2 Bomba İngiliz Dizisi [Sürekleyicilik 10/10]
-
gokcan bunu yazdı
misfits ten notham mi neydi adi o gitti resmen sogudum en iyi karakterdi.
O VELET GİTTİKTEN SONRA İZLEMEDİM ÇOK PİS SOĞUDUM.
-
PyramiD bunu yazdıgokcan bunu yazdı
misfits ten notham mi neydi adi o gitti resmen sogudum en iyi karakterdi.
O VELET GİTTİKTEN SONRA İZLEMEDİM ÇOK PİS SOĞUDUM.
ben gelir diye izledim ama yok gelmedi ..
yinede fena degildi tabii 4 sezon cikarsa izlerim ..
-
çekicem bende...
-
dyrnade bunu yazdı
Teşekkürler indirmeye başladım ama bence tüm zamanların en iyisi Breaking Bad :D
o dizi beni hiç sarmadı ya 3. sezona kadar kendimi kastım hep heycanlı bişiler olur diye ama yok :(
-
ZaZu bunu yazdıdyrnade bunu yazdı
Teşekkürler indirmeye başladım ama bence tüm zamanların en iyisi Breaking Bad :D
o dizi beni hiç sarmadı ya 3. sezona kadar kendimi kastım hep heycanlı bişiler olur diye ama yok :(
Bende tam onu indiriyorum Breaking Bad :S
-
The IT Crowd'da guzeldir, komedi sevenler denesin.
-
Perception
Alphas
Longmire
Continuum
Leverage
Breaking Bad
Warehouse
Covert Affairs
The Closer
Fringe
Bones
Alcatraz
Blue Mountain State
Game of Thrones
Haven
Hawai Five-0
Lie to me
Merlin
Nikita
Person of Interest
Rizzoli&ISles
Sherlock
Touch
Unforgettable
İzlediğim ve tavsiye edebileceğim diziler. Çok iyiler de var vasatlarda var. Ama vakti olanlar izleyebilir. Konuyu baltaladıysam affola. Katkım olsun dedim :)
wikwik tarafından 02/Eyl/12 10:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Bende önereyim bari:
*The OZ (Bence gelmiş geçmiş en iyi hapishane dizisi hapishanede ki tüm pislikler çatışmalar anca böyle iyi kurgulanabilirdi.)
*House M.D (Seyrederken her tanıyı doktor olmadığımız için anlamasakta epey şey öğretiyor.En iyi yanı ise iki kelime Hugh Laurie.)
*Sherlock (Tadı her sezon damağınızda kalacak allah belanızı versin 3 bölüm sezon mu olur derken de adamlar 1 saat 45 dk (her bölüm) görsel şov yapıyor.Londra tanıtımı için çektik deseler inanılacak kadar güzel.)
*Shameless (Kendinizi yaşantınızı ailenizi ya da arkadaşlarınızı pislik mi sanıyorsunuz Amerika'nın diğer yüzü diye adlandırılan bu dizi pisliğin ötesinde)
*Med Men (Reklamcılık ana konulu olan bu dizide geçmişten günümüze ne gibi sosyal değişiklikler var iyi anlatıyor.)
*Breaking Bad (Öleceğinizi bilseniz neleri göze alabilirsiniz.Hele bir de iyi bir kimyagerseniz. Tam olarak Bryan Cranston şov.) -
boş bi vakittte syretmek lazım :)
çizdim gitti :)
-
amma cok dizi var hangi birinizi izlicez yaa :|