2. Yerleştirme Klavuzu Yayınlandı
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
myolar 12. sayfada
siteye giremeyenler
http://www.fileserve.com/file/sh4svsf
bu iyi geldi hocam...
-
Aha hayatımın donum noktasııı...Sonunda geldı lanet olası ek yerlestırme...
Insalah bı yerele kapak atarız...Bu sene barı olsun yoksa calısmaya gıdıcem ooooofffffffff :((
-
apokontek bunu yazdı:
Aha hayatımın donum noktasııı...Sonunda geldı lanet olası ek yerlestırme...
Insalah bı yerele kapak atarız...Bu sene barı olsun yoksa calısmaya gıdıcem ooooofffffffff :((
-----------------------------hakkında hayırlısı olur inş.
-
saolasın hocam,inşallah :( Allah Tum kardeslerımızın yardımcısı Olur Insallah..
-
Sorularınızı açık ve net olarak yazın cevap vermeye çalişayim
-
Şimdi tercih klavuzunda 2 yıllıklarda şöyle bırsey gordum...Mesela anestezı bolumunde asagıdakı gıbı yazıyor
Anestezi YGS-2 2 213.569 10,2,D,92
Burdakı 213 puanın ustunde En kücük Puan dıye bırsey yazıyor...Yanı sımdı bu puan bu bolumun bu sene almıs oldugu en dusuk puanlı ogrencının puanı mı?
-
mehmetcan bunu yazdı:
Sorularınızı açık ve net olarak yazın cevap vermeye çalişayim
-----------------------------kardesim ben ösymce girne amerikan üniversitesi Türk dili edebiyat ögretmenligine yerlesdim... ama kayit yaptirmadim benim ek tercih hakkim kalmadi degilmi ? yapabilirmiyim ?
-
Mx0TBT bunu yazdı:
osy sifreyı nerden bulucaz
-----------------------------eğer şifreni bilmiyorsanki şu an öyle bir halin var,
ösym bürosuna gidiyorsun ya da bir lise veya tercih yapabielcegin okula. 2 lira veriyorsun şifreni yeniliyorlar.
istanbul aydın üni ye gelecekleri beklerim :) haber edin yeter eheh :)
-
Nurky bunu yazdı:
Mx0TBT bunu yazdı:
osy sifreyı nerden bulucaz
-----------------------------eğer şifreni bilmiyorsanki şu an öyle bir halin var,
ösym bürosuna gidiyorsun ya da bir lise veya tercih yapabielcegin okula. 2 lira veriyorsun şifreni yeniliyorlar.
istanbul aydın üni ye gelecekleri beklerim :) haber edin yeter eheh :)
yok yapamiyorsun , aöf kontenjansiz bölümleri ne yerleşen ve tercih yapımda yerlesemeyenler. ek tercihten yararlanabiliyor -
apokontek bunu yazdı:
Şimdi tercih klavuzunda 2 yıllıklarda şöyle bırsey gordum...Mesela anestezı bolumunde asagıdakı gıbı yazıyor
Anestezi YGS-2 2 213.569 10,2,D,92
Burdakı 213 puanın ustunde En kücük Puan dıye bırsey yazıyor...Yanı sımdı bu puan bu bolumun bu sene almıs oldugu en dusuk puanlı ogrencının puanı mı?
-----------------------------sorunun cevabını bılen yok mu?