folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 2 TON Mühimmat İle Saldırı

2 TON Mühimmat İle Saldırı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

@RETRET ne zaman yazar diye bekliyordum. Adam gelmiş saydırmış gitmiş. Daha teknik bilgiler bekliyordum :/

Şehit askerlerimize Allah rahmet eylesin.

literatur tarafından 03/Ağu/15 00:48 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cayan
    Cayan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Kutikula bunu yazdı
    1049 bunu yazdı
    Kutikula bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

İş kafaya koymayla alakalı eğer kafaya koyarsan yapacağın işi her türlü yaparsın mesela benim gibi yüksek iq lu biri bir plan yapsa en az 300-500 adam öldürürüm ve bunu sadece bir günde yapabilirim, diğer günleri var sen düşün,

afedersin de bok yaparsın

Yapılır neden yapılmasın? Plastik patlayıcıyla yüklü 4-5 adet aracı sok bakalım bir avm otoparkına. Bu araçları da en etkili hasar verebileceğin kolonların altına sokuver. Uzaktan da patlat bu bombaları. Ondan sonra bir sigara yakıp ölü sayısını seyret. Özellikle cumartesi ve pazar günleri böyle bir saldırı yapsan kalabalık bir avmde ölü ve yaralıların sayısı bini geçer. Koordine bir şekilde bu iş yapılırsa bir günde bırak 300ü 500ü İstanbul gibi kalabalık bi şehirde 10binden fazla kişiyi öldürebilirsin. 

saçma sapan konuşmayın kardeşim burası anadolunun ücra köşesi değil İSTANBUL. O el-kaidenin patlattığı zamanda değilsin hiçbir bok yapamazsın. Ayrıca burada böyle şeyler yazarak kendinizi takibe aldırmayın. harbiden eski tbt klişesini geçtim artık akıllı adam kalmadı ya.

Ben anlamıyorum tbt böyle bir yer değildi bildiğin faşist, ırkçı yuvası olmuş.

https://www.youtube.com/watch?v=jQk82bpUy1Y
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    newtonunkafasi bunu yazdı
    Kutikula bunu yazdı
    1049 bunu yazdı
    Kutikula bunu yazdı

İş kafaya koymayla alakalı eğer kafaya koyarsan yapacağın işi her türlü yaparsın mesela benim gibi yüksek iq lu biri bir plan yapsa en az 300-500 adam öldürürüm ve bunu sadece bir günde yapabilirim, diğer günleri var sen düşün,

Yapılır neden yapılmasın? Plastik patlayıcıyla yüklü 4-5 adet aracı sok bakalım bir avm otoparkına. Bu araçları da en etkili hasar verebileceğin kolonların altına sokuver. Uzaktan da patlat bu bombaları. Ondan sonra bir sigara yakıp ölü sayısını seyret. Özellikle cumartesi ve pazar günleri böyle bir saldırı yapsan kalabalık bir avmde ölü ve yaralıların sayısı bini geçer. Koordine bir şekilde bu iş yapılırsa bir günde bırak 300ü 500ü İstanbul gibi kalabalık bi şehirde 10binden fazla kişiyi öldürebilirsin. 

saçma sapan konuşmayın kardeşim burası anadolunun ücra köşesi değil İSTANBUL. O el-kaidenin patlattığı zamanda değilsin hiçbir bok yapamazsın. Ayrıca burada böyle şeyler yazarak kendinizi takibe aldırmayın. harbiden eski tbt klişesini geçtim artık akıllı adam kalmadı ya.

benim o yorumumdan nasıl bir faşistlik çıkardın onu anlayamadım. Otobüste ayağınıza bassalar yanlışlıkla ''Faşist'' diye ağlayacaksınız.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    literatur bunu yazdı

@RETRET ne zaman yazar diye bekliyordum. Adam gelmiş saydırmış gitmiş. Daha teknik bilgiler bekliyordum :/

Şehit askerlerimize Allah rahmet eylesin.

Ben olayın özüne indim. Bütün olay hatalı çiftleşmeden kaynaklanıyor.

2000 li yılların başında olsak patlayıcıların teknik bilgisini verirdim. şimdi ingilizcesini internette bulabildiğin bir şeyin türkçesini yazmak bile yasak kanundan ötürü... yalnız şunu söyleyeyim işi bilen adam kokusundan anlar kaçar, kokuyor hacı.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    ANZAK
    ANZAK's avatar
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı

O olayın altında illaki başka bir şeyler vardır 2 ton ve traktörle getirmisler kamyon falan olsa belli hızla gelirken bisey yapamamış diyebiliriz de traktör de yokki böyle bir şey yavaş kim niye dur demedi niye durmadiysa vurması sorulur ? 

Ulan kim dur diyecek oradaki halkmi dur diyecek oradaki halk zaten asil teror dur dermi 2 tane nobetci varmis 2 side sehit oldu onlarda nobet sirasinda demekki napiosalar fark etmemisler

Amatör forever
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cayan
    Cayan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Kutikula bunu yazdı
    newtonunkafasi bunu yazdı
    Kutikula bunu yazdı
    1049 bunu yazdı
    Kutikula bunu yazdı

benim o yorumumdan nasıl bir faşistlik çıkardın onu anlayamadım. Otobüste ayağınıza bassalar yanlışlıkla ''Faşist'' diye ağlayacaksınız.

Sizi kast etmedim arkadaşın serzenişine genel bi yanıt verdim sadece.

https://www.youtube.com/watch?v=jQk82bpUy1Y
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

@Balyoz99 Hocam us bolgeleri haric karakollarin girisinde bariyer koruyucu kapan vs var. Karakollarin etrafi dikenti tellerle ve bariyerle cevrili yeterlimi degil Hesco oyle pek yaygin degil.

Afganistanda bunlari gorupte bizde olmamasi asiri derecede dusundurucu.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Hiçbir terör örgütü politik bir amacı olmadıkça sivillere yönelik bomba saldırısı düzenlemez. Terör çoğu zaman zannedildiği gibi anarşizm kokan, kuralsızlık ve katliam peşinden koşan bir olgu değildir. Alçakça, haince hatta şerefsizce bir şeyler yapsalar da belirli bir politika çerçevesinde bunu yaparlar. Bunu analiz edebilmek için sakin bir bünyeye sahip olmak lazım. Yaşananlar acı olsa da analiz etmek için kendini soyutlayabilmen, duygularını kenara itebilmen lazım. Bizde bu eksik olduğundan olaylara anlam veremiyoruz. Kafamızdaki dar perspektifle okuduklarımızla yorum yapıyoruz.

PKK zaten amacı bilinen bir terör örgütü. Meseleleri devletle, devletin kolluk kuvvetleriyle. PKK'nın bu kadar patlayıcıyla İstanbul'un merkezinde bomba patlatacağını beklememek lazım.

IŞİD'de aynı şekilde. Türkiye zannedildiği gibi orta doğu bataklığındaki bir ülke değil. Provokatif haberlerle galeyana gelmemek lazım. Şu anda hiçbir terör örgütü doğrudan şehir merkezlerinde canlı bomba saldırısı düzenlemez. Eline bir şey geçmez. 

Peki Suruç'ta ne oldu diye sorabilirsiniz. Suruçta saldırı yapılan ve fitil ateşlenen kesimin kim olduğunu biliyoruz. Orada yapılacak bir saldırı herkesin eline koz verdi. Bir anda dengeleri değiştirdi. Yani bu da hesaplı kitaplı ve hedefli bir saldırıydı. Sırf Kürtler diyeya da bir gösterici grubu tenhada yakaladılar diye bomba patlatıldığını düşünmüyorum.

Bir karakola yapılacak saldırıyla 30-40 askeri şehit ettiklerinde bunun etkileri ne olur düşündünüz mü? Bunun yerine 1-2 şehit üzerinden hareket ettiklerinde daha az tesiri oluyor. Hele bir de Türkiye gibi 30 yıldır uyuşmuş, artık tepki veremeyecek kadar tecrübe edinmiş bir ülkede çoğu zaman göz ardı ediliyorlar. 

Beklenmese de hala daha iki tarafta çözüm süreci taraftarı diye düşünüyorum. Çünkü bu işin silahla çözülmeyeceğini örgütte devlette biliyor. Mevcut şartlarda bu çatışmalardan kim kârlı çıkar, kim sıkıntı yaşar bunları gözlemek lazım. Ortalık sakinleştiğinde, hükümet belirlendiğinde sürecin devam edeceğini düşünüyorum. Bu sebeple ne aşırı tepki ne de aşırı etki gösteriliyor. Herkes birbirini tartıyor. 

Toplam Hit: 6717 Toplam Mesaj: 47
güncel