2. Öğretim Ücretsiz Olsun Diye 15 Kişi Göz Altında..
-
pcdoktor636 bunu yazdı
Keşke şu 2. öğretim harçlarınıda kaldırsalardıda derse girecek 1 tane hoca bulamasalardı amq.
O zaman görürdük nasıl bi okuma aşkı var sayın 2. öğretimdeki öğrencilerimizin..
Hocalar gelmiyo boş boş oturuyoz oh ne güzel diye partimi yaparlardı,yoksa ders peşindemi koşarlardı meçhul..
Hocalarda zaten babasının hayrına geliyordu o saatte derse.
Anasını siktiğimin imamlarına o kadar maddi kaynak aktaracaklarına eğitime aktarsınlar.
-
pcdoktor636 bunu yazdıPyramiD bunu yazdıpcdoktor636 bunu yazdı
yaptığınız kanunsuzluğu burda mazlumluk gibi göstermeye,acındırmaya çalışmayın cidden komik oluyor.
Kimse zorla 2. öğretime göndermiyor. Bu kadar okuma sevdalısıysanız çalışın kimse çalışmayın diye sizi zorlamıyor gene..
Tüm dünyada eğitim paralı,bizim türkiyede eğitim haktır satılamaz. Ok by kanka.
burda 2. öğretim de parasız olsun diyenler göz altına alındı ama amaç eğitimin parasız olması , parası olmayan ailelerin çocuklarını okula göndermediklerini bilirim dünyanın her yerinde eğitim paralı diyen arkadaş iyi araştır her yerinde paralımı diye ?
Farz edelimki her yerinde paralı bu Türkiyede parasız olsun diğer dünya ülkelerini niye örnek alıyorsun ? bu konuda benimde örnek alabiliceğim ülkeler var..
Ayrıca izin verdilerde onlarmı izin almadı ÖDP legal bi parti her yapıcagı eylem için başvuru yapar..
Bağırarak birşey olmaz diyen arkadaş sindirilmişliğin verdiği birşey bu zamanında bağırarak ne haklar kazanıldı bir araştır şimdi hepsini kaybeden bir toplum var.
Diğer dünya ülkelerini niye örnek alıyorsun.. Hm gerçekten çok mantıklı. İşinize gelince batılılaşma falan. İşinize gelmeyince durum farklı.
Dünyanın kalanını niye örnek alıyoruz diye sorulan bu aşırı mantıklı soruya şöyle bir cevap verelim: Çünkü dünyanın geri kalanı bizden çok önde olduğundan olabilirmi? Hiç aklınıza geldimi böyle birşey :)
Öğrenci iyiyse zaten burs bulabiliyor. Çok sıkıntılı bir durum değil. Bir öğretmenimin dediği cümle şu:Üniversitede aldığım burs kadar şimdi maaş almıyorum..
Bırakın bu ezilmişlik edebiyatlarını yani.
Ben Eşit Ağırlık Öğrencisiydim Sözelden tercih yaptım radyo tv sinema Erciyesi Kazandım. bnm sıralamam 42 bin puanım 383 idi. alan dışı tercih muhabbetinden puanım 373 sıralamamda 46.600 oldu. n.ö yerine 2. öğretim geldi.
1 sene sonra alan dışı tercihte katsayı zımbırtısını kaldırdılar. bi kaç bişey daha yaptılar.
sınavda 359 alan öğrenci 35 bin sıralamaya girdi bnden daha iyi yere girecek. bu sene şimdi bu adam benden daha mı çok çalışmışta hakediyor o yeri ?
harc yatırmayacak n.ö olacak felan..
ben 1 milyar para verecem. gece 11 de okuldan çıkıcam eve gitmeye saat 12 hatta 1 olacak. bazı günler otobüs seferleri 11:30 da bittiği için bazı mahallelere taksiyle gidicez bide ona bi sürü para..
o yüzden kimse kafasından hikaye yazmasın daha fazla çalışaydınız şöyle böyle diye. 2.ö okumak daha zor bişey. yemekhane saatleri ders saatiyle çakışıyor 1 lira yerine kantinden 5 liraya yemek yiyoruz. bir sürü örnek var..
-
üniversite eğitimi dediğin lise 1 eğitimi alın başınıza çalın üniversitelerinizi...
-
1. Öğretim veya 2. Öğretim hikaye ,
hala küfür etmeden tartşışamıyorsanız boşuna okuyorsunuz ...
2. Öğretimdekiler harç yatırıyorlar ama hem çalışıp hem de okuma imkanları var.
Hayata 1. Öğretimdekilerden en az 1 adım önde başlıyorlar.Üniversite bittiğinde çalışma hayatında da tecrübeli oluyorlar ve daha kolay iş buluyorlar
Üniversite sonrasında iş bulmak için en öemli kriter tecrübedir.İşi bilmiyorsanız diplomanızın hiçbir önemi yoktur.2 Öğretimdekiler bu avantajlarını çok iyi kullanırlarsa şikayet etmezler.
-
pcdoktor636 bunu yazdı
yaptığınız kanunsuzluğu burda mazlumluk gibi göstermeye,acındırmaya çalışmayın cidden komik oluyor.
Kimse zorla 2. öğretime göndermiyor. Bu kadar okuma sevdalısıysanız çalışın kimse çalışmayın diye sizi zorlamıyor gene..
Tüm dünyada eğitim paralı,bizim türkiyede eğitim haktır satılamaz. Ok by kanka.
Don't feed the troll.
-
lan akp bi işinde doğru olsun :D
2. öğretimlerin harçlarının kalkmasına bende karşıyım. eşitlik, haktan bahsedecek olursak.
ama yine bi eşitsizlik var.
2. öğretimlerin harcı harbiden yüksek amk.
ben üni.yi 1. öğretimde okudum. bizim harçlar düşüktü bide kredi alıyorduk ordan kesiyorlardı. ama ev arkadaşım 600 lira ödüyordu 2. öğr.
haktan adaletten bahsedeceksek. 2. öğretimlerin harcınında yarıya inmesi lazım. 500se 250 olsun. tabi bizim dememiz bişey değiştirmeyeek ama 2.öğretiminde bedava olması olacak iş değil.
not. açıköğretim rulz. seneye bi daha kaydolcam :B diploma koleksiyonu yapacam :B
-
bence başlığı şeyi bulup kıllısını arayan 15 kişi göz altında olarak değiştirmelisin ((:
-
FOXXLY bunu yazdı
lan akp bi işinde doğru olsun :D
2. öğretimlerin harçlarının kalkmasına bende karşıyım. eşitlik, haktan bahsedecek olursak.
ama yine bi eşitsizlik var.
2. öğretimlerin harcı harbiden yüksek amk.
ben üni.yi 1. öğretimde okudum. bizim harçlar düşüktü bide kredi alıyorduk ordan kesiyorlardı. ama ev arkadaşım 600 lira ödüyordu 2. öğr.
haktan adaletten bahsedeceksek. 2. öğretimlerin harcınında yarıya inmesi lazım. 500se 250 olsun. tabi bizim dememiz bişey değiştirmeyeek ama 2.öğretiminde bedava olması olacak iş değil.
not. açıköğretim rulz. seneye bi daha kaydolcam :B diploma koleksiyonu yapacam :B
İşte bu diyorum. Beyni olan vatandaş nasıl belli ediyor kendini. Ağzından prd alnından öpecem seni.
Diğer herkes "beter oldun amk sike sike ödeyeceksiniz ulan" modunda. Senin gibi millet çoğalsa zaten sorun kalmaz şu memlekette.
-
Orada Durun Şimdiii ! ! ! İyi okuyun burayı. Bu olay mersinde oldu. Olayda ön saflarda yer alan mavi tişörtlü onun bunun çocuğu 5465774 yıldır 2 yıllık okuyor. Aynı üniversitedeydik adamlar terörist herşeye eylemdeler ama bildiğin pkk sempatizanı yavşaklar kaç defa kavga ettik bayrak bile yaktı bu yavşaklar üniversitede. Halen o şişko olanla mahkememiz devam etmekte asilkanla birlikte. Böyle harç kalksın edebiyatı yapmasınlar. Üniversitede de gördük yök kalksın ardından 2 zılgıt sonra ana dilde eğitim eller zafer işareti kürdistane kürdistane diye marşa giriyorlar. Bunların alayını tanıyorum kanları 5 kuruş etmez kalitesiz haysiyetsiz insancıklar....
4eye tarafından 01/Eyl/12 20:30 tarihinde düzenlenmiştir -
neyse boşver edit
pcdoktor636 tarafından 01/Eyl/12 20:39 tarihinde düzenlenmiştir