2. El Arac Alimi Ile Ilgili
-
Tarcanlara kadar gitmenize gerek yok.
Youtube'da Yeşil oto var. İstanbul için sölüyorum bunu yalnız.
Yerleri başakşehir'de bu firmanın. Tarcanlar ile aynı mantıkla ilerliyo.
Kesinlikle dizelden uzak dursun. Fabrika çıkışlı lpg'li alsın.
-
--->
weskeyy tarafından 18/Ara/19 22:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Benzinli göçük olmayanlarından alsın honda fabrikayı sökünceye kadar eldeki tedarik lansman böyle 5 senede kalıp tezgah model aynı değişik bişey yok ama dolu paket alsın dizel de sorun mu varmış civic lerin bilgim yok bende de dizel corolla mevcut sıkıntı görmedim otomatik olursa cvt olmalı.ille civic mi olacak sorunsuz araç arıyorsa mazda 3 alsın skyactive ölümsüz motor ama o daha pahalı ve kolay kolay alınmaz satılmaz.
-
weskeyy bunu yazdı
Benzinli göçük olmayanlarından alsın honda fabrikayı sökünceye kadar eldeki tedarik lansman böyle 5 senede kalıp tezgah model aynı değişik bişey yok ama dolu paket alsın dizel de sorun mu varmış civic lerin bilgim yok bende de dizel corolla mevcut sıkıntı görmedim otomatik olursa cvt olmalı.ille civic mi olacak sorunsuz araç arıyorsa mazda 3 alsın skyactive ölümsüz motor ama o daha pahalı ve kolay kolay alınmaz satılmaz.
mazdaların 3 yıldır yeni modelleri gelmiyor hocam geliyorsada ben görmedim
-
PanxeR bunu yazdıweskeyy bunu yazdı
mazdaların 3 yıldır yeni modelleri gelmiyor hocam geliyorsada ben görmedim
Emekli binbaşı tanıdığım kırmızı cx 5 aldı Eylül de süper araç 400 milyarı devirdi tahminim mazda az satar bilen alır satmaz satacaksada bileni bulur satar bildiğim öyle ama asıl bildiğim en sağlam araç olduğu çürüme yok bu araçların en efsane olayı bu.işte bu mazda 3 satışta 150 200 arası fiyatları
Benimde aksilik olmazsa bu şartlarda alabilirsem mazda 6 planım var ama gelecek yıl bu düşünce .
-
tüm cevaplar icin tesekkürler. Arkadasa konunun linkini verdim, okuyor.. Cok pozitif yorumlar var diyor :) demek negatif seyleri görmek istemiyor gönül.. Bakalim artik.. düzgün bir araba bulmak lazim.. sahibinden.com gibi sitelere baktigimda cok fazla alternatif bulamadim. Yani cok fazla ilan yok. Olanlar da farkli bölgelerde genelde.. Nasil olacak bilmiyorum
-
2017 Eco Elegance Fabrika çıkışı lpg sahibiyim 2 yıldır. Hiç bir sıkıntısı yok, az yakıyor, sıkıntısız, sorunsuz alabileceği en iyi araba. Eski aracımda hondaydı şimdikide honda bir daha araç alırsam yine honda.
-
Dizel de partikül sorunu yaşamadım. Sıfır lpg li alacağım fiyata 5 aylık 5000 km de dizel aldım. Torku yüksek motor şanzıman uyumu çok iyi ve ekonomik bir araç olmuş.
Saçma olarak yaşadığım tek sorun arabada servisten 0 alınırken takılan ön panjur kiti yağmurlu havalarda ön park sensörünü uyarı verdiriyor.
En büyük sıkıntısıysa kısa ve pahallı servis bakımı (10.000 km)
-
Benimkide Eco elegance ve mavi renk 2019 temmuz çıkışlı 10k km de ilgilenirseniz yazin hocam
-
Kullanan arkadaslar alçak taban sıkıntısı yasıyormusunuz