2. Öğretim Harçlarıda Kaldırılsın Diyorsanız
-
buyrun hocalar.. ne kadar işe yarar bilmiyorum ama imzalayın sizlerde..
-
bu ülkede,bu tür medeni şeyler nezaman kaale alındı ki hoca..
-
Poet bunu yazdı
bu ülkede,bu tür medeni şeyler nezaman kaale alındı ki hoca..
sap gibi durmaktan iyidir hacım
-
bildiğim kadarıyla bunların bir geçerlilği yok, bazılarının ego tatmininden öte bir şey değil. daha hakkını nasıl arayacağını bilmeyen adamların harç vermemesine şaşmamak lazım.
adam gibi bir organizasyon yapar bilinçli birileri ve der ki herkes başbakanlığa şu formatta dilekçe yazsınlar göndersinler posta yolu ile ya da faks
ile. o zaman işleme alınır. ama böyle salak bir domain le kimin ne olduğu belli olmadığı bir şeyin ne ciddiyeti olur..
kusura bakmayın ama bilinçsiz adamların sürünmelerinden hiç rahatsızlık duymuyorum artık..
edit:
İkinci Öğretim Harçları Da Kaldırılsın
Facebook Twitter 6451 kişi imza.la'dı
1.öğretim ve aof harçları kaldırıldı 2. öğretim harçlarında hiç bir değişiklik olmadı kaldırmadınız bari 1. öğretim seviyesine indirin...
üslüba bak :) komedi vallahi billahi.. bu toplum ne zaman adam gibi hakkını arayacak bilmiyorum. ciddiyetsizlik diz boyu
unbalanced tarafından 28/Ağu/12 20:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Adamlar ne yapsa yaranamaz bu millete arkadaş.
2. öğretiminkilerde kalkar inşallah,ancak kalkmadı diye devlet bize bahmiiiy moduna girmenizin anlamı yok.
Sonuçta o ekstra ders yapan hocalar babasının hayrına yapmıyor. Aldıkları maaşlar devlete giriyor gene.
-
@pcdoktor
ücretsiz eğitim hakkımız değilmi ? madem birşey yapılacak tam yapılsaydı. bugün 1.200 lira harç parası yatıran insanlar var.
zaten 1. öğretimin yatırdığı ortalama harç ücreti 150-200 lira arası diye biliyorum.
olan 2.öğretim öğrencisine oluyor
-
adamlar 2. öğretim harçlarınıda kaldırsa bu defa niye bize burs vermiyorsunuz gibisinden sesler çıkacak.
Yaranılmaz bu ülkeye.
-
pcdoktor636 bunu yazdı
2. öğretiminkilerde kalkar inşallah,ancak kalkmadı diye devlet bize bahmiiiy moduna girmenizin anlamı yok.
Sonuçta o ekstra ders yapan hocalar babasının hayrına yapmıyor. Aldıkları maaşlar devlete giriyor gene.
neden ikinci öğretim var hiç düşündünüzmü hep mualefet hep muhalefet
kaldırın ikinci öğretimi herkes kurtulsun amk
pcdoktor636 bunu yazdıadamlar 2. öğretim harçlarınıda kaldırsa bu defa niye bize burs vermiyorsunuz gibisinden sesler çıkacak.
Yaranılmaz bu ülkeye.
kusura bakma ama saçmalamakta sınır tanımıyorsun
DestinatioN tarafından 28/Ağu/12 20:41 tarihinde düzenlenmiştir -
http://haber.mynet.com/ikinci-ogretimin-harc-isyani-648308-guncel/
mynettende destek geldi .. umarım yatırılmadan kaldırırlar harçları
-
DestinatioN bunu yazdıpcdoktor636 bunu yazdı
neden ikinci öğretim var hiç düşündünüzmü hep mualefet hep muhalefet
kaldırın ikinci öğretimi herkes kurtulsun amk
pcdoktor636 bunu yazdıadamlar 2. öğretim harçlarınıda kaldırsa bu defa niye bize burs vermiyorsunuz gibisinden sesler çıkacak.
Yaranılmaz bu ülkeye.
kusura bakma ama saçmalamakta sınır tanımıyorsun
Yoo. O kadar harç kaldırılsın denildi kaldırıldı şimdide otu boku karıştırılıyo.
2. Öğretimde kaldırılsa garanti başka birşey istenicek eminim.
Bunun 10larca örneği var. Her zaman bir şekilde kıvırılıyo. Mesela suriye konusunda. Bu amq hükümeti bizi savaşa sokacak diye millet 10 sayfa sövdü bu forumda. Sonuç? Savaş çıkarmadı hükümet. Bu defada mevzuyu başka yere çektiler.
Aynı şekilde erdoğan davosa gitmeden önce tutup burda kükrüyo ama davosta kedi gibi olur diye hürriyet falan manşet attı.
Adam oradada aslan gibi devam etti. Bu defa davosta kasımpaşa havası diye manşet atıldı.
Buraya 100lerce örnek yazılır ama hiçbirinizin fikri gene değişmez. Uğraşmaya değmez kısaca.
-
pcdoktor636 bunu yazdı
@pcdoktor636; bir öğrencinin devlete maliyeti yıllık 5 6 bin tl iken sen neden harc vermiyosunda ben veriyorum ? Devlet sana neden bakıyoda bana neden bakmıyor ? Sen cok mu zeki sanıyosun kendini 1 2 puan fazla alarak ? Ben devletime her yıl 1200 tl harc yatırdım 4 yıl boyunca sen neden yatırmıyosun da kambur oluyosun senin mantıgın bu kadar. Bencilsin cünkü. Hocanın ekstra ders felan yaptıgı yok görevi bu yapıcak maasınıda alıcak devletde vericek. Memur mu sandın ordaki adamları sen aksam 5 olunca kapatıp gitsinler. ? 4 saat dersi varken 1 saat işleyip gidiyor ya da buralara siz calısın diyor buna diceksin ? Eminim senin tercih listende ikinci öğretmde vardı