folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 2. Geleneksel Heybeliada Buluşmasının Ardından:)

2. Geleneksel Heybeliada Buluşmasının Ardından:)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

üstümü değiştireyim dedim arkaya çıktım ormana doğru heryerde millet şey yapıyorlar:) başka yermi kalmadı sankide.

fatih abi nettin sen ya foto nasıl çıkmışım ben öyle :) vövv ağzıma nolmuş öyle.. bacaklara bak be:)

bu arada uçurtmamı geri getirdim. her fotoda çıkmış ünlü olmuş:)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

Zokoro nun çatal ı deh$et :|  +13 lük bir poz vermi$ :B

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    EmirReis nerde yahu.benim olduğum fotolardan bi tanesini gönderiversin bana bi zahmet. Bu arada video yu izleyen varmı. Birol un ağaca girmesini yada ağacın Birol a girmesini :)

Naber la?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Moonchild
    Moonchild's avatar
    Erkek

sanane bunu yazdı:
    -----------------------------
    EmirReis nerde yahu.benim olduğum fotolardan bi tanesini gönderiversin bana bi zahmet. Bu arada video yu izleyen varmı. Birol un ağaca girmesini yada ağacın Birol a girmesini :)

izledim abi içler acısı ya :B

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    satı$reis formundan bişiy kaybetmemiş yine 54165165165 gün sonra koyar resimleri :M Ben izledim fatih abi işyerinde kaldı video :M Yarn metacafeye atayımda indiripte izlemekten çekinen sabi sübyanlarda izler ahha  reis te baya resim var o yüklesin bakalım hep beraber :F

Ayrıca emirreis le vapurda birayı  görevlilerden saklayıp poşete atıp bacakaralarından müridlerden birinn çantasına koyma operasyonunu unutamıcam =) canm reiscim benm :F
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek
     foruma ilk koyduun resimde adam ı aaca sokarken sol arka da kadının biri cekirdek iierek izlior :D

(:
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

birol kilodun çıkıyormuş lan. gülmekten beter oldum gece gece iyi geldi:)dikkatimi çeken 25sndeki samuray geldikten sonra karşıdaki ailede cıbıldak kilotlu kimdi yahu :) emirreis fotoları bekliyoruz

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:

birol kilodun çıkıyormuş lan. gülmekten beter oldum gece gece iyi geldi:)dikkatimi çeken 25sndeki samuray geldikten sonra karşıdaki ailede cıbıldak kilotlu kimdi yahu :) emirreis fotoları bekliyoruz

ne zaman cıkarıyomuş ? sarhoşkenmı?

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:

üstümü değiştireyim dedim arkaya çıktım ormana doğru heryerde millet şey yapıyorlar:) başka yermi kalmadı sankide.

(...)

keşke orda söyleseydin onları çekip satardık. sermayeyide paintballl buluşmasına aktarırdık :E

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Beyler, resimleri bazı nedenlerden dolayı elemek zorunda kaldım. Ve suanda 375 mb boyutunda resimler var elimde. Hızımda şu aralar bi sorun var, o yüzden upload etmek bayağı bi zaman alıyor. Bi ara hızım 32 mb e  çekince ben resimlerinizi upload edecem.

Kesin bi zaman belirtemiyorum en geç pazar günü elinizde olur...

Not: Çok kral resimler var :) 

.
Toplam Hit: 9932 Toplam Mesaj: 83