cumhuriyeti bir bütündür, bölünemez, parçalanamaz, satılamaz..

Cumhuriyet içinde cumhuriyet olmaz.. yapılabilecek en son şeydir.. Atatürk'e, Atam'ızı kimse vatan haini  ilan edemez..

nasıl Laz kardeşlerimiz Çerkez kardeşlerimiz ve diğer  etnik kökenden gelen kardeşlerimiz kabul ediyorlarsa Türk'lüğü, onlarda kabul edecekler eğer bu vatan toprakları üzerinde yaşıyorlarsa.. bu vatanın ekmeğni yiyolarsa, bu vatan topraklarının mahsüllerinden yararlanıyorlarsa.. 

sözlerim nerden geldiğini bilen, n yaptığını bilen kürt kardeşlerimize deil, bilmeyen beyinlerinin yıkanmasına izin vermiş, halada izin veren kürtleredir..

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

S.a müridler

Bu açılımda art niyet olduğunu, azıcık düşünen herkes anlar arkadaşlar. Meyvelerini toplamaya başlayacaklar zamanla. Trt şeş açıldı. Karşı çıktık. Trt adı altında açılmasına karşı çıktık. Özel kanal açabilirler istedikleri kadar ama devlet eliyle bu olmaz dedik. 2. dilin temellerinin atıldığını söyledik. Kürt düşmanı, Faşist , Gerici vs olduk.

Şimdi de diyoruzki, ne idüğü belirsiz bir açılım yapılmaya çalışılıyor. Rehber olarak terörist öcalanı edinenler türlü türlü boş haberlerle ortalığı çalkalıyor. yahu bu nasıl ülke yönetmek, bu ne saçma bir yöntem arkadaş. varsa planın programın açıkla. ama biz buna karşı çıktık. neden? çünkü kürt düşmanıyız, faşistiz, gericiyiz(!).

Kürt kardeşim ne güzel yazmış eline yüreğine sağlık.Bu ülkede kimsenin bi sorunu yok normalde. doğuya yapılacak birkaç yatırım ile birlikte eğitimide dayadığın zaman ülke geneline. kimsenin bi derdi kalmaz. bunlar da ekonomi ile olur. ama balon gibi şişirilen akp hükümetinin ekonomik politikalarının, o çok işe yarayan refah seviyesini yükselten uygulamaların, hiçbir meyvesini toplayamıyoruz nedense. sen,ben, o degil. Ülke geneline bakın. ne var allahaşkına. kaç fabrika kurulmuş? Kaç fabrika KURDURTULMUŞ? her neyse. biliyorumki etki etmeyecek

sözlerimi nfk ile bitireyim

söylesem tesiri yok

sussam gönül razı değil.

Kendinize iyi bakın.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek

konpicyus bunu yazdı:

ya böyle saçma sapan bi savunma tarzı olamaz, senin üniter yapılı devletinin içinde ingiliz etnisiteliler yaşamıyor

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

>>>>>  BİR AZERİ OLARAK;

Arkadaşım! dediklerin iyi güzel tamm adam gibi adamsın, olması gerektiği gib konuşuyorsun ama yinede ben KÜRDÜM! demen YANLIŞ! sen TÜRKsün.. sana şöyle açıklayayım, s.a nesin sen kardeşim? TÜRKüm ama kürt kökenliyim..... senin diyebileceğin en güzel şey budur... ozmaan bende kalkıp "Türkiyeliyim ben" "azeriyim ben ama türkiyede yaşıyorum" "o çocuk laz ama türkiyededoğdu türkiyeli" "sen çerkezsin değilmi? evet ama türkiyelimi" bu ne yaaa??? bu nasıl bir zihniyetnasıl bir mantıktır!!??

kendim adıma konuşuyorum: Ben TÜRKüm, ığdır'lıyım, benim ir bayrağım var, bir vatanım var, kardeşlerim var.. bu ülke için canımı veririm.. ama kökenim azeridir.. dedelerim azeridir.. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Sende bunları diyebilmelisin.. yoksa hiçbirşeyin biteceğiyok!! açılımmış!! sokarım açılıma kim açılım yapıyoır? tayyipmi? tayyibin aq yaparsa kendine yapar.. bu millet bu ülkenin evlatları bunu kabul etmez ve hiçbir zaman sorun çözülmez... herkes bazı şeyleri kabul edecek.. siz türklüğü ve kardeşleği. biz kürtleri ve kardeşlği... 

PathfindeR00 bunu yazdı:

Bir kürt olarak;

Arabamda kürtçe müzik dinliyorum,halay çekiyorum.Annemle gerekirse kürtçe konuşuyorum.Kürt yemekleri yiyorum.Ve bunlar Türkiye Sınırları içerisinde özgür bir şekilde yapıyorum.Mutluyum halimden.

Ama şunu bana kimse kabul ettiremez,sen kürt değilsin türksün.Ben kendi benliğimi kaybetmiş olurum o zaman.Kendime yalan söylemiş olurum.

Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan,Atatürk ilke ve inkilaplarına sadık,Türk devrimine bağlı ve vatana millete hayırlı olma çabası içerisinde ki kürt ırkına mensup bir elemanım.Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım.

Dedemin babası nasıl ki Kurtulus Savaşında  3 madalya alırken Kürt ise bende şuan Türkiye için çalışırken onun gibi bir Kürdüm.

Ancak dilime,tarihime kırıcı atıflar yaparsanız kardeşinizi üzersiniz.Nasıl Kürtçe diline saçma dersiniz?Biz bu dili 2000 seneden fazladır kullanıyoruz,şiirlerimiz edebi yapıtlarımız var.Lütfen bize adi ırk muammelesi yapmayın.Şerefi olmayan kandırılmış kürtlerle de bir tutmayın.Biz bu ülkenin var olması için yaşıyoruz.Yeterince hakkımız var zaten.Daha fazla istemeyiz/istemem.

teşekkürler... 

Toplam Hit: 6088 Toplam Mesaj: 39