folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 2. Geleneksel Heybeliada Buluşmasının Ardından:)

2. Geleneksel Heybeliada Buluşmasının Ardından:)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Birol sen yenimi ayılabildin yavrucum :|

Naber la?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

birol işe git. benim aklımda hala leyleklerin arkamdan 1 boy tavuğu havada nasıl kaptı merakı var... arkadaşımla mangal yaparken resmide çekmişin eyvallah.

emirreis emeğin için teşekkürler. varolasın. ilk resimde kendim güzel çıkmışım.:)) gözlerimin içi gülmüş uyku olsada... trende arkamdaki kız uyuyormuydu gerçekten yahu. yoksa bilerekmi kuyluklu saçlarını enseme dokunduruyordu :=)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

sanane bunu yazdı:
    -----------------------------
    Birol sen yenimi ayılabildin yavrucum :|
    yok abi :D

işteydim ya 2 gündür mesai falan... geç geldim eve yattım hemen :D

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    ihale bana mı kaldı barrak qüçhan ın şarabı bilmemne diosn :F de get orda ıslak mendil  poposil in suyunu sıkıp içiodun  dana :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

ExcaliburTBT bunu yazdı:
    ihale bana mı kaldı barrak qüçhan ın şarabı bilmemne diosn :F de get orda ıslak mendil  poposil in suyunu sıkıp içiodun  dana :D

olm en cok şerrosun :|

hani vurdurmamıstın agaca bide öle diodun :|

+ yolda nasıldım kanka şarap almaya giderken

aldıktan sonra dayiların yanına giderken falan ahahahaha onlarıda anlatsana :D

olm ben bile gülüyorum kendime acaip ak :D

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Yolda herkese küfür ediodun dia sa da şarap ın mantarını tirbişondan çıkarmadan kasiyer hatuna uzatıp alın böyle dedin :|
    sonra kasiyer hatun aldımız eşyaları buraya doru itermisiniz dediinde sen "şuna doğru bi iteleseneeeee" dedin kız ters ters baktı sana :B atın altında kalıodun vs .vapuru anlatmıorm bile :S pazartesi günü omuzlarım ağrıdı dayıyla seni sırtımızda ta$ımaktan heryere kustun mk. iğrenç herif
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    ExcaliburTBT bunu yazdı:
    Yolda herkese küfür ediodun dia sa da şarap ın mantarını tirbişondan çıkarmadan kasiyer hatuna uzatıp alın böyle dedin :|
    sonra kasiyer hatun aldımız eşyaları buraya doru itermisiniz dediinde sen "şuna doğru bi iteleseneeeee" dedin kız ters ters baktı sana :B atın altında kalıodun vs .vapuru anlatmıorm bile :S pazartesi günü omuzlarım ağrıdı dayıyla seni sırtımızda ta$ımaktan heryere kustun mk. iğrenç herif

uahahuhau poahgahahaa şuna doğru ileleseneeee :D uhahahaha pohahaha :D 

Boş İşler Uzmanı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    up^^ ilk sayfa 2. mesaj :)

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FoRzA
    FoRzA's avatar
    Erkek
    Butun gezi Birol un hallerini gormeye degerdi..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:

birol işe git. benim aklımda hala leyleklerin arkamdan 1 boy tavuğu havada nasıl kaptı merakı var... arkadaşımla mangal yaparken resmide çekmişin eyvallah.

emirreis emeğin için teşekkürler. varolasın. ilk resimde kendim güzel çıkmışım.:)) gözlerimin içi gülmüş uyku olsada... trende arkamdaki kız uyuyormuydu gerçekten yahu. yoksa bilerekmi kuyluklu saçlarını enseme dokunduruyordu :=)

Hoca, kız müzik dinliyordu, koltuğa yaslanınca saçları senin kafaya dokandı. Buradan kızın bu hareketi sana bilerek yaptığı sonucuna nasıl varıyorsun anlamıyorum. Kız 7-8 durak gözlerini açmadı bile... 

.
Toplam Hit: 9929 Toplam Mesaj: 83