2. Geleneksel Heybeliada Buluşmasının Ardından:)
-
Birol sen yenimi ayılabildin yavrucum :|
-
birol işe git. benim aklımda hala leyleklerin arkamdan 1 boy tavuğu havada nasıl kaptı merakı var... arkadaşımla mangal yaparken resmide çekmişin eyvallah.
emirreis emeğin için teşekkürler. varolasın. ilk resimde kendim güzel çıkmışım.:)) gözlerimin içi gülmüş uyku olsada... trende arkamdaki kız uyuyormuydu gerçekten yahu. yoksa bilerekmi kuyluklu saçlarını enseme dokunduruyordu :=)
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------
Birol sen yenimi ayılabildin yavrucum :|
yok abi :Dişteydim ya 2 gündür mesai falan... geç geldim eve yattım hemen :D
-
ihale bana mı kaldı barrak qüçhan ın şarabı bilmemne diosn :F de get orda ıslak mendil poposil in suyunu sıkıp içiodun dana :D
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
ihale bana mı kaldı barrak qüçhan ın şarabı bilmemne diosn :F de get orda ıslak mendil poposil in suyunu sıkıp içiodun dana :D
-----------------------------olm en cok şerrosun :|
hani vurdurmamıstın agaca bide öle diodun :|
+ yolda nasıldım kanka şarap almaya giderken
aldıktan sonra dayiların yanına giderken falan ahahahaha onlarıda anlatsana :D
olm ben bile gülüyorum kendime acaip ak :D
-
Yolda herkese küfür ediodun dia sa da şarap ın mantarını tirbişondan çıkarmadan kasiyer hatuna uzatıp alın böyle dedin :|
sonra kasiyer hatun aldımız eşyaları buraya doru itermisiniz dediinde sen "şuna doğru bi iteleseneeeee" dedin kız ters ters baktı sana :B atın altında kalıodun vs .vapuru anlatmıorm bile :S pazartesi günü omuzlarım ağrıdı dayıyla seni sırtımızda ta$ımaktan heryere kustun mk. iğrenç herif -
ExcaliburTBT bunu yazdı:
Yolda herkese küfür ediodun dia sa da şarap ın mantarını tirbişondan çıkarmadan kasiyer hatuna uzatıp alın böyle dedin :|
sonra kasiyer hatun aldımız eşyaları buraya doru itermisiniz dediinde sen "şuna doğru bi iteleseneeeee" dedin kız ters ters baktı sana :B atın altında kalıodun vs .vapuru anlatmıorm bile :S pazartesi günü omuzlarım ağrıdı dayıyla seni sırtımızda ta$ımaktan heryere kustun mk. iğrenç herif-----------------------------
uahahuhau poahgahahaa şuna doğru ileleseneeee :D uhahahaha pohahaha :D
-
up^^ ilk sayfa 2. mesaj :)
-
Butun gezi Birol un hallerini gormeye degerdi..
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------birol işe git. benim aklımda hala leyleklerin arkamdan 1 boy tavuğu havada nasıl kaptı merakı var... arkadaşımla mangal yaparken resmide çekmişin eyvallah.
emirreis emeğin için teşekkürler. varolasın. ilk resimde kendim güzel çıkmışım.:)) gözlerimin içi gülmüş uyku olsada... trende arkamdaki kız uyuyormuydu gerçekten yahu. yoksa bilerekmi kuyluklu saçlarını enseme dokunduruyordu :=)
-----------------------------Hoca, kız müzik dinliyordu, koltuğa yaslanınca saçları senin kafaya dokandı. Buradan kızın bu hareketi sana bilerek yaptığı sonucuna nasıl varıyorsun anlamıyorum. Kız 7-8 durak gözlerini açmadı bile...