folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 2. Öğretim Ücretsiz Olsun Diye 15 Kişi Göz Altında..

2. Öğretim Ücretsiz Olsun Diye 15 Kişi Göz Altında..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReSPecT
    ReSPecT's avatar
    Erkek

lan varya çoğunuz oraya girmek için dua ettiniz 1. öğretim puanlarından 20 30 puan düşük yerler için fiyatını bile bile ve yıllarca ödediniz belki şimdi 1.öğretimlerin kaldırıldı diye bizim ne farkımız var diyosunuz ve eşitlikten bahsediyosunuz bende yazardım o zaman 2. öğretim sonra nerde eşitlik der isyan eder bedava olsun derdim çakalsınız ya.. birde daha benzinden arabadan bahsediyosun polyannacılık oyna sen..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    ReSPecT bunu yazdı

lan varya çoğunuz oraya girmek için dua ettiniz 1. öğretim puanlarından 20 30 puan düşük yerler için fiyatını bile bile ve yıllarca ödediniz belki şimdi 1.öğretimlerin kaldırıldı diye bizim ne farkımız var diyosunuz ve eşitlikten bahsediyosunuz bende yazardım o zaman 2. öğretim sonra nerde eşitlik der isyan eder bedava olsun derdim çakalsınız ya.. birde daha benzinden arabadan bahsediyosun polyannacılık oyna sen..

Ya her söylediğinle batıyorsun. Çok komiksin harbiden sen yav zuahdua. Ben bedava olsun dedim mi? Soruyu bile anlayamamışsın. Sen soruma cevap versene o zaman? Soruda konuya benzer bir örnek var. Senin mantığına uyan bir örnek. Polyannacılık ne demek biliyor musun? Sorduğum soruyla ilişkisi ne?

Yeniden zekana hayran kaldım mauhduash. Örnek alınmaması gereken birisin.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Keşke şu 2. öğretim harçlarınıda kaldırsalardıda derse girecek 1 tane hoca bulamasalardı amq.

O zaman görürdük nasıl bi okuma aşkı var sayın 2. öğretimdeki öğrencilerimizin..

Hocalar gelmiyo boş boş oturuyoz oh ne güzel diye partimi yaparlardı,yoksa ders peşindemi koşarlardı meçhul..

Hocalarda zaten babasının hayrına geliyordu o saatte derse.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı

Keşke şu 2. öğretim harçlarınıda kaldırsalardıda derse girecek 1 tane hoca bulamasalardı amq.

O zaman görürdük nasıl bi okuma aşkı var sayın 2. öğretimdeki öğrencilerimizin..

Hocalar gelmiyo boş boş oturuyoz oh ne güzel diye partimi yaparlardı,yoksa ders peşindemi koşarlardı meçhul..

Hocam harçla hocanın gelip gelmemesi arasında ne fark var.Hoca alsın maaşını, zaten dediğin o saat öyle gece yarısı değil bizim 2. öğretim 7 bilemedin 8 de bitiyor.Zaten 1. öğretimler de genelde 5 gibi bitiyor dersleri, dediğin 3 saat fazla için bu kadar laf söylüyorsan diyecek birşey bulamıyorum.

Ayrıca respect sen harbiden gerizekalısın, iyiki ta ebesinin şeyinde okuyorsun sana da bu yakışır zaten.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı

Siz harç vermediğinizde hocalarınız maaş almıyor sanırım ?

İkinci öğretim harçları kalksın demek yanlış zaten ama aynı kalmasıda yanlış bunu anlayamadınız onun yerine "Keşke hocaları girmeseydi", "keşke acı çekselerdi" diyerek milletin iyiliğini istemeniz (bakış açınıza göre) ne kadar iyi olduğunuzu belirtiyor.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    ReSPecT bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı
    ReSPecT bunu yazdı

arkadaş 400 tl lik farktan bahsediyosun yanlış olan bişey yok diyosun bak şimdi
    mühendislik fakültesi 1. öğretim harcı 387 tl . 2.öğretim harcı 1529 tl .  400 tl lik farkı gösterirmisin bunlar dönemlik değil senelik ücretler

Yav kardeşim sen lafımı anlamak mı istemiyorsun? Benim kastetmek istediğim şey ne? Aradaki farka insin o zaman ikinci öğretim harcı diyorum. Çok mu önemli buradaki sabit fiyatların netliği? Harçları benim yazdığım yazılar mı belirleyecek. Beynini anlatmak istediğime odakla.

Daha beyninden bahsediyosun :D :D sen benim beynimi bırak kendi beyninin bulduğu 400 tl lik farkı göster. benden 20 puan farkla daha iyi bi üniversitede okucaksınız bide farkınız olmıcak o zaman benim 10 saatlik yere gitmem niye arkadaş bu ücreti bilerek yazdınız hepiniz bende bilerek yazmadım şimdi git öde paranı paşa paşa ..

Sen neyin kafasını yaşıyon amk ?

Takıldın 400 TL'e mal mısın nesin?

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buiyimi
    buiyimi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ikiside ücretsiz olsaydı yine haksızlık olacaktı,
    en uygunu 2.öğretimin kaldırılması yeni üniversiteler, kampüsler açılması ve puanların düşürülmesi :F

7 itiraf var Trabzonspor komple beraat, cemaatin keskin kılıcı Göksel Gümüşdağ beraat. 25 Milyon Herşeyin Farkında.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mungabunga
    mungabunga's avatar
    Erkek

seneye ne olacak

birinci öğretim puanı yükselecek ve kontenjan azalacak

ikinci öğretim puanı düşecek ve kontenjan artacak

lys sistemini eleştirmek varken neden bununla uğraşıyoruz..? istediğimiz bölümü kazanmak için boktan lys den yüksek puanlarla geçmek zorunda kalyoruz..

ikinci öğretim puanları düşsün .. fiyatı ne kadar artarsa sorun değil :)))

ve bu konuda başka bir şey söylemeyeceğim...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Ne güzel ne güzel... Alkışlar, burada birbirine giren arkadaşlara olsun barim.

Kürt-Türk yaptılar?

Alevi-Sünni yaptılar?

Arap baharı dediler?

BOP dediler?

Devletin CUMHURİYET savcısını, devletin sınırına, teröristin ayağına yoladılar teröriste hizmet etsin diye?

Eğitim sistemini köçek karılara döndürdüler?

... Vs Vs Vs...

Sesiniz bu kadar gür mü çıkıyodu o zaman? Ya da biz mi duymadık?

Bunların hepsi salt karmaşa yarattı sanırsam naçizane aklımla. Daha aklıma gelmeyen neler neler..

Hangisinde böyle yüksek sesle bağırdınız ki la? Hangisinde birbirinizin IQ'sunu sorguladınız???

43 yaşın bana verdiği yaşam deneyimini paylaşayım yüksek izninizle;

BÖL, PARÇALA, YÖNET...

Aferin..

Biraz daha içem de bari...

Düşün birbirinize. Ben içiyom...

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

bazılarının yavşaklığı midemi bulandırıyor artık. onun için böyle konulara birşey de yazmaz oldum.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 9340 Toplam Mesaj: 83