folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 2. Öğretim Harçlarıda Kaldırılsın Diyorsanız

2. Öğretim Harçlarıda Kaldırılsın Diyorsanız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

buyrun hocalar.. ne kadar işe yarar bilmiyorum ama imzalayın sizlerde..

http://imza.la/ikinci-ogretim-harclari-da-kaldirilsin

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

bu ülkede,bu tür medeni şeyler nezaman kaale alındı ki hoca..

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek
    Poet bunu yazdı

bu ülkede,bu tür medeni şeyler nezaman kaale alındı ki hoca..

sap gibi durmaktan iyidir hacım 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bildiğim kadarıyla bunların bir geçerlilği yok, bazılarının ego tatmininden öte bir şey değil. daha hakkını nasıl arayacağını bilmeyen adamların harç vermemesine şaşmamak lazım.

adam gibi bir organizasyon yapar bilinçli birileri ve der ki herkes başbakanlığa şu formatta dilekçe yazsınlar göndersinler posta yolu ile ya da faks

ile. o zaman işleme alınır. ama böyle salak bir domain le kimin ne olduğu belli olmadığı bir şeyin ne ciddiyeti olur..

kusura bakmayın ama bilinçsiz adamların sürünmelerinden hiç rahatsızlık duymuyorum artık..

edit: 

İkinci Öğretim Harçları Da Kaldırılsın

Facebook   Twitter 6451 kişi imza.la'dı

1.öğretim ve aof harçları kaldırıldı 2. öğretim harçlarında hiç bir değişiklik olmadı kaldırmadınız bari 1. öğretim seviyesine indirin...

üslüba bak :) komedi vallahi billahi.. bu toplum ne zaman adam gibi hakkını arayacak bilmiyorum. ciddiyetsizlik diz boyu

unbalanced tarafından 28/Ağu/12 20:20 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Adamlar ne yapsa yaranamaz bu millete arkadaş.

2. öğretiminkilerde kalkar inşallah,ancak kalkmadı diye devlet bize bahmiiiy moduna girmenizin anlamı yok.

Sonuçta o ekstra ders yapan hocalar babasının hayrına yapmıyor. Aldıkları maaşlar devlete giriyor gene.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

@pcdoktor 

ücretsiz eğitim hakkımız değilmi ? madem birşey yapılacak tam yapılsaydı. bugün 1.200 lira harç parası yatıran insanlar var.

zaten 1. öğretimin yatırdığı ortalama harç ücreti 150-200 lira arası diye biliyorum. 

olan 2.öğretim öğrencisine oluyor

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

adamlar 2. öğretim harçlarınıda kaldırsa bu defa niye bize burs vermiyorsunuz gibisinden sesler çıkacak.

Yaranılmaz bu ülkeye.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı

2. öğretiminkilerde kalkar inşallah,ancak kalkmadı diye devlet bize bahmiiiy moduna girmenizin anlamı yok.

Sonuçta o ekstra ders yapan hocalar babasının hayrına yapmıyor. Aldıkları maaşlar devlete giriyor gene.

neden ikinci öğretim var hiç düşündünüzmü hep mualefet hep muhalefet

kaldırın ikinci öğretimi herkes kurtulsun amk

pcdoktor636 bunu yazdı

adamlar 2. öğretim harçlarınıda kaldırsa bu defa niye bize burs vermiyorsunuz gibisinden sesler çıkacak.

Yaranılmaz bu ülkeye.

kusura bakma ama saçmalamakta sınır tanımıyorsun

DestinatioN tarafından 28/Ağu/12 20:41 tarihinde düzenlenmiştir

destination@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

http://haber.mynet.com/ikinci-ogretimin-harc-isyani-648308-guncel/ 

mynettende destek geldi .. umarım yatırılmadan kaldırırlar harçları

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı
    pcdoktor636 bunu yazdı

neden ikinci öğretim var hiç düşündünüzmü hep mualefet hep muhalefet

kaldırın ikinci öğretimi herkes kurtulsun amk

pcdoktor636 bunu yazdı

Yaranılmaz bu ülkeye.

kusura bakma ama saçmalamakta sınır tanımıyorsun

Yoo. O kadar harç kaldırılsın denildi kaldırıldı şimdide otu boku karıştırılıyo.

2. Öğretimde kaldırılsa garanti başka birşey istenicek eminim.

Bunun 10larca örneği var. Her zaman bir şekilde kıvırılıyo. Mesela suriye konusunda. Bu amq hükümeti bizi savaşa sokacak diye millet 10 sayfa sövdü bu forumda. Sonuç? Savaş çıkarmadı hükümet. Bu defada mevzuyu başka yere çektiler.

Aynı şekilde erdoğan davosa gitmeden önce tutup burda kükrüyo ama davosta kedi gibi olur diye hürriyet falan manşet attı.

Adam oradada aslan gibi devam etti. Bu defa davosta kasımpaşa havası diye manşet atıldı.

Buraya 100lerce örnek yazılır ama hiçbirinizin fikri gene değişmez. Uğraşmaya değmez kısaca.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juliet
    Juliet's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı

@pcdoktor636; bir öğrencinin devlete  maliyeti yıllık 5 6 bin tl iken sen neden harc vermiyosunda ben veriyorum ? Devlet sana neden bakıyoda bana neden bakmıyor ? Sen cok mu zeki sanıyosun kendini 1 2 puan fazla alarak ?  Ben devletime her yıl 1200 tl harc yatırdım 4 yıl boyunca sen neden yatırmıyosun da kambur oluyosun senin mantıgın bu kadar. Bencilsin cünkü.  Hocanın ekstra ders felan yaptıgı yok görevi bu yapıcak maasınıda alıcak devletde vericek. Memur mu sandın ordaki adamları sen aksam 5 olunca kapatıp gitsinler. ? 4 saat dersi varken 1 saat işleyip gidiyor ya da buralara siz calısın diyor buna diceksin ? Eminim senin tercih listende ikinci öğretmde vardı

011100110110000101111010011000010110111000101110011000010111011001101001
Toplam Hit: 5104 Toplam Mesaj: 43