2 TON Mühimmat İle Saldırı
-
Ben Doğubayazıt'ta yaşıyorum ve patlamanın olduğu yere 10 km uzaklıktayım, gece tv izlerken o kadar şiddetli bir ses ile irkildim ki ev başıma çöktü sandım. deprem oldu sandım lambalara baktım sallanmıyor daha sonra anladım bir yere saldırıldığını.
Malesef şehit verdik ve allah rahmet eylesin ancak yeniden silahlar susmalı, ne olursa olsun savaşa sürüklenmemeliyiz. Vatan sağolsun elbet ancak bir ananın eşin çocuğun ağlaması insanın yüreğini dağlıyor, hele ki bu şehitlerin hükümetten birinin yakını olmadığını bilmek daha acı verici... İnşallah huzura kavuşuruz.
-
TorNaVida bunu yazdıasiminnesli bunu yazdı
O olayın altında illaki başka bir şeyler vardır 2 ton ve traktörle getirmisler kamyon falan olsa belli hızla gelirken bisey yapamamış diyebiliriz de traktör de yokki böyle bir şey yavaş kim niye dur demedi niye durmadiysa vurması sorulur ?
Hocam siz komedimisiniz ya hicmi askerlik yapmadinizmi yapmadiysaniz sorun birilerine.
Karakolun icinemi girip mi patlatmislar. Karakolun onunde gunde 1000 tane arac geciyo masum koylu vatandasin traktoru hergun geciyo karakolun onunden gene gecerken patlatmislar nizamiyede nobet tutan 2 personel sehit olmus.
adam senın ustun oluyor askerde :D subay kendısı
-
hipokondriyak bunu yazdıTorNaVida bunu yazdıasiminnesli bunu yazdı
O olayın altında illaki başka bir şeyler vardır 2 ton ve traktörle getirmisler kamyon falan olsa belli hızla gelirken bisey yapamamış diyebiliriz de traktör de yokki böyle bir şey yavaş kim niye dur demedi niye durmadiysa vurması sorulur ?
Hocam siz komedimisiniz ya hicmi askerlik yapmadinizmi yapmadiysaniz sorun birilerine.
Karakolun icinemi girip mi patlatmislar. Karakolun onunde gunde 1000 tane arac geciyo masum koylu vatandasin traktoru hergun geciyo karakolun onunden gene gecerken patlatmislar nizamiyede nobet tutan 2 personel sehit olmus.
adam senın ustun oluyor askerde :D subay kendısı
askeri okul öğrencisi :) gata tıbbiye
tornavida tahmin ettiğim üzere ya uzman ya da astsubay o yüzden tornavidadan daha tecrübeli olduğunu düşünmek komik olur operasyon ve intikal deneyimi açısından çocuk meslek öğreniyor askeri bilginin yanı sıra
askerlik yapan herkes bilir askeriyenin tüm yükü aslında uzman ve astsubaylardadır. -
Balyoz99 bunu yazdı
Adamlar karakolu yıkmış daha ne yapsın. Ortalama insanın zekasına sahip olabilseler çok daha etkili saldırılar yapabilirler. Jandarma ve polis karakolları, müdürlükleri çalıştığım şirket kadar bile korunamıyor.
Ortalama insan zekasına sahip bir beyin o şekilde kandırılamaz. Bunlarda sürekli amca hala dayı teyze çocukları sikiştiği için çekinik olan genler baskın hale geliyor. Allahın lanetlediği pislikler bunlari. Bunlarda gözlemlediğim en enteresan özellik empati yoksunu olmaları ve ana bacı kuzen farketmeden çata çuta cinsel yönelime girmeleri, hiç bir şey bulamadıkları zaman amca oğlu amca oğluna fantazileri var. Netice itibariyle bozuk doğup bozuk devam ediyorlar ve mahsül ortada. Dıştan bakınca insan yanına gidince bok.
-
RETRET bunu yazdıBalyoz99 bunu yazdı
Adamlar karakolu yıkmış daha ne yapsın. Ortalama insanın zekasına sahip olabilseler çok daha etkili saldırılar yapabilirler. Jandarma ve polis karakolları, müdürlükleri çalıştığım şirket kadar bile korunamıyor.
Ortalama insan zekasına sahip bir beyin o şekilde kandırılamaz. Bunlarda sürekli amca hala dayı teyze çocukları sikiştiği için çekinik olan genler baskın hale geliyor. Allahın lanetlediği pislikler bunlari. Bunlarda gözlemlediğim en enteresan özellik empati yoksunu olmaları ve ana bacı kuzen farketmeden çata çuta cinsel yönelime girmeleri, hiç bir şey bulamadıkları zaman amca oğlu amca oğluna fantazileri var. Netice itibariyle bozuk doğup bozuk devam ediyorlar ve mahsül ortada. Dıştan bakınca insan yanına gidince bok.
Iso ne durumda :)
-
Vatan sagolsun
-
ozgunlu bunu yazdıUTHO bunu yazdıozgunlu bunu yazdı
Acilen APO' nun kellesinin alınıp, F16 ile kandil semalarına bırakılması lazım.
Counter Strike da kaldığın yerden devam et.
Counter Strike yapıyorlar zaten askerlerimizi, biz de anca boş dağlara bomba atalım.
O bombaların, bir F-16 nın kalkıp inmesinin maliyetinden haberin vardır umarım.
Yıllardır aynı terane, vurmadan kısasa kısas yapmadan olmaz o iş.
Tatbikat olarak düşün hocam.
-
1049 bunu yazdıKutikula bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
İş kafaya koymayla alakalı eğer kafaya koyarsan yapacağın işi her türlü yaparsın mesela benim gibi yüksek iq lu biri bir plan yapsa en az 300-500 adam öldürürüm ve bunu sadece bir günde yapabilirim, diğer günleri var sen düşün,
afedersin de bok yaparsın
Yapılır neden yapılmasın? Plastik patlayıcıyla yüklü 4-5 adet aracı sok bakalım bir avm otoparkına. Bu araçları da en etkili hasar verebileceğin kolonların altına sokuver. Uzaktan da patlat bu bombaları. Ondan sonra bir sigara yakıp ölü sayısını seyret. Özellikle cumartesi ve pazar günleri böyle bir saldırı yapsan kalabalık bir avmde ölü ve yaralıların sayısı bini geçer. Koordine bir şekilde bu iş yapılırsa bir günde bırak 300ü 500ü İstanbul gibi kalabalık bi şehirde 10binden fazla kişiyi öldürebilirsin.
saçma sapan konuşmayın kardeşim burası anadolunun ücra köşesi değil İSTANBUL. O el-kaidenin patlattığı zamanda değilsin hiçbir bok yapamazsın. Ayrıca burada böyle şeyler yazarak kendinizi takibe aldırmayın. harbiden eski tbt klişesini geçtim artık akıllı adam kalmadı ya.
-
UTHO bunu yazdıRETRET bunu yazdıBalyoz99 bunu yazdı
Iso ne durumda :)
yüklüyorum şu anda :D
-
RETRET bunu yazdıBalyoz99 bunu yazdı
Hocam zçöczxmczçöcmzc kahkaha attım