2. Geleneksel Heybeliada Buluşmasının Ardından:)
-
üstümü değiştireyim dedim arkaya çıktım ormana doğru heryerde millet şey yapıyorlar:) başka yermi kalmadı sankide.
fatih abi nettin sen ya foto nasıl çıkmışım ben öyle :) vövv ağzıma nolmuş öyle.. bacaklara bak be:)
bu arada uçurtmamı geri getirdim. her fotoda çıkmış ünlü olmuş:)
-
Zokoro nun çatal ı deh$et :| +13 lük bir poz vermi$ :B
-
EmirReis nerde yahu.benim olduğum fotolardan bi tanesini gönderiversin bana bi zahmet. Bu arada video yu izleyen varmı. Birol un ağaca girmesini yada ağacın Birol a girmesini :)
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------
EmirReis nerde yahu.benim olduğum fotolardan bi tanesini gönderiversin bana bi zahmet. Bu arada video yu izleyen varmı. Birol un ağaca girmesini yada ağacın Birol a girmesini :)
-----------------------------izledim abi içler acısı ya :B
-
satı$reis formundan bişiy kaybetmemiş yine 54165165165 gün sonra koyar resimleri :M Ben izledim fatih abi işyerinde kaldı video :M Yarn metacafeye atayımda indiripte izlemekten çekinen sabi sübyanlarda izler ahha reis te baya resim var o yüklesin bakalım hep beraber :F
Ayrıca emirreis le vapurda birayı görevlilerden saklayıp poşete atıp bacakaralarından müridlerden birinn çantasına koyma operasyonunu unutamıcam =) canm reiscim benm :F -
foruma ilk koyduun resimde adam ı aaca sokarken sol arka da kadının biri cekirdek iierek izlior :D
-
birol kilodun çıkıyormuş lan. gülmekten beter oldum gece gece iyi geldi:)dikkatimi çeken 25sndeki samuray geldikten sonra karşıdaki ailede cıbıldak kilotlu kimdi yahu :) emirreis fotoları bekliyoruz
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------birol kilodun çıkıyormuş lan. gülmekten beter oldum gece gece iyi geldi:)dikkatimi çeken 25sndeki samuray geldikten sonra karşıdaki ailede cıbıldak kilotlu kimdi yahu :) emirreis fotoları bekliyoruz
ne zaman cıkarıyomuş ? sarhoşkenmı? -
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------üstümü değiştireyim dedim arkaya çıktım ormana doğru heryerde millet şey yapıyorlar:) başka yermi kalmadı sankide.
(...)
keşke orda söyleseydin onları çekip satardık. sermayeyide paintballl buluşmasına aktarırdık :E -
Beyler, resimleri bazı nedenlerden dolayı elemek zorunda kaldım. Ve suanda 375 mb boyutunda resimler var elimde. Hızımda şu aralar bi sorun var, o yüzden upload etmek bayağı bi zaman alıyor. Bi ara hızım 32 mb e çekince ben resimlerinizi upload edecem.
Kesin bi zaman belirtemiyorum en geç pazar günü elinizde olur...
Not: Çok kral resimler var :)