2 Gözümüz Olduğu Halde Neden Cisimleri Tek Olarak Görürüz?
-
iç 4 5 tane bira tek görme derdini ortadan kaldır ya :d takma bu konuları
-
CnqZ bunu yazdı:
-----------------------------
iç 4 5 tane bira tek görme derdini ortadan kaldır ya :d takma bu konuları
-----------------------------hehe :))) aynen cok mantıklı
-
hacı suyun renksiz olduğunu sananlardan olma su çok açık mavidir aslında biraz daha derin araştırırsan bunu görürsün.
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
hacı suyun renksiz olduğunu sananlardan olma su çok açık mavidir aslında biraz daha derin araştırırsan bunu görürsün.
-----------------------------felsefe cok karısık ya şimdi göz var nizam abi su bu su seffaf [renksiz ] gibi görünüyor ama altında ne derin cukurlar var saol tşk ederim..
-
eyy kardesm sadece aracıdır gozler tek yerde bırlesır o ıkı goz oda beyın bılıon demı ne oldugunu
-
hocana mesaj götür burdan
bu sorular felsefe dersinde değil
ancak fizik kimya biyolojide işlenir.
-
Arabanında 4 tekeri vardır ama bir iş için vardırlar; o da hareket etmek için. Hepsinin ortak noktası vardır ve orta yol bulunur. Gözler de aynıdır. 2 tane gözün olması ya da 8 tane tekerin olması amacı değiştirmez. Hareket sonuçta 1 tane eylemdir ve görme olayı, görüntü ve görülen cisim bir tanedir.
Felsefe saçma birşeydir bence ya ama güzeldir. İnsan neye inanmak isterse ona inanır dönderemezsin. "İnanmıyorumlen!" diyen birinin beğenisini almak için ben de inanmıyorum demeniz kâfidir. Yoksa yok. :)
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------felsefe hayatın her yerindedir usta din de bile vardır. güzel sey felsefe sen sadece fzk kımya biyo diyip onu sınırlandırırssan eger bir cok felsefeciye haksızlık yapmıs olmaz mısn ha?
-
Caliber bunu yazdı:
Arabanında 4 tekeri vardır ama bir iş için vardırlar; o da hareket etmek için. Hepsinin ortak noktası vardır ve orta yol bulunur. Gözler de aynıdır. 2 tane gözün olması ya da 8 tane tekerin olması amacı değiştirmez. Hareket sonuçta 1 tane eylemdir ve görme olayı, görüntü ve görülen cisim bir tanedir.
Felsefe saçma birşeydir bence ya ama güzeldir. İnsan neye inanmak isterse ona inanır dönderemezsin. "İnanmıyorumlen!" diyen birinin beğenisini almak için ben de inanmıyorum demeniz kâfidir. Yoksa yok. :)
-----------------------------aynen hocam katılıyorum sana .
-
murky2394 bunu yazdı:
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------felsefe hayatın her yerindedir usta din de bile vardır. güzel sey felsefe sen sadece fzk kımya biyo diyip onu sınırlandırırssan eger bir cok felsefeciye haksızlık yapmıs olmaz mısn ha?
-----------------------------Aynen katılıyorum size. Felsefe olmasaydı o dediklerinin hiçbiri olmazdı zaten. Felsefe ana dizindir. Diğer bilimler ana dizinin alt klasörleridir.