2. Geleneksel Heybeliada Buluşmasının Ardından:)
-
Beyler güzel bir gündü fena sayılmaz. sabah kadıköye gittik vapurla adaya vardık. yiyecek içecekleri aldık. bisiklet almadık bu sefer kimisi biniyo kimisi binmiyor. neyse ben arkadaşımı beklerken samurayda aynı vapurla geldiler. piknik alanına vardıkki mangalı açmışlar tavuklar pişirilmek için doğranmış nerdeyse. bakın dedim arkadaşım tavukçudur iyi yapar dedim. dediğim gibide çıktı :=) çiğ çiğ yemediniz bu sefer. lezzetliydi eminim. sohbet filan edilmiştir ben pek aranızda değildim. o sıralarda grey bacı geldi. son göğüsleri ona yaptık. sonra arkadaşımla değirmenin orda denize girdik karadenizden daha beter gittti şişme tivity yakalayamadım. dalgayla birlikte bende açılmışım bayağı. sonra geri dönmeye çalıştım zorla kıyıya geldim. çok feciydi deniz. ordan plaj tarafına yöneldik yandan girdik. iskelede 3 -5 defa atladıktan sonra tekrar geri değirmenin o tarafa geldik böylece 7 buçuk ytl plaja para vermedik. sonra uçurtmanın kuyruğunu taktım. değirmenin oraya varmadan diklendirdim hemen. herkes aaaa uçurtma aa filan bağırınca şaşırdım:) mekana gelmeye çalıştım. ağaçlardan zorla. neyse arkadaşım dedi bana ver ben salayım. verdim 2 dk geçmeden uçurtma elinden kaçmış. neyse sağlık olsun dedim canın saolsun salla senden dahamı önemli:=) tam o esnada uçurtma hala göklerde uçuyor baktım bi ağacın tepesine takılmış yumak. çıktım ağacın tepesine zorla tuttum diğer ağaçtan ipi. mekanda oturanlara bağırıyorum tahribat diye ama nereye baktıklarını bilmiyorlar:=) nese geldiler ipi uzatamıyorum aşağıya alamadım bi türlü. arkadaşlar biz gidiyoruz deyince tamam gidin dedim tam o esnada ipi aldım elime. çek çek çek ağaçla güreş yaptım gibi:)10 dk içinde indirdim uçurtmayı ellerim biraz acıdı :(
beyler mangalı getiremedim. birde benim şişme tivitiyle olan fotolarımı eklemeyin.
10 yaşındaki çocuk gibi yazdım sanki:) devam edin burdan
bir dahaki adalarda buluşmak üzere kalın sağlıcakla...
-
İ$te buluşmanın Punchline'ı (en can alıcı noktası) muahhah :D
en sağdakı lavuk benım :D
-
bensiz denizemi girdin ganimet :D
-
birol seviyoruz seni: )
-
birolu nie seviosunuz naptı yine :| :D
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------adam 2 kutu bira, votka, şarap içtı
vapurda yarım saat kustu zor kendine getirdik yavrucagı :D
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------adam 2 kutu bira, votka, şarap içtı
vapurda yarım saat kustu zor kendine getirdik yavrucagı :D
rezil :| -
alkol komasına girdi :d
-
ahah çok iyi bulusma oldu gelmeyenler çok şey kaçırdı..
-
Nurky bunu yazdı:
ahah çok iyi bulusma oldu gelmeyenler çok şey kaçırdı..
özellikle biroLun o halini :| -
ah orda olmalıydım ya :S ama parasızlıgın gözü kör olsun :D :D