2 Bomba İngiliz Dizisi [Sürekleyicilik 10/10]
-
hiç anlamıyorum ingiliz ingilizcesini izleyim de biraz gelişsin. sağol hocam
-
tüm zamanların en iyi dizisi SuperNatural dır. daha sonra House MD dexter Taht Kavgaları Spartacüs diye gider.. :) bunlarıda çerez niyetine yeni sezonları beklerken izleyelim..
-
çizik :)
-
Prometheus bunu yazdı
gokcan hacı daha izlemeye başlamadım spoilerin amına koydun ha
yok be korkma şeyi söylemedim =) spoiler değil ya çokta önemli bir şey söylemedim =)
-
Hakkinen bunu yazdı
tüm zamanların en iyi dizisi SuperNatural dır. daha sonra House MD dexter Taht Kavgaları Spartacüs diye gider.. :) bunlarıda çerez niyetine yeni sezonları beklerken izleyelim..
Keske rezil etmeseydin kendini :) -
misfits mükemmel ya..nathan gidince biter dedim ama yerine gelen eleman daha çok sevdirdi kendisini..yeni sezonda kesin bitecek ama lan herkes gidiyor :(
-
İngiliz komedisi de ayrıdır. Bilen pek yoktur ancak Black Books da bir baş yapıttır. Ayrıca sherlock'u da izlemeyen kalmasın.
-
ingiliz yapımı dizi diyince aklıma Doctor who gelir, çok seviyorum çünkü hayalgücünün doruklarında olan bir dizi, zordur, dolayısıyla çoğu kişi sevmez. Ve fazla popüler değildir, sevdiğim bir diğer yanı da bu zaten.
-
konpi bunu yazdıHakkinen bunu yazdı
Keske rezil etmeseydin kendini :)bence de hocam :D bari diğer dizileri yazmasaydında bizde "herhalde game of thrones,battlestar galactica,house,dexter falan izlememiş ondan böyle diyor." deseydik
-
Hybris bunu yazdı
millet kitap okuyor ben de köpek gibi dizi izliyorum :|
çizeyim de bakarım bunlara da.
kafanı yorma hocam dizi izlerken altyazıları okuyon ya. sen onlardan fazla kitao okuyon :D