2 TON Mühimmat İle Saldırı
-
https://youtu.be/5xGenAeXWAc D
Duru Karakol baskini Lice Diyarbakir
Bu baskinda bahsettigi gibi 36 sehit falan verdogimiz onlarin abartisi bu baskinda hic sehit yoktu.
Simdi bakarsaniz neden durdurulamiyor neden bakmiyolar gibi sorulariniza cevap alirsiniz
-
Acilen APO' nun kellesinin alınıp, F16 ile kandil semalarına bırakılması lazım.
-
ozgunlu bunu yazdı
Izdırap olsun diye kesersin, "devlet korktu" deyip kahraman ilan ederler.
İtin ağzına kemik vermeye gerek yok hocam.
Geberip gider 2 gün sonra.
-
Th3Ultra bunu yazdıozgunlu bunu yazdı
Izdırap olsun diye kesersin, "devlet korktu" deyip kahraman ilan ederler.
İtin ağzına kemik vermeye gerek yok hocam.
Geberip gider 2 gün sonra.
Zaten halkın gözünde kahraman, hikaye bunlar.
Korkan taraf zaten biziz, kesilirse herkese gerekli mesaj iletilmiş olur.
-
Gordukce guluyorum amk tsk nin ve tc nin acziyetine bakiyorum bidaha guluyorum kucuk olan kinadi mi bu olayi tek yaptiklari sey kinamak cunku
-
mevzu belli karakola fazlaca sokulamayacaklarını bildikleri için en etkili tesiri vermek istemişler.
vurulan yada olayların olduğu yerlere bakın hep kaçakçılığın olduğu yerler.güneydoğu yanında son yıllarda doğu kapısındanda
yürüyen kaçakçılığın arttığı görülüyor.
-
dün hasankeyfe gittim arazi için çıkışta bir askeri karakol var bir daha gittiğimde resmini atarım . eski köhne bir yapı yıkık perişan sadece dikenli telle çitlemişler dışarıda bir iki araç iki kulede iki mehmetçik . yani girmek isteyen her haliyle girer oraya yazık devlete yazık trilyon dolarların çarçur edildiği ülkede bu tarz askeri yapılar düşmana avantaj sağlar . oraya iki tane kınalı kuzunun konulmasıyla vatanın koruncağınımı sanıyor acaba baştakiler . sadece şehidlik mertebesine ulaşıyorlar olanda onların gariban anneye babaya oluyor .
-
Oruspu çocukları işte ne bekleyeceksin
-
Th3Ultra bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
kaç kişi ölünce komik sayılmaz? alt limit nedir?
Konuyu saptırmada bir dünya markasısın hocam.
2 TON mühimmat ile 2 askerin şehit olması... Daha kötüsü de olabilirdi. Elbette ateş düştüğü yeri yakar fakat, 2 tonluk mühimmatın bir toplu taşıma aracının yanından geçerken patlatıldığını düşün?
Bunlar beyinsiz. Bunu demek istiyorum.. Hala 2 şehidi önemsemediğim izlenimi yaratmaya çalışıyorsun.
Helal süper devam.
Amaclari yiginla adam oldurmek degil kardesim. Oyle olsa gider pazar yerinde patlatir adam.
Amac huzursuzluk ortami olusturmak, gundemde kalmak.
-
ozgunlu bunu yazdı
Counter Strike da kaldığın yerden devam et.