2 Bomba İngiliz Dizisi [Sürekleyicilik 10/10]
-
bende önereyim bi dizi
scrubs
güzel dizidir sevdim ben genç doktorların hayatlarını neler çektiklerini filan anlatan komedi filmidir.
başlarındaki doktor house bozması gibi gelebilir ama komedi ön planda olduğu için kendini sevdiren dizidir izleyin sıkılmazsınız
Kreyzi tarafından 02/Eyl/12 13:11 tarihinde düzenlenmiştir -
gokcan bunu yazdı
Bende önereyim bari:
*The OZ (Bence gelmiş geçmiş en iyi hapishane dizisi hapishanede ki tüm pislikler çatışmalar anca böyle iyi kurgulanabilirdi.)
*House M.D (Seyrederken her tanıyı doktor olmadığımız için anlamasakta epey şey öğretiyor.En iyi yanı ise iki kelime Hugh Laurie.)
*Sherlock (Tadı her sezon damağınızda kalacak allah belanızı versin 3 bölüm sezon mu olur derken de adamlar 1 saat 45 dk (her bölüm) görsel şov yapıyor.Londra tanıtımı için çektik deseler inanılacak kadar güzel.)
*Shameless (Kendinizi yaşantınızı ailenizi ya da arkadaşlarınızı pislik mi sanıyorsunuz Amerika'nın diğer yüzü diye adlandırılan bu dizi pisliğin ötesinde)
*Med Men (Reklamcılık ana konulu olan bu dizide geçmişten günümüze ne gibi sosyal değişiklikler var iyi anlatıyor.)
*Breaking Bad (Öleceğinizi bilseniz neleri göze alabilirsiniz.Hele bir de iyi bir kimyagerseniz. Tam olarak Bryan Cranston şov.)
house iyidir iyi ki sağlık sektöründeyim konuştukları şeylerin yüzde 90ını anlıyorum daha zevkli oluyor bazende hass. böyle bişi mi var diyorum :F -
Misfits izlemeyin abi, son sezon tüm kadro diziyi bıraktı. Ya dizi devam etmicek ya da saçma sapan karakterler uyduracaklar.
-
ZaZu bunu yazdıdyrnade bunu yazdı
Teşekkürler indirmeye başladım ama bence tüm zamanların en iyisi Breaking Bad :D
o dizi beni hiç sarmadı ya 3. sezona kadar kendimi kastım hep heycanlı bişiler olur diye ama yok :(
Abi bundan öte daha ne heycanı olcak her bölüm ayrı bir heycan zaten müthiş tek kelimeyle sevdiğim için böyle ayılıp bayılarak övmüyorum harbiden 10 numara dizi.Galiba senin heycandan kastın dizide 7 24 birileri birbirinin peşinden koşması lazım sürekli çatışma olup birbirlerini öldürmesi lazım galiba.
Elini vicdanına koyup bi düşün heycan yok deme şu diziye lütfen :)
-
çizik. tatil dönüşü bakıcam hepsine