folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder 1998 - 2003 Arası E39 Kasa Bmw 5.20İ Almak İstiyorum.

1998 - 2003 Arası E39 Kasa Bmw 5.20İ Almak İstiyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    TurkForces bunu yazdı
    weskeyy bunu yazdı

Bmw al bin arıza yapsın sat bmw yi bmw yapan m3 tür motorsporlarındaki getirisinden dolayı ortada başka bmw olamaz Mercedes eskisi yenisinden güzel amg modifiye 3000 motor üstü ise sorunsuz dur wolskvagen kapına koyma başka porshe bile wolskvagen den prestijli motoru sağlam en iyisi 15 yaş üstü audi wolskvagen e bulaşmadan öncekiler quatro da olabilir şimdiki subaru lar gibi egsoz motor 10 numara bmw den 10 kat sağlamdır.buradan seçersen amg Mercedes ölümsüz olur. 🤨 

Hocam codec varmı?

ahahahah iyi güldüm amk :D

:))))) codec 

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    pompaci bunu yazdı

hocam sıkıntılı olanı denk gelirse sana o an kendi fotonu çek ki arabadan kurtulduğun anda ne kadar değiştiğini görebilesin.

Yemin ediyorum Bazı mesajların şahane. Ki bu da onlardan bir tanesi bence. öyle yazasım geldi. Ve hatta böyle bir arşiv yapası geliyor. Öncesi-Sonrası Fotoğrafları gibi.  Çakal kasa neymiş bir ona bakayım. √

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    pompaci bunu yazdı

hocam sıkıntılı olanı denk gelirse sana o an kendi fotonu çek ki arabadan kurtulduğun anda ne kadar değiştiğini görebilesin.

Yemin ediyorum Bazı mesajların şahane. Ki bu da onlardan bir tanesi bence. öyle yazasım geldi. Ve hatta böyle bir arşiv yapası geliyor. Öncesi-Sonrası Fotoğrafları gibi.  Çakal kasa neymiş bir ona bakayım. √

hocam zamanın behrinde bir elantra aldım 1997 otomatik hız sabitleyicisinden sanrufuna kadar konfor on numara 3. gün şanzıman gitti 10 liraya aldığım araba8 lira yedi şanzımana onu yaptık dedik ömürlük araba oldu haftasına motor yedi para da bitti tabi 3 ay tamircinin kapısında 6 ay bizim kapıda yattı her gün bir fiil gördüm paramın zamanımın hayallerimin nasıl piç olduğunu ondan mütevellit derim ki ben o kadar para vercen madem 5,20 değilde daha yeni kasalarından daha ufaklarından birine bin konfor aynı bmw yol tutuş aynı performans yakın olur en fazla ki o güzelim saçlara yazık (en çokta piçlik yapmak için yanına gelen arkadaşların gıcık ediyo napcan olum bu hurdayı yatırıyon kapıda, kaç kilo bu hurda kilosunu şu kadar dan alıyolar haberin olsun, napcan bunu alaydın bi tofaş )

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_HC
    By_HC's avatar
    Erkek
    TurkForces bunu yazdı
    weskeyy bunu yazdı

Bmw al bin arıza yapsın sat bmw yi bmw yapan m3 tür motorsporlarındaki getirisinden dolayı ortada başka bmw olamaz Mercedes eskisi yenisinden güzel amg modifiye 3000 motor üstü ise sorunsuz dur wolskvagen kapına koyma başka porshe bile wolskvagen den prestijli motoru sağlam en iyisi 15 yaş üstü audi wolskvagen e bulaşmadan öncekiler quatro da olabilir şimdiki subaru lar gibi egsoz motor 10 numara bmw den 10 kat sağlamdır.buradan seçersen amg Mercedes ölümsüz olur. 🤨 

Hocam codec varmı?

:)) ben de videolar açılmıyor dedim herhalde :) 

HC
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

hocam BMW ile ilgili "BMW'ye ilk sahibi biner, diğer sahiplerine BMW biner" diyorlar. bence bi daha düşün.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Paran varsa  al  yükle arabayı...Hiç bir araba  bunların verdiği zevki vermez.

ZalımMadam.10.07.24
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

Tanidik sanayi esrafin varsa al yoksa uzak dur. Arkadasta 2001 s class vardi 30 bin para harcadi. Harcasa bi 30 40 daha harcardi. Arabayi 40 a verdi kurtuldu. Bu tarz aravalar dipsiz kuyu harcamayla bitiremezsin. Kuru sase yapip tum parcalari duzeltip atican ustune yoksa cok zor

destination@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crystalmeth
    crystalmeth's avatar
    Erkek

aman hocam sakın bulaşma. o sekmeleri kapat ve huzurlu yaşamaya devam et.

“Fortes Fortuna Adiuvat”
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek

2001 model üzeri olanlarına bak. Motor (M54B22 - Çift vanos) değişiyor. Aslında 2000 yılının ikinci yarısından itibaren değişiyor ama anlamak zor ondan 2001 ve üzeri garanti olsun. 

İçine sinen arabayı bulduğunda ilk işin motor kaputunu açıp motor üstüne bakmak olsun. Bunlarda ve e46 larda kronik bir problem yağ kaçağıdır. Kaçak genelde motor üst kapağının altındaki contadan yapar.

Eğer yağ kaçağı varsa sıvı conta falan kurtarmıyor. Yağ eksiltmesinin dışında çok büyük problem değil ama motoru zorladığında arabanın içine yanık bir koku veriyor. Makul miktarda kaçak problem değil fazla bir kaçak varsa sıkıntı. Düzeltilmesi yaklaşık 3-4 k. 

Bu arada son model BMW'de alsan yağ eksiltmesi yapacaktır. 

Aldığın arabanın iç döşemeleri deri olsun ve sunroofu olsun. Satarken daha kolay satarsın. 

İç döşemelerine dikkat et. Genelde yıpranmış döşemelere değişik bişey sıkıyolar aşınmalar falan düzeliyor hatta yeni gibi gözüküyor ama kısa süre sonra cortluyor. 

Sunroof motorunu ve lastiklerini kontrol et. Efsane pahalı şeyler bunlar.  Klima da aynı şekilde, kesinlikle kontrol et. Dijital klima var bunlarda eğer arızalı ise yok gazdanmış vs inanma. Gazdan olsa sahibi çoktan yaptırırdı. Çalışmıyorsa muhtemelen karttandır. Yenisini bulman çok zor. Klimayı kullanamayabilirsin.

Bagaj döşemesi kaldır altına iyice bak. Yedek lastiğin oraları falan. Kronik olarak belli serilerde çürüme olabiliyor. 

Bunların dışında efsane bir arabadır. Araba kullanırken zevk alırsın. Kim ne derse desin, aklına koyduysan al. Yedek parça, tamir bakım falan eğer köyde yaşamıyorsan aynı segmentte diğer arabalarla ortalama olarak aynı. 

Bana göre BMW'nin ürettiği son arabalar e39 ve e46. Yeniler çok iyi gelmiyor gözüme. 

Temizini bulmak biraz zor, fiyatı düşünce itin, çakalın eline düştü bu arabalar. 

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
Toplam Hit: 4374 Toplam Mesaj: 30
araba bmw